SVJETSKI TERORIZAM

Dešavanja u svijetu

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 969 times
Been thanked: 6931 times
Status: Offline

Re: Napadača iz Brisela objavio jezivi snimak Ubio sam dvoje ljudi da bih osvetio muslimane koji žive i umiru za svoju v

Post by Arthur Dent »

HAVANA wrote: 17 Oct 2023, 09:00 Al kako vazda pobije bezveze ljude po ulici. Da nadje kakvog onog pjenusavog jevreja sto laje, ode u palestinu da se bori, nesta... Pa reko bi covjek puko, prevrno... Jok, na ulicu i rokni prvog sto naidje i bjezi. Briljantno i nadasve junacki i inteligentno.Gamad neradnicka skoncentrisana u tom usranom schaerbeeku punom droge, prekucanih auta i satro velikih sljedbenika islama.
pa na takvim mjestima jedino i moze nesto uraditi... odvratna gamad.. u petoj generaciji zive sa tudjih ledja a fol se gura u prvi saf. kad uzmes 20 muskaraca od po 65 godina, svi zajedno imaju manje radnog staza od tebe. djecu su na socijalnoj pomoci odhranili... tacno 10 rijeci drzavnog jezika zna... ma goni u klinac...
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13350 times
Been thanked: 14579 times

Re: Napadača iz Brisela objavio jezivi snimak Ubio sam dvoje ljudi da bih osvetio muslimane koji žive i umiru za svoju v

Post by immuno »

Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije.... :(
Arthur Dent
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 969 times
Been thanked: 6931 times

Post by Arthur Dent »

immuno wrote: 17 Oct 2023, 09:09 Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije.... :(
ma nije ni prije bio imunski, vazda su bile hiljade nekakvih grupacija.. samo je medijski sve omniprezentno, izmanipulisano..

ustvari je prije vise bilo terorani napada i ubijanja. sve relevantne statistike to potvrdjuju.

eh sad sto je musliman i islam postao neprojatelj broj jedan, to je nesto drugo.

mada ovaj navedeni i slicni njemu nemaju nikako i nista sa islamom.
immuno
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 13350 times
Been thanked: 14579 times

Post by immuno »

Arthur Dent wrote: 17 Oct 2023, 09:13
immuno wrote: 17 Oct 2023, 09:09 Koji ludjaci, nevine ljude ubijati, uzas.... Ovog ce biti nazalost I na jednoj I na drugoj strani, labilni, neostvareni koji traze krivca, onih kojima jednostavno pukne osigurac I uzimaju "pravdu" u svoje ruke.... Doso je vakat da niko nigdje siguran nije.... :(
ma nije ni prije bio imunski, vazda su bile hiljade nekakvih grupacija.. samo je medijski sve omniprezentno, izmanipulisano..

ustvari je prije vise bilo terorani napada i ubijanja. sve relevantne statistike to potvrdjuju.

eh sad sto je musliman i islam postao neprojatelj broj jedan, to je nesto drugo.

mada ovaj navedeni i slicni njemu nemaju nikako i nista sa islamom.
Ludilo, lijepi moj.... Sve mislis ne moze gore a ono gluho bilo... "schlimmer geht immer" :(
ironman
sirius
sirius
Has thanked: 26097 times
Been thanked: 26729 times

Post by ironman »

Ybn ludjaci..budala ce pronaci razlog da napravi belaj uvijek..
Onaj u SAD ili ovaj u Belgiji.
dream of spring...
baton
Osvježenje foruma
Osvježenje foruma
Has thanked: 469 times
Been thanked: 1061 times

Post by baton »

Mentalno ubilački sklop Zidovi=Palestinci to je to
Sami ste krivi, slali ste nam vukove umjesto čobana.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 53556 times
Been thanked: 9531 times

Post by ElTriconi »

HAVANA wrote: 17 Oct 2023, 09:00 Al kako vazda pobije bezveze ljude po ulici. Da nadje kakvog onog pjenusavog jevreja sto laje, ode u palestinu da se bori, nesta... Pa reko bi covjek puko, prevrno... Jok, na ulicu i rokni prvog sto naidje i bjezi. Briljantno i nadasve junacki i inteligentno.Gamad neradnicka skoncentrisana u tom usranom schaerbeeku punom droge, prekucanih auta i satro velikih sljedbenika islama.
Pajdo moj ko ima i kolko trun bilo kakve vjere u sebi nece ni mrava zgazit 🤔

Ovo su sihicki bolesnici 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Superhik
Poneki mu pročitamo
Poneki mu pročitamo
Has thanked: 79 times
Been thanked: 216 times

Post by Superhik »

Nisu ga trebali ubiti, samo uhapsiti i ispitati.

Osim ako nije regrutovan od nekog nepovoljnog da se otkrije u istrazi.
ElTriconi
Đulaga
Đulaga
Mood:
Has thanked: 53556 times
Been thanked: 9531 times

Post by ElTriconi »

Cuj da ga ufate 🤔

Pa da jos dva tri pajkana sa sobom povuce, bizi goni 🤔
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio 🤗😊
Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9889 times
Been thanked: 11699 times

Re: SVJETSKI TERORIZAM

Post by Krokodil Behko »

Srbi mu dali obuku. Ima li iznenađenih?

Vozačka dozvola osumnjičenog Navida Akrama (24) pronađena je na mjestu događaja. Ispod vozačke dozvole vidjela se i članska karta lovačkog kluba iz Novog Južnog Velsa ("Zastava Hunting Association"), čiji su vlasnici Srbi. Ovo udruženje, osim rekreativnog lova, okuplja i dio srpske zajednice u Sydneyu, gdje se organizuju žurke i druženja.

Predsjednik lovačkog udruženja "Zastava" iz Sydneyu, Vanja Kužet, u ekskluzivnoj izjavi za "Blic" potvrdio je da je mlađi napadač, Navid Akram, posjedovao njihovu člansku kartu.
Rum
Sebijin pulen
Sebijin pulen
Mood:
Has thanked: 41242 times
Been thanked: 27953 times

Re: SVJETSKI TERORIZAM

Post by Rum »

20251215_232547.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
Post Reply

Return to “Svijet”