Afera respiratori
Moderator: Krokodil Behko
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2582 times
- Been thanked: 21455 times
- Status: Offline
Re: Afera respiratori
Jebo te uslove.Proklinjace i milion i dan kad je izguglo respirator i osjetio se vaznim da ga zavrsi.Mozda bude sa zikom,zika je fin.Ponekad.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6152 times
- Been thanked: 4202 times
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39591 times
- Been thanked: 25598 times
- Status: Online
Jebena pohlepa
Ako imaš potrebu da drugima dokazuješ da si sretan - onda nisi.
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
Vamo prospe pricu rat ovo ono,vise je Sarajevo ispatilo od svih nego on ja bi volio u zenicu ih onaj paviljon viljuska uho ovo ono.
Ovaj je grad,mali za nas...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 44517 times
- Been thanked: 7945 times
Nek ih metnu u zenicu. Kad izadju vikace jes se zenica izgradila ko madrid i postace tiktok zvjezdeAnestzijaaa wrote: 13 Mar 2024, 14:27 Vamo prospe pricu rat ovo ono,vise je Sarajevo ispatilo od svih nego on ja bi volio u zenicu ih onaj paviljon viljuska uho ovo ono.
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Anestzijaaa
- Inventar foruma
Cujes ih na dorucku iz zenice dolazimo miiii ,mi smo tvoji vjerni roboviElTriconi wrote: 13 Mar 2024, 14:33Nek ih metnu u zenicu. Kad izadju vikace jes se zenica izgradila ko madrid i postace tiktok zvjezdeAnestzijaaa wrote: 13 Mar 2024, 14:27 Vamo prospe pricu rat ovo ono,vise je Sarajevo ispatilo od svih nego on ja bi volio u zenicu ih onaj paviljon viljuska uho ovo ono.![]()

Ovaj je grad,mali za nas...
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:

- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8960 times
- Been thanked: 10630 times
Re: Fikret Hodzic: malinama do respiratora
Krokodil Behko wrote: 30 May 2020, 18:43
Ništa ja nisam nadrobio.
Od prvog dana, govorio sam da sačekamo kraj istrage, koji se još nije desio, ili, zapravo jeste, ali nemamo nikakve dokaze pred sobom. I šta sad ja trebam misliti?
Ok, neko je zajebo i treba u zatvor, ali cilj ovog postupka to nije. Pazi šta sam ti rekao. Ovo će biti sapunica od nekoliko mjeseci. Cilj je zavrtanje ruke oko izbornog zakona isl. Ne vjerujem da će uspjeti, jer bakir, onakav kakav jeste, pustit će Novalića niz vodu, ili jednostavno, bit će pušten zbog nedostatka dokaza. Ako je ovo izneseno u javnost sve što imaju, tu nema ni za pritvaranja nekog šibicara.
A stvarno bi volio, da mi neko pojasni, ako su pare vladine, zašto bi neko taj novac morao prati?
Volim, volim ka'sam prorok

SVE SE VIŠE GOVORI O NJEGOVOJ ODGOVORNOSTI: I Senad Pećanin prozvao direktora Verlaba Almira Badnjevića (VIDEO)
Nakon što je lider SDA Bakir Izetbegović, gostujući nedavno u programu BHT-a, pozvao na sudsko procesuiranje direktora Verlaba Almira Badnjevića jer je, kako je kazao, tokom pandemije koronavirusa svojim izjavama kako će "eksplodirati pluća ako se ljudi priključe na te respiratore" stvarao paniku, slično je uradio i advokatski tim Fadila Novalića na jučerašnjoj pres-konferenciji.
Advokat Senad Pećanin također je podsjetio na djelovanje Badnjevića tokom pandemije, kako medijskog tako i službenog.
"Posebno valja obratiti pažnju i na svjedočenje pred sudom i medijsku kampanju o štetnosti respiratora koju je vodio gospodin Almir Badnjević. On je u programu Face TV, u dnevniku Senada Hadžifejzovića, rekao: 'Da uključimo respiratore srebrene maline na bolenskie, pluća bi eksplodirala.' Međutim, nekoliko mejseci kasnije, pogodite čija je privatna firma dala certifikat o ispravnosti za upotrebu respiratora koje je uvezla Srebrena malina. Upravo firma Verlab vlasnika Almira Badnjevića", kazao je Pećanin.
Inače, Badnjević je u toku pandemije koronavirusa predstavljen od medija kao jedan od najvećih svjetskih stručnjaka u domenu medicinskih uređaja, pa je u roku od dvije godine, upravo u to vrijeme pandemije koronavirusa, postao član čak tri privatne akademije.
Nije poznato da je u historiji BiH ijedan naučnik u bilo kojoj oblasti postao akademik prije 35. godine života, koliko je tada imao Almir Badnjević. Gledajući šire, nadmašio ga je slavni naučnik Albert Einstein koji je postao član Kraljevske pruske akademije nauka u 34. godini života.
(SB)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8960 times
- Been thanked: 10630 times
Fikret Hodžić oslobođen u ponovljenom postupku u predmetu "Respiratori"
- Koraci_u_noci
- Penzioner
- Has thanked: 8790 times
- Been thanked: 9322 times
Jedina logicna odluka. Maltretirali covjeka tolike godine bzze
Pobjeci sad od svega zelim
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
Morel on sad pojedine tuzit sto su svasta pisali, da uzme koji dinar i toKoraci_u_noci wrote: 07 Mar 2025, 11:17 Jedina logicna odluka. Maltretirali covjeka tolike godine bzze