pa na takvim mjestima jedino i moze nesto uraditi... odvratna gamad.. u petoj generaciji zive sa tudjih ledja a fol se gura u prvi saf. kad uzmes 20 muskaraca od po 65 godina, svi zajedno imaju manje radnog staza od tebe. djecu su na socijalnoj pomoci odhranili... tacno 10 rijeci drzavnog jezika zna... ma goni u klinac...HAVANA wrote: 17 Oct 2023, 09:00 Al kako vazda pobije bezveze ljude po ulici. Da nadje kakvog onog pjenusavog jevreja sto laje, ode u palestinu da se bori, nesta... Pa reko bi covjek puko, prevrno... Jok, na ulicu i rokni prvog sto naidje i bjezi. Briljantno i nadasve junacki i inteligentno.Gamad neradnicka skoncentrisana u tom usranom schaerbeeku punom droge, prekucanih auta i satro velikih sljedbenika islama.
SVJETSKI TERORIZAM
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 969 times
- Been thanked: 6931 times
- Status: Offline
Re: Napadača iz Brisela objavio jezivi snimak Ubio sam dvoje ljudi da bih osvetio muslimane koji žive i umiru za svoju v
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13350 times
- Been thanked: 14579 times
Re: Napadača iz Brisela objavio jezivi snimak Ubio sam dvoje ljudi da bih osvetio muslimane koji žive i umiru za svoju v
Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije.... 
- Arthur Dent
- Forum [Bot]
- Has thanked: 969 times
- Been thanked: 6931 times
ma nije ni prije bio imunski, vazda su bile hiljade nekakvih grupacija.. samo je medijski sve omniprezentno, izmanipulisano..immuno wrote: 17 Oct 2023, 09:09 Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije....![]()
ustvari je prije vise bilo terorani napada i ubijanja. sve relevantne statistike to potvrdjuju.
eh sad sto je musliman i islam postao neprojatelj broj jedan, to je nesto drugo.
mada ovaj navedeni i slicni njemu nemaju nikako i nista sa islamom.
- immuno
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13350 times
- Been thanked: 14579 times
Ludilo, lijepi moj.... Sve mislis ne moze gore a ono gluho bilo... "schlimmer geht immer"Arthur Dent wrote: 17 Oct 2023, 09:13ma nije ni prije bio imunski, vazda su bile hiljade nekakvih grupacija.. samo je medijski sve omniprezentno, izmanipulisano..immuno wrote: 17 Oct 2023, 09:09 Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije....![]()
ustvari je prije vise bilo terorani napada i ubijanja. sve relevantne statistike to potvrdjuju.
eh sad sto je musliman i islam postao neprojatelj broj jedan, to je nesto drugo.
mada ovaj navedeni i slicni njemu nemaju nikako i nista sa islamom.
- ironman
- sirius

- Has thanked: 26097 times
- Been thanked: 26729 times
Ybn ludjaci..budala ce pronaci razlog da napravi belaj uvijek..
Onaj u SAD ili ovaj u Belgiji.
Onaj u SAD ili ovaj u Belgiji.
dream of spring...
- baton
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 469 times
- Been thanked: 1061 times
Mentalno ubilački sklop Zidovi=Palestinci to je to
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9531 times
Pajdo moj ko ima i kolko trun bilo kakve vjere u sebi nece ni mrava zgazitHAVANA wrote: 17 Oct 2023, 09:00 Al kako vazda pobije bezveze ljude po ulici. Da nadje kakvog onog pjenusavog jevreja sto laje, ode u palestinu da se bori, nesta... Pa reko bi covjek puko, prevrno... Jok, na ulicu i rokni prvog sto naidje i bjezi. Briljantno i nadasve junacki i inteligentno.Gamad neradnicka skoncentrisana u tom usranom schaerbeeku punom droge, prekucanih auta i satro velikih sljedbenika islama.
Ovo su sihicki bolesnici
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

-
Superhik
- Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 79 times
- Been thanked: 216 times
Nisu ga trebali ubiti, samo uhapsiti i ispitati.
Osim ako nije regrutovan od nekog nepovoljnog da se otkrije u istrazi.
Osim ako nije regrutovan od nekog nepovoljnog da se otkrije u istrazi.
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53556 times
- Been thanked: 9531 times
Cuj da ga ufate 
Pa da jos dva tri pajkana sa sobom povuce, bizi goni
Pa da jos dva tri pajkana sa sobom povuce, bizi goni
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9889 times
- Been thanked: 11699 times
Re: SVJETSKI TERORIZAM
Srbi mu dali obuku. Ima li iznenađenih?
Vozačka dozvola osumnjičenog Navida Akrama (24) pronađena je na mjestu događaja. Ispod vozačke dozvole vidjela se i članska karta lovačkog kluba iz Novog Južnog Velsa ("Zastava Hunting Association"), čiji su vlasnici Srbi. Ovo udruženje, osim rekreativnog lova, okuplja i dio srpske zajednice u Sydneyu, gdje se organizuju žurke i druženja.
Predsjednik lovačkog udruženja "Zastava" iz Sydneyu, Vanja Kužet, u ekskluzivnoj izjavi za "Blic" potvrdio je da je mlađi napadač, Navid Akram, posjedovao njihovu člansku kartu.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41242 times
- Been thanked: 27953 times
Re: SVJETSKI TERORIZAM
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.