Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
To te ja pitam,napokon tema u kojoj sam ja strucnjak
Ne govore men bezveze da sam jedan jako jaaako kulturan coek,ne znaju da imam adut u rukavu..to jest u gaćama
Pa grcka kultura jeste bila opcinjena malim penisom kako je Aristotel mislio I objasnio da taj mali obrezani cvarak predstavlja dokaz plodnosti, kroz njega sperma mora da prevali kraci put do ejakulacije. Ako ste imali priliku u muzejima na razlicitim vaznama pregledat simbolicne slike muskih atleta I malih penis a, I ne samo to mogu se vidjeti I simbolicne slike trojke dva muskarca jedna zena I homoseksualnosti izmedu ozenjenih I mladih muskaraca.
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Veći penis, više krvi cirkuliše u istom, umjesto da cirkuliše u glavi
Samo onda kada je poslusan mladic,
al posto strah od neuspjeha cirkuliše u glavi I kad postaje opsesija e tu ne pomaze biologija, tu se mora zvati urolog I psiholog I polako u tandemu valja cirkulaciju spustiti I malo nize.
Veći penis, više krvi cirkuliše u istom, umjesto da cirkuliše u glavi
al posto strah od neuspjeha cirkuliše u glavi I kad postaje opsesija e tu ne pomaze biologija, tu se mora zvati urolog I psiholog I polako u tandemu valja cirkulaciju spustiti I malo nize.
uvijek je to do zene.
jok.
Demoni po glavi, snaga misica kondicija I nivo hormona. Dzaba zeni I kad preuzme zivlju ulogu u krevetu ne moze nista tim malim dezerterima.