Lavlje_srce wrote: 16 Apr 2023, 17:04
Naseef Mushroom wrote: 16 Apr 2023, 16:16
Što se tiče da li zaslužuje šamarčinu i nogu u guzicu? Da, apsolutno. Nije došlo do te mjere da ona trpi traume silovanja i ne smije se muškarac ni u kakvom slučaju niti zbog bilo kojeg razloga pretvoriti u životinju ali je i dalje bezobrazluk sa njene strane.
Nisu u vezi da hodaju zajedno i vole se pa poštuju osjećaje i čekaju vrijeme kada će doći do te tačke da naprave idući korak i imaju sex, već se radi o tome da ju je pozvao bogataš za kojeg je znala da je oženjen i da je sam u kući, i onda kada mu dođe u kuću počne baliti da još nije spremna. Naravno da je zaslužila “Mrš mi iz kuće”, možda je umjesto šamara i
dovoljno da je samo pljune sa pravom.
Da si gay i effeminate, a on 2 sa 2, to ti ne bi palo na pamet! Dakle ona zasluzuje samar i pljuvanje samo zato jer pretpostavljas da si fizicki nadmocniji od nje. Mozda joj je predlozio nesto sto je njoj neprihvatljivo, razumijes? Srami se.
Nadam se da nemas zensko dijete koje ce neki moroncina pozvati u kucu, misleci da on ima pravo sta mu se cefne s njom, ako ona pristane.
Treba vas bespomucno tuziti sve dok ne naucite kako postovati zene, a curicama treba u osnovnu skolu uvesti casove samoodbrane kao dio obaveznog skolovanja.
Drugo je ako joj je predlagao nešto šta ona nije htjela npr. analni sex ili guranje predmeta ili još neke perverzije.
Ako je u pitanju bio običan sex onda stojim pri ovome šta sam napisao.
Da, imam žensko dijete i da se to desi ne bi mi bila ta morončina uopšte važna, već bih bio ljut samo na nju jer samim time što je se odlučila ići u tu kuću znači da je htjela spavati sa nekim sa kim nije u vezi.
Naučiti poštovati žene?
Dođe sa svojim autom, sam plati gorivo, čeka dok ne izađe iz kuće, da joj da odluči u koji će restoran, otvori joj vrata lokala, plati jelo, zaštiti je ako joj ko dobacuje, po noći je otprati do vrata i sam se po gluhom dobu vrati kući, kontroliše se kada mozak prestane funkciosati i počne misliti penisom i stane milimetar pred ulaz u vaginu ako ona kaže “ne” pa makar bila potpuno gola i cijelu noć mu se nabacivala, u slučajevima gdje je sex na jednu noć je još tretira kao kraljicu iako je ona u tom slučaju u rangu svake “hostese” koja se zovne kada muško hoće samo jednu stvar, pa mora još i dalje ostati fin i kulturan ako ga izradi…
I onda još mora slušati kada će već jednom početi poštovati žene?
Poštujete li vi muškarce pa da preuzmete odgovornost bar kod jedne stvari?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.