I jesu magarci

I jesu magarci
Nije samo na Balkanu. Isto mi je
One bite meni.Morgen wrote: 15 Jul 2025, 21:55 Dosla drugarica i ja joj ponudim da pojede nesto, ona se prenemaze neee moooguuuuuuu, prejeelaaa sam se kuuuciii,
Ja nju naravno balkanski nagovaram i rece onda; ajd dobro, aaaaliiii saaaamo maaalooooo
Tako i bi
A bas se slatko smijala
IMG_7904.jpeg
https://radiosarajevo.ba/vijesti/bosna- ... bio/597716Ovlašteni carinski službenici na graničnom prijelazu Slavonski Brod spriječili su pokušaj nezakonitog unosa 200 litara domaće rakije u carinsko područje EU-a.
Prilikom ulaska u carinsko područje EU-a u ponedjeljak, 14. jula, državljanin Bosne i Hercegovine kao vozač teretnog vozila registarskih oznaka Bosne i Hercegovine nije deklarisao 200 litara domaće rakije, robu koja se nalazila u tovarnom prostoru i ujedno je predmet oporezivanja trošarinom, saopćila je Carinska uprava RH.Zbog počinjenja prekršaja iz članka 137.a stavak 1. Zakona o trošarinama, državljaninu BiH izdan je prekršajni nalog. Također mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 12.000 eura (23.470 KM), dodaje se u priopćenju.
Samo u tri jezika postoji, nije ni cudo
Coek nabrojo sve zemlje sa kojima nemacka granici, pa ja. Mogli su jedino izvrsit desant na papua novu gvineju, to je jedina legitimna meta ostalaironman wrote: 21 Jul 2025, 17:48 Ismijava zahtjev tadasnjeg predsjednika SAD koji mu poslao tu listu zemalja i zahtijevao da ih hitler ne napada..
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests