Ojjj

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Ojjj
I suljo domac.Maja wrote: 07 Jan 2023, 22:32 Kad nas pogodi asteroid, samo ce prezivjeti zohari i margarin. I mi koji smo ga jeli.
greeneyes wrote: 07 Jan 2023, 21:02 Nije dobro, braco i sestre. Arapi navali k nama, a vegetacija ode anamo. Tacno im se ne da da zive u zelenilu
Hahahhaha lik bas ko zohar.
Maja wrote: 07 Jan 2023, 22:32 Kad nas pogodi asteroid, samo ce prezivjeti zohari i margarin. I mi koji smo ga jeli.
Ma to ce posumiti onaj bogati sto hoce da dovede zimske OI u S.A.Taare wrote: 08 Jan 2023, 09:16 Tako i pustinja koja će postati prašuma. To će biti dobro za narod koji živi u tim krajevima.
Ne samo za njih nego i za životinjski svijet.
Kacio sam seju gledo kod Emele jel
Sasvim nebitno ko će pošumiti/kako će ozeleniti. Bitno je da hoće.
Najvjerojatnije radijacija. Sodoma i Gomora su danas mjesta s povišenom radijacijom, a mjesta sa povišenom radijacijom iz antičkih vremena ima širom planeta. Npr. Mohenjo Daro i Harappa na indijskom potkontinentu. Na nekadašnjem bojnom polju Kurukšetri pokraj današnjeg New Delhija, gdje se prije 5000 godina odvio strašan rat za preuzimanje kraljevstva nad cijelom planetom su nađeni tragovi uranija. Taj rat opisan je u epu Mahabharata.Taare wrote: 08 Jan 2023, 09:10 doslovno kaže da će to biti blagi vjetar koji će vaditi duše.
bilo bi zanimljivo doživjeti taj vakat.
Doduše, možda to bude neko jako nuklearno zračenje koje će donijeti vjetar![]()
Otkud ta vijest?TAFKAP wrote: 10 Mar 2023, 20:11 Saudijska Arabija i Iran nakon 7 godina uspostavljaju diplomatske odnose.
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests