Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Duminjo wrote: 12 Nov 2019, 20:51
Vrhbosno.. Kolko si piva mahnula?
jednu i pol... prvu dosla do pola,i nije bila nes..
narucila drugu...ona je vec bila bolja
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Mada mi se ne svidja ovo da stanes iza nje.. Al hajd sigurnost je na prvom mjestu
Zima je Dumi, kaputi, duge gace, skafanderi, ne isplati se
U Sarajevu nije toliko hladno, ne nose se jos duge gace, skafanderi...
Dumi, nije hladno
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Dumi, nije hladno
Da vidim
Naravno...
Screenshot_20191112-210211~2.png
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
Ako joj bude zima, ugrij.. Et..
Miran sam i fino cu Spavati.. Hvala ti
Nista se ti ne brini, mirno spavaj
vrhbosnice hocemo kod tebe ili kod mene
ma ja nes ogladnila od ove pive..imal kod tebe nes za pojesti...
Zima je Dumi, kaputi, duge gace, skafanderi, ne isplati se
Dumi, nije hladno
Od Otoke prema gradu upekao minus. Dole AP, Dobrinja, Stup isto druga drzava. Sad me jaran sa Ilidze zvao, kaze hajde na Terme, nocno kupanje vani.
Sta je problem?
Dumi, nije hladno
Od Otoke prema gradu upekao minus. Dole AP, Dobrinja, Stup isto druga drzava. Sad me jaran sa Ilidze zvao, kaze hajde na Terme, nocno kupanje vani.
Sta je problem?
Evo me na Vratniku
Sta je problem?