pa ko ce ako necu ja

sreca pa maticari sad ne rade, taman dok corona prodje, pa da mogu na svadbu da ti dodjem

Moderator: VIP
pa ko ce ako necu ja
Cek da pitam mladu moRes li doci, nisi mi familija, sta da slazem jbtvrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 16:34pa ko ce ako necu ja![]()
sreca pa maticari sad ne rade, taman dok corona prodje, pa da mogu na svadbu da ti dodjem![]()
auu vec se moras pravdati i lagati..dobro te stislaMrH wrote: 31 Mar 2020, 16:35Cek da pitam mladu moRes li doci, nisi mi familija, sta da slazem jbtvrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 16:34
pa ko ce ako necu ja![]()
sreca pa maticari sad ne rade, taman dok corona prodje, pa da mogu na svadbu da ti dodjem![]()
![]()
Pa nisam je ni ja jos upoznao ali bitno je da sam se zaljubiovrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 16:38auu vec se moras pravdati i lagati..dobro te stislaodakle je nevjesta, opasno zvuci
reci kolegica ba, joj, snadji se
Čuj, ne rade. Đe živiš ba ti?vrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 16:34pa ko ce ako necu ja![]()
jutros mi je jedni javili, iz sarajeva, da im je otkazano opstinsko vjencanje, pa ce imati samo serijatsko kuci ..arzuhal wrote: 31 Mar 2020, 18:29Čuj, ne rade. Đe živiš ba ti?vrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 16:34
pa ko ce ako necu ja![]()
Pa dobro...vrhbosnica wrote: 31 Mar 2020, 18:39jutros mi je jedni javili, iz sarajeva, da im je otkazano opstinsko vjencanje, pa ce imati samo serijatsko kuci ..
uranila, okrecila, kafu popila...?
vrijedna li je, cija li je?!