Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa ne bi ti u oci rekaoa tako , ali jest podcjenjovacki da me zoves da ti guram klupe, a en zoves kad treba ctrl alt delete pretisnuti ili ako ti crasha program, ili ako ti printer ne radi.
Ne kontam te....
Ako mi nesto nije uredu sa racunarom zvat cu nekog strucnog, tj. nekog iz IT podrske ako vec sama ne mogu skontati sta je u pitanju.
Ma nekad muski znaju oko racunara, ja kako znam oko dizanja tereta znam I oko kompjutera
Zvati.muskarca u pomoc samo kad ti treba nesto.pomaknuti podignuti uraditi je podcjenjivacki prema muskarcu
Last edited by Mutevelija on 09 Dec 2019, 22:25, edited 1 time in total.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Pa ne bi ti u oci rekaoa tako , ali jest podcjenjovacki da me zoves da ti guram klupe, a en zoves kad treba ctrl alt delete pretisnuti ili ako ti crasha program, ili ako ti printer ne radi.
Ne kontam te....
Ako mi nesto nije uredu sa racunarom zvat cu nekog strucnog, tj. nekog iz IT podrske ako vec sama ne mogu skontati sta je u pitanju.
Znaju mnogi majstori programirat, c i c++ i to
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Mutevelija wrote: 09 Dec 2019, 22:26
Pa.znas kad crasha ctrl.alt delete pretisnuti pa.u taks.manager, ili znas ga.restartovati ili znas provjeriti router.
Uglavnom budi ti nosac samuel mozda I ne trebas bolje ni raditi.
To ti je ruzno jako sto si sad rekao Mute. Sto se tice tog da znas oko kompjutera da radis ok super vjerovatno bi trazila tvoju pomoc da je moj licni racunar ali kad se radi o racunaru firme tu ipak treba malo biti oprezan i paziti kome dajes da ti cacka na racunaru... nije to bezazleno pa dajes nekom lupam amateru da ti sredjuje kompjuter...
Mutevelija wrote: 09 Dec 2019, 21:49
Nemojte se ljudi ponizavati samo da vas zene koriste za nosenje tereta
Kad jednog lijepg i sunčanog dana ide Mute, nosi bebu na prsima u nosiljci, vuče pune vrećice stvari za kući, a kraj njega hanumica maše rukama i divi mu se kako je divan otac i brižan muż.
Mutevelija wrote: 09 Dec 2019, 21:49
Nemojte se ljudi ponizavati samo da vas zene koriste za nosenje tereta
Kad jednog lijepg i sunčanog dana ide Mute, nosi bebu na prsima u nosiljci, vuče pune vrećice stvari za kući, a kraj njega hanumica maše rukama i divi mu se kako je divan otac i brižan muż.
Bit ću ponosna na tebe...
Jok.ja na prsima da padne m da dijete
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Snowie wrote: 09 Dec 2019, 21:07
Ali se ne bavim time nego gledam sebe samo kako da ja budem sto bolja i dokazem se kako kroz posao tako i kroz skolovanje... tim nekim poredjenjem ne bi ni dokle stigla.