I kakav je zaključak?Tigris wrote:gledala po drugi put treci dio tvajlajta...........znaci ovo je druga tura svih dijelova![]()
ta saga ce mi biti nesto redovno poput ice age, mulan,shreka itd
Jesi li iz tvajlajta ili iz Matrixa? Ja sam iz bircuza
Moderator: VIP

I kakav je zaključak?Tigris wrote:gledala po drugi put treci dio tvajlajta...........znaci ovo je druga tura svih dijelova![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Krokodil Behko wrote:I kakav je zaključak?Tigris wrote:gledala po drugi put treci dio tvajlajta...........znaci ovo je druga tura svih dijelova![]()
Jesi li iz tvajlajta ili iz Matrixa? Ja sam iz bircuza

pa dobro, kad inace lijezes, kad tako rano ustanes?dacina_curica wrote:Ustala u 2:20kI vampir sam, ne znam sta vise da radim.
![]()
Posto mi je ostalo 3 sata prije spremanja za posao nesto ceprkala po kuhinji, pripremila namirnice za danasnji rucak, citala nekakav bizMis casopis![]()
i pogledala pola filma...

Rutinski ili se nešto desilo?Bila u bolnici sve do prije pola sata.
Gledala kako na svijet dolazi jedna mala djevojca Una.Krokodil Behko wrote:To dacina, objašnjava otkud ti na forumu u sedam ujutro. A tada bi trebalo da je tamo 2 sata?

mašalaRuana wrote:Gledala kako na svijet dolazi jedna mala djevojca Una.Krokodil Behko wrote:To dacina, objašnjava otkud ti na forumu u sedam ujutro. A tada bi trebalo da je tamo 2 sata?
Users browsing this forum: HAVANA and 4 guests