Masamune wrote: 14 Sep 2024, 10:46Dešava se to svima nekadDori wrote: 14 Sep 2024, 09:42 Nije danas, ali jučer….Jedva sam izgurala da na poslu da se ne smijem…![]()
Počela sad šetati poslije ručka. Nekad nas bude dvoje troje, a nekad se nakupi i desetak.
I jučer ujutro padala kiša, a taj put kojim šetamo ima malo i makadama. I hajde idemo mi, ide i jedna kolegica s nama. Ali sva je ona dama. Uvijek sredjena, dotjerana….Nikad u ravnom. Čak i kad ima patike, malo su odignute…
I idemo svi, pričamo, ja kad žena padeAli nemam pojma za šta je zapela. Samo se prostrla….Po to makadamu
![]()
Pa Boze….Hajde pomogli joj da ustane, nastavili šetati, a ja se nadula samo sto ne puknem! A ne smijem se smijati….
Vratili se u kancelariju, ona sva blatnjava
Znaci izgurala sam čitav dan…Ono pogledam je i pobjegnem. Vidim i njoj sega kasnije…
Ali kad sam sjela u auto. Pa smijala sam se 5min!![]()
Ja sam tako spucao u banderu jednom davno dok sam bio na trčanju. Zagledao se u neku žensku što je sjedila sa drugaricom na klupi, pa počeše i one u mene gledati, nabacio osmijeh i hop puknem glavom u banderu u trku
Ja kad su se one počele smijati, a meni bio crnjak. Al prišle su da pitaju jel sve ok, a meni samo da pobjegnem jer je bilo tu još ljudi koji su umirali od smijeha![]()