+1
Ne mijenjam kanal
Moderator: VIP
Nece dede mi, evo ja cu ga zapricavati na viberu a ti stavljaj. Dogovoreno? Jeste
Nije nevolja, guru bona...hajder se pristavi da vidimo sUcim raspolazes i kucemo stacemo, drznedaj.
Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati
mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati![]()
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač![]()
PonesiLaser wrote: 30 Oct 2019, 22:25 Dobar raspored, druže.
Čestitam.
To bi značilo da se Lanci neće naslikavat po cijeli dan?
Kako mislis?mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati![]()
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema na svijetu. Pozicija čestitač![]()
mrH wrote: 30 Oct 2019, 22:23Lanci ti je zaduzena za imena modela, ja ti radim u finansijama i vrsim prinudne naplate, udaram fakturama po glavi ko ne plati![]()
Lanci kad smo vec kod zaposlenja, javio se rodjo da bi volonterski radio. Smislio sam mu radnu poziciju. To jos niko nema nasvijetu. Pozicija čestitač
![]()