Eh, pa ljudi, dobra je partija bila

Nas cetvero smo se odlicno zabavljali

Hvala mojim mafijasima

Za lejlu sam bila sigurna da ima specijalnu ulogu, mirisala mi je na joat, kad je duminjo najavio samoubilacki napad, a ona rekla da tu noc znaci strada cetvero vise nije bilo sumnje. Doktora se nikako nije dalo utrefit, koji nam je dvaput pomrsio konce, onu noc kad je cuvao arzu dvoumili smo se oko njega i lejle i pogresno izabrali.
Ja sam mislila da je mire inspektor, posebno nakon sto je rekao da ceka dvoje forumasa da glasaju, pa ce on. Al ni njega se ne dade iz prve ubit.
Osim toga jako je smetao zbog salke.
I to stvarno nije uredu i nije fer. Salko je znao da nece biti tu za vikend, nije se trebao ni prijavljivati, a kad je nori opet potvrdio trebala ga je odmah ubit. To je bio tas koji je prevagnuo na stranu civila i bas, bas nije bilo fer.
Prve noci smo se neckali oko soca, lejle i arze, pade na soca odluka i super da smo tako odlucili.
Arzu nam je bilo i zao ubiti, jer iako je neke stvari dobro povezao i gledao gdje treba, jako je kvalitetan i zabavan na chatu, a treba nam i toga, kao i wheel, duminjo. A numiz, moja draga, sve ona meni vjeruje

Hvala.
Jadna dori, cupa se. I nek joj je tako je meni bilo proslu partiju, a ona mi presudila

Uglavnom, super je bilo, meni, prije svega zabavno. Iducu se ne igram. Moram ja malo i radit na forumu

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.