I?
Jel ti sta zapalo za oko?
Moderator: VIP

I?

O BozeMutevelija wrote: 13 Oct 2019, 22:52 Usvoji mebit cu sladji
Nora me nece, ako me I ti odbijes kud cu![]()

Pa ima ali su i fine cijene. A ono što je jeftinije, obično ima neku falinku. Ili valja renovirati ili je garaža premala, ili ima podrum. Ili su ogromne - to neću.

Mene nisi?

Cijene su ludnica.Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:02 Pa ima ali su i fine cijene. A ono što je jeftinije, obično ima neku falinku. Ili valja renovirati ili je garaža premala, ili ima podrum. Ili su ogromne - to neću.

Mute postajes plejerMutevelija wrote: 13 Oct 2019, 23:02 Ne znam ja sam zbunjen, prije sam postovima izazivao bijes a sad.ljubav , bilo je nekih I reakcijaprije moram u penziju

Uuu pa Beč je mila majka. U Štokholmu je takav stan najmanje 400.000 eura.nida wrote: 13 Oct 2019, 23:07Cijene su ludnica.Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:02 Pa ima ali su i fine cijene. A ono što je jeftinije, obično ima neku falinku. Ili valja renovirati ili je garaža premala, ili ima podrum. Ili su ogromne - to neću.
Ta znam, meni nekako je bolje uzeti ako vec mozes da ne moras renovirati.
Btw danas gledam u Becu stan 69 kvadrata 200.000 €.
5 sprat nema lifta, starija zgrada, renovirana....
Al onako ljepuskast mi je raspored.

Zavisi od lokacije....Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:17 Uuu pa Beč je mila majka. U Štokholmu je takav stan najmanje 400.000 eura.
Sva sreća ne živim tamo.
Ja gledam manje kuće ali garaža mi je bitna. Ko kad ja volim nešta kuckat, sastavljat, popravljat...
Velim starom jučer “Ako uzmem kuću sa garažom, slijedeće što ću uzet je kakav polovan tokarski stroj”. Gleda čovjek u mene, vrti glavom, jedno par minuta nije mogao doći do riječi, da bi onda “Pa koji će ti k-c?”
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Laku noć, Pjesnikinjo.

U Sarajevu?nida wrote: 13 Oct 2019, 23:38Zavisi od lokacije....Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:17 Uuu pa Beč je mila majka. U Štokholmu je takav stan najmanje 400.000 eura.
Sva sreća ne živim tamo.
Ja gledam manje kuće ali garaža mi je bitna. Ko kad ja volim nešta kuckat, sastavljat, popravljat...
Velim starom jučer “Ako uzmem kuću sa garažom, slijedeće što ću uzet je kakav polovan tokarski stroj”. Gleda čovjek u mene, vrti glavom, jedno par minuta nije mogao doći do riječi, da bi onda “Pa koji će ti k-c?”
Eto ako budes htio kupovati kucu u SA... imam dvije garaze..
![]()

Eee nista...Iskreno dzaba EU ja ne mogu bez Sarajeva...Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:42 U Sarajevu?
Hvala ti - ali ne.
Odrekao sam se imovine u rodnom gradu u korist svoje sestre a da još uzimam u Sarajevu...
Ako imaš šta na Azorskim ostrvima ili Sardiniji - može![]()

Mene privlači more, jezero...nida wrote: 13 Oct 2019, 23:54Eee nista...Iskreno dzaba EU ja ne mogu bez Sarajeva...Ommadawn wrote: 13 Oct 2019, 23:42 U Sarajevu?
Hvala ti - ali ne.
Odrekao sam se imovine u rodnom gradu u korist svoje sestre a da još uzimam u Sarajevu...
Ako imaš šta na Azorskim ostrvima ili Sardiniji - može![]()
Ako dje sta nadjes povoljno javljajet za odmora
Users browsing this forum: Fuddo and 3 guests