Moja nana rahmetile je umjela reći '' Sine grijeh ne ulazi na usta, grijeh izlazi iz usta'' i na konto toga pun mi je PIIIP ovih novopečenih mumina koji propovjedaju skromnost, posvećenost vjeri, haram ovo, haram ono, a ovamo kuće s bazenima, bijesna auta, itd itbl ....Nora Ibsenova wrote: 17 Dec 2024, 09:43Nema mi nista gore od Zena koje zbog muskarca zapostave djecu. Fuj fuj fujMorgen wrote: 17 Dec 2024, 08:34
I ja znam jednu takvu, jako dobra moja prijateljica.
Sve sto moze da se napravi pogresno ona je napravila.
Samohrana sa 4 dece, borac, sve joj islo kako treba,
Onda krene u aferu sa nasim komsijom, tunezanin (al rodjen ovde), ostavio zenu i troje dece.
Za tri godine rodila jos 3 dece.
A ona nije znala da je on narkoman (alo bre), da svojom firmom (selidbe po evropi) on prevozi i drogu, zavrsio u zatvoru, ona ga cekala, on je nju tuko (ali Morgen, to su droge, kad ih ne uzima on je predivan)…..
Maltretirao njenu decu, ponizavao, uvalio u dugove, policija im stalno bila u kuci ALI
NEMA SVINJETINE VISE
To mu je bio najveci problem. Niko nije smeo da jede svinjetinu.
A ona meni kaze, ne kupujem je vise IZ POSTOVANJA PREMA NJEMU
Pa pocela da kaci ilahije na status. Alo bre, nista ti ne razumes.
(Uuuuu koliko sam ljuta dok ovo pisem)
Trudnu je vukao po podu. Al ne bi on to da nije prethodno konzumirao drogu.
Sa puno price i jako oprezno uspela sam (a i drugi iz njenog okruzenja) da joj otvorimo oci.
Toliki manipulator da ja to ne mogu da opisem. Toliko govno od coveka, kleo je da umre na porodjaju jer to sigurno nisu ni njegova deca….
A ona opet legne sa njim….
Ne znam, nisam pametna. Koliko zena moze da se sroza zbog muskarca…..
Cerku njemu (15) krenuo sakom da udara jer mu nasla neke tablete u jakni i rekla majci.
Ja sam u stanju da ubijem ako mi neko dete samo krivo pogleda…
Zena koja je spremna sve svoje da ostavi znog muskarca nije za pohvalu, ona je zrtva!
Ovo je bas ekstremni primer, al kad mi je rekla da IZ POSTOVANJA PREMA NJEMU NE JEDU VISE SVINJETINU
Ma kakvo bre postovanje??? Ako ti nemas postovanje od njega?????
To se treba zasluziti
Ja sam kad mi je najvise do vjere bilo stalo, sklepala Karadjordjevu, omazijala tanjir. I tako iz restorana idem kuci i nesto mi bi da nazovem, koje je meso, svinjetina gospodjo, Karadjordjeva se pravi od svinjetine.
Jbg, ja u pederaciji naucila da su sve nase verzije tih jela sa teletinom.
I sta, nikom nista, pojela, kasnije israla da prostis ko i sve drugo.
Kad se uzjogune oko svinjetine a loce se, smrce, vara, Bog psuje, nije od njih miran ni komsiluk ni porodica ni sira zajednica ALI KOD SKLEMPE POVLACIMO CRTU.
Sve je više prelazaka u Islam
- edo_79
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 465 times
- Been thanked: 1415 times
- Status: Offline
Re: Zašto Srpkinje prelaze na islam? (VIDEO)
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2407 times
- Been thanked: 4173 times
Re: Sve je više prelazaka u Islam
Ja sam zahvalna na jednoj stvari.
U mekteb sam išla prije nego što je politika ušla u džamije, dok se u džamijama klanjalo, djeca u mektebu kroz igru učila, dok na hutbama se nije propagirala politika.
Zahvalna sam što su me nana rahmetli i majka naučile da je glavni, pored islamskih i imanskih šarta, glavni postulat vjere DA SU OD TEBE RAHAT DRUGI LJUDI! To mi je ostala usađena životna vrijednost, i stremim i nadam se da su od mene, mojih djelovanja i riječi mirni ljudi oko mene, moje komšije, kolege, nadređeni i podređeni, prijatelji, rodbina ..
U mekteb sam išla prije nego što je politika ušla u džamije, dok se u džamijama klanjalo, djeca u mektebu kroz igru učila, dok na hutbama se nije propagirala politika.
Zahvalna sam što su me nana rahmetli i majka naučile da je glavni, pored islamskih i imanskih šarta, glavni postulat vjere DA SU OD TEBE RAHAT DRUGI LJUDI! To mi je ostala usađena životna vrijednost, i stremim i nadam se da su od mene, mojih djelovanja i riječi mirni ljudi oko mene, moje komšije, kolege, nadređeni i podređeni, prijatelji, rodbina ..
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46074 times
- Been thanked: 8244 times
Kontam nesta dje cu prelazit tobejarabi, jedva znam cetri sure, ko bi ucio opet klanjat i to 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Remzudin
- Inventar foruma
- Has thanked: 258 times
- Been thanked: 403 times
Pa sta ? Neznam ni ja vise od 7 Suri,ali samo oni koji su mi za Sihire potrebni.ElTriconi wrote: 17 Dec 2024, 14:08 Kontam nesta dje cu prelazit tobejarabi, jedva znam cetri sure, ko bi ucio opet klanjat i to![]()
A u Dzamiju odem samo,da me ne nervira draga moja.
Stanem u zadni red da me vide oni koji me znaju klanjam nabrzaka 2 ili 3 rekijata i nema me.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20939 times
- Been thanked: 18888 times
- Remzudin
- Inventar foruma
Ah ma daj,nemoj reci......
mogucno...mozda i ne..mozda je to i sve moje maslo !....i ako jest....ja sam zahvalen jer mi su oci dobro otvoreni.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Kako ce ti bit sure za sihre? One prve najkrace sure su stit i ljek protiv siharaRemzudin wrote: 19 Dec 2024, 12:05Pa sta ? Neznam ni ja vise od 7 Suri,ali samo oni koji su mi za Sihire potrebni.ElTriconi wrote: 17 Dec 2024, 14:08 Kontam nesta dje cu prelazit tobejarabi, jedva znam cetri sure, ko bi ucio opet klanjat i to![]()
Stanem u zadni red da me vide oni koji me znaju klanjam nabrzaka 2 ili 3 rekijata i nema me.

- Remzudin
- Inventar foruma
Kako si to fino rekla,tvoje rijeci su mi ugrijali srce.Nora Ibsenova wrote: 17 Dec 2024, 10:59 Ja sam zahvalna na jednoj stvari.
- Remzudin
- Inventar foruma
ElTriconi wrote: 19 Dec 2024, 12:16Kako ce ti bit sure za sihre? One prve najkrace sure su stit i ljek protiv siharaRemzudin wrote: 19 Dec 2024, 12:05
Pa sta ? Neznam ni ja vise od 7 Suri,ali samo oni koji su mi za Sihire potrebni.
Stanem u zadni red da me vide oni koji me znaju klanjam nabrzaka 2 ili 3 rekijata i nema me.![]()
Cjeli Kuran je Sihra
U mojim ocima jedna kollekcija mantri koje aktiviraju jednu nadnaravnu silu u pokret.
Moze se koristiti za dobro a i za zlo,sve....2 razlicne slike jedne gvozdanice.
Svak moze koristiti tu silu,ako zna redosled.
Sta mislis zbog cega stoje one slova
alif-lam-mim-ta-shin
(alpha-psi-omega-my-ny)
Sad mi ne brbljaj u uho,da to niko ne zna osim Allaha.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39875 times
- Been thanked: 25905 times
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9136 times
- Been thanked: 10847 times
Ivan Sukhov prešao na islam i sa 12 žena dobio 30 djece

Ivan Sukhov, 40-godišnji Rus iz Vladimirske oblasti, postao je poznat zbog kontroverznog životnog stila. Ivan je čovjek koji je odlučio promijeniti svoj životni put, postao je vijest dana nakon što je prihvatio islam i formirao veliku porodicu. Ovaj nesvakidašnji slučaj izazvao je brojne reakcije, kako zbog promjene vjere, tako i zbog broja supruga i djece.
Ovaj poligamista, otac 30 djece s 12 žena, vjeruje da je njegov životni cilj imati najmanje 50 djece. Njegova priča, ispričana iz ugla bivše supruge Julije Dubiline, otkriva zabrinjavajuću sliku svakodnevice u njegovom “haremu”. Julija, koja je s troje djece živjela s Ivanom i njegovim tadašnjim ženama Anom i Natalijom, opisuje teške uvjete u kući. Prema njenim riječima, Ivan je kontrolirao svaku njihovu aktivnost, a djeca su bila izložena fizičkom i emocionalnom zlostavljanju. „Kupio mi je burku i rekao: ‘Nosi je’. Djecu je tukao na mjestima gdje modrice nisu bile vidljive i tjerao ih da uče čitanje i pisanje od treće godine. Ako ne uspiju, polivao ih je hladnom vodom,“ svjedoči Julija.
Ivan je, prema Juliji, manipulativan i prema odraslima. Iskoristio je njen materinski kapital za kupovinu skromne sobe bez osnovnih pogodnosti, a nakon njenog bijega povukao je sav novac s njene kartice. Istovremeno, tvrdi da sve svoje žene financijski podržava, dok zapravo živi od dječijih beneficija. Ivan ne dozvoljava svojim ženama da rade, nazivajući zaposlene žene “muškarcima u suknjama”. „Njihova dužnost je da kuhaju, čiste i budu lijepe kada se vratim kući. Ako žena želi nezavisnost, onda nije prava majka ni supruga,“ objašnjava Ivan.
U trosobnom stanu u Moskvi, gdje trenutno živi s tri žene i 14 djece, pravila su stroga. Djeca nemaju telefone niti pristup crtanim filmovima, a kazne su česte. „Postavljam novac na stol da vidim tko će ga uzeti. Ako netko ukrade, slijedi kazna kaišem,“ priča Ivan. Ćerke se udaju sa 16 godina, dok sinovi koji odbiju njegov stil života gube svaki kontakt s porodicom. „Ne dozvoljavam lošem primjeru da pokvari ostale,“ kategoričan je Ivan.
Osim što zloupotrebljava vlastitu porodicu, Ivan nastoji opravdati svoj način života pozivanjem na islamske principe, što dodatno izaziva osudu. Njegova interpretacija višeženstva daleko je od osnovnih vrijednosti islama, koji propisuje pravednost, ljubav i odgovornost prema ženi i djeci. Umjesto toga, Ivan koristi religijske koncepte kako bi opravdao kontrolu i manipulaciju nad ženama koje žive u njegovom domaćinstvu.
Julija je, nakon što je pobjegla, podnijela zahtjev za alimentaciju. Ivan, koji tvrdi da zarađuje svega 4.000 rubalja mjesečno, nastavlja koristiti sistem u svoju korist.
„Ovaj čovjek ne stvara porodicu iz ljubavi, već koristi žene i djecu za ličnu korist,“ zaključuje Julija.
Ova priča otvara pitanja o zloupotrebi poligamije, pravima žena i djece, kao i o odgovornosti društva da spriječi ovakve situacije. Dok Ivanov harem i dalje funkcionira po njegovim pravilima, priča Julije Dubiline osvjetljava mračnu stranu ovog životnog stila, ukazujući na zloupotrebu i religije i porodice u svrhu Ivanovih vlastitih ciljeva.
(SB)
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Re: Ivan Sukhov prešao na islam i sa 12 žena dobio 30 djece
Fin taj neki islam 

- Skin
- Inventar foruma
- Has thanked: 2776 times
- Been thanked: 3079 times
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2620 times
- Been thanked: 21883 times
- Status: Online
Treba ivana jebat
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3848 times
- Been thanked: 2890 times
ocaparit kitu,odmah
sramoti i boga i narod
i preso na islam ....
sramoti i boga i narod
i preso na islam ....

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4167 times
- Been thanked: 3072 times
Sad nemere čupat obrve
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Melek
- Deer Hunter
- Has thanked: 4167 times
- Been thanked: 3072 times
Samo, mislim da će i putin uskoro preći da boosta mobilizaciju. Eno, već je počeo ljubiti Kur’an i tako to 

Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Nemre obrva ni narast, ode sva snaga u bradu. Duga brada kratka pamet

- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 9077 times
- Been thanked: 8894 times
Ovo veze sa Islamom nema
Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2620 times
- Been thanked: 21883 times
- Status: Online
Ovaj tri islama profuro odjednom.12 ih naslago.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.