do 6:00 sam bila i okupana, nasminkana, doruckovala, ali me sramota bilo daidem na posao...tako da sam krenula 45 minuta kasnije
sad sam vec u office-u, ubijam vrijeme

Moderator: VIP
e pa i ja sam trebala u 4 h ustati ali sam ustala u 5 h i sve zabrljala ...Julia-Klara wrote: 14 Oct 2019, 08:17 Ustala sam u 4 jutros, naspavala se![]()
do 6:00 sam bila i okupana, nasminkana, doruckovala, ali me sramota bilo daidem na posao...tako da sam krenula 45 minuta kasnije
sad sam vec u office-u, ubijam vrijemevalja do 6 veceras, pa na veceru...ako mi ne pukne film i ne pobjegnem kuci
![]()
Da, razumijem, i ja tako znam ... Hajd' sretno ...Julia-Klara wrote: 14 Oct 2019, 08:25 eh... zvrcnula bih ja da sam znala![]()
Ja sam trebala ustati u 6 ili 7, ali eto, djavoli ne daju mira...danas kod onkologa na redovan pregled i iscitavanje nalaza, pa mi se ziFci uzHebali, da prostis
Julia-Klara wrote: 14 Oct 2019, 08:25 eh... zvrcnula bih ja da sam znala![]()
Ja sam trebala ustati u 6 ili 7, ali eto, djavoli ne daju mira...danas kod onkologa na redovan pregled i iscitavanje nalaza, pa mi se ziFci uzHebali, da prostis
TakodjeDivlja_u_srcu wrote: 14 Oct 2019, 09:17Julia-Klara wrote: 14 Oct 2019, 08:25 eh... zvrcnula bih ja da sam znala![]()
Sretno Klaro![]()
hvala