Radovan Karadžić
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24601 times
- Been thanked: 6396 times
- Status: Online
Re: Studenti sa Pala ne žele da se dom zove "Radovan Karadži
...Laseru,
...samo bih Neleta izvadila iz kontexta,nije on bas,takav! 
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9872 times
- Been thanked: 11666 times
Pa i Karađorđa su isporučili Turcima, na tacni 
Istina, i naši su isporučili Husein bega tim istim Turcima, čak su zasukali rukave, pa pripomogli u sred bitke.
Istina, i naši su isporučili Husein bega tim istim Turcima, čak su zasukali rukave, pa pripomogli u sred bitke.
Ma dobar je Nole...ne pratim doduse politiku sve sta pise...
Ma znam ja nasu snaju..
Moj brat reko da su Srbi prodali Slobu...na soru..
Snaja je sutila...sutradan nam je rekla da ju je oko srca boljelo i da cijelu noc nije spavala..
Ona je stalno govorila da je Slobo njezin predsjednik..et..
E da, al nije njenoj deci nikad dao drzavljanstvo...
im dao...
Ma znam ja nasu snaju..
Snaja je sutila...sutradan nam je rekla da ju je oko srca boljelo i da cijelu noc nije spavala..
E da, al nije njenoj deci nikad dao drzavljanstvo...
Počeo sam pušiti otkad su se moji snovi pretvorili u dim. 
Jebeš mi sve te si normalan čovek...to šta si ti prošao u ratu zabole me baš kurčina. Niti sam svedok niti učesnik vašeg sranja u Bosni...ok mrziš Srbe i to mogu da skontam. Ovde me dovela Maja sa drugog foruma pozivom na pp, usput sam doveo dva Slovenca ovde, nebitno....tvoja mržnja je slika tvog karaktera. Pitanje za tebe: Koje si godište i da li si učestvovao u ratu?Laser wrote:Prvo izdignete vožda do nivoa poluboga, idete za njim kao slijepci, koljete odreda na njegov najmanji mig. Sav komšiluk, od Vardara do Triglava, zavijete u crno jer ne žele živjeti sa vama. Stoka je to slovenačka, bošnjačka, hrvatska, šiptarska pa i crnogorska.Nole wrote: Zabole mene za Radovana...da ga ujutru streljaju...
Zato, kolji i pali odreda, tako je vožd rekao.
Onda dođe dan kad se više nema kud, pa vožd, kao na tacni, biva izručen mrskom Zapadu. Vožda ubiju u zatvorskoj ćeliji, ili ga osude na višegodišnju robiju.
Onda dolazi faza žaljenja za voždom. Za predsjednika države se izabere četnički vojvoda, a za premijera mali vojvodica. Rehabilituju se četnici, izjednačuju se sa partizanima.
Uporedo, komšijama se, kao, pruža ruka pomirenja, šta je bilo bilo je, treba sve zaboravit...
Naredna faza (samo što nije nastupila) jeste proglašavanje voždova svecima i nosanje njihovih kostiju diljem otadžabine.
U međufazama, pošalje se tamo neki Nole na bosanske forume da postavljao pitanja tipa: "Ko nas to zavadi, kevu mu hebem, a baš nam je bilo lEpo".
Ma idi begaj, CENZURA. Ko vas ne zna skupo bi vas platio.
Da si bar pravi četnik, ne bih ti prigovarao.
Ako želi suprotan odgovor . Za vreme rata u BIH nisam ni u Srbiji bio....frajeru odjebi sa tim četničkoustaškobalijskim forama od mene...
@Majo kako da stavim na ignore ovu šovinostičku facu....eno mu i Radovan i Alija pa nek o njima piše šta mu volja.
Ma nemoj, pitaj snajku jel Slobin Marko nosio gajbe piva u kafiću i zaradio milion DM. To je njegova supruga, ćurka, Mirjana Marković, čak nema ni prezime Milošević, izjavija javno na RTSu....pa koga vi jebete? Nismo baš toliko glupi....Na žalost svi ostali koji su posle " velikih vođa" došli na vlast su najobičniji lopovi....Aj sad to objasni ovom gore ignore gospodinu XX i ostalim nacionalistima kojih je puna exyu....gade mi se....toliko!Biba wrote:Ma dobar je Nole...ne pratim doduse politiku sve sta pise...
Ma znam ja nasu snaju..
E da, al nije njenoj deci nikad dao drzavljanstvo...im dao...
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1238 times
- Been thanked: 3954 times
- Status: Offline
Izvrtanje činjenica, opet prekodrinska mantra.Nole wrote:Jebeš mi sve te si normalan čovek...to šta si ti prošao u ratu zabole me baš kurčina. Niti sam svedok niti učesnik vašeg sranja u Bosni...ok mrziš Srbe i to mogu da skontam. Ovde me dovela Maja sa drugog foruma pozivom na pp, usput sam doveo dva Slovenca ovde, nebitno....tvoja mržnja je slika tvog karaktera. Pitanje za tebe: Koje si godište i da li si učestvovao u ratu?
Ako želi suprotan odgovor . Za vreme rata u BIH nisam ni u Srbiji bio....frajeru odjebi sa tim četničkoustaškobalijskim forama od mene...
@Majo kako da stavim na ignore ovu šovinostičku facu....eno mu i Radovan i Alija pa nek o njima piše šta mu volja.
Drug salonac, nema nikakvog načina da ja mrzim srbe kolko ti volEš Radovana Dabića.
Klanjam džematile po parkovima.
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 24601 times
- Been thanked: 6396 times
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Džaba ti Veco...ja odustao....aj pređemo naVeca wrote:
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
otisli ste u off topic
Polako sa psovkama Nole..
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
A znaci sad su se na ovu temu premjestile tenzije
🐽
Mala, bar ti znaš da nisam četnik i da ne mrzim nikoga...kada neko, ko nije sposoban ni pročitati šta sam napisao i napiše o meni sve najgore....kontrole nemam....sory.Mala_Mu wrote:otisli ste u off topic
Sta se to dogadja s Nole...uzrujo se..a ja sad nista ne kontam...voli li Milosevica ili Marka
...Ne treba da se dom zove po Karadzicu ...
Et srculence zna da vracanje u proslost nije dobro...ma imstaru odjecu treba baciti i sve ak nas podsjeca na nesto ruzno
Et srculence zna da vracanje u proslost nije dobro...ma imstaru odjecu treba baciti i sve ak nas podsjeca na nesto ruzno
Aj ti gore na temu , lepšu. Upravo sam tebe pomenuoHannibal Lecter wrote:A znaci sad su se na ovu temu premjestile tenzije
Ma daj Nole, pusti pricu...pa znamo da nisi cetnikNole wrote:Mala, bar ti znaš da nisam četnik i da ne mrzim nikoga...kada neko, ko nije sposoban ni pročitati šta sam napisao i napiše o meni sve najgore....kontrole nemam....sory.Mala_Mu wrote:otisli ste u off topic
Podsjecas me s tom svojom ljutnjom na nekoga
Zaljubljen sam u diktatora Slobu, lažljivu Miru i lopova Marka.....ko mi kriv kada sam glup...e da volim i Đinđića koji pokloni Koletu Kostiću po' Vojvodine, pa sve redom političare. Eto do Vučića....ma volim ih u pizdu materinu....Biba wrote:Sta se to dogadja s Nole...uzrujo se..a ja sad nista ne kontam...voli li Milosevica ili Marka
Može...al pod uslovom da mi tvoj outfit u atlet majci pošalješ na pp....pa svi profitiraju od politike...mogu i ja po nekadBiba wrote:Ma daj Nole, pusti pricu...pa znamo da nisi cetnikNole wrote:Mala, bar ti znaš da nisam četnik i da ne mrzim nikoga...kada neko, ko nije sposoban ni pročitati šta sam napisao i napiše o meni sve najgore....kontrole nemam....sory.Mala_Mu wrote:otisli ste u off topic
Polako sa psovkama Nole....jerbo da jesi - ne bi bio s nama tu..ha ja..
Podsjecas me s tom svojom ljutnjom na nekoga
Nole wrote:Zaljubljen sam u diktatora Slobu, lažljivu Miru i lopova Marka.....ko mi kriv kada sam glup...e da volim i Đinđića koji pokloni Koletu Kostiću po' Vojvodine, pa sve redom političare. Eto do Vučića....ma volim ih u pizdu materinu....Biba wrote:Sta se to dogadja s Nole...uzrujo se..a ja sad nista ne kontam...voli li Milosevica ili Marka
ebes outfit
Bibo, na chatu se zezaamo na tvoj, moj , nebitno čiji račun...ovde sam prozvan...ne znam zbog čega...nikada niko u mojoj, čak široj familiji, nije bio u četnicima....i dosta više o ovim glupostima.Biba wrote:Nole wrote:Zaljubljen sam u diktatora Slobu, lažljivu Miru i lopova Marka.....ko mi kriv kada sam glup...e da volim i Đinđića koji pokloni Koletu Kostiću po' Vojvodine, pa sve redom političare. Eto do Vučića....ma volim ih u pizdu materinu....Biba wrote:Sta se to dogadja s Nole...uzrujo se..a ja sad nista ne kontam...voli li Milosevica ili Marka
Et srculence zna da vracanje u proslost nije dobro...ma imstaru odjecu treba baciti i sve ak nas podsjeca na nesto ruzno.
...iako si mi se smijo da sam nadrogirana
ebes outfit
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Re: Radovan Karadžić osuđen na 40 godina zatvora
DEN HAAG Odbijen Karadžićev zahtjev za privremeno puštanje

Sud u Haagu odbio je zahtjev bivšeg predsjednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića da bude pušten na privremenu slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu njegovom mlađem bratu, javila je Balkanska istraživačka mreža (BIRN).
Theodor Meron, predsjednik Mehanizima za međunarodne tribunale – instutucije osnovane da završi rad Haškog tribunala – odbio je Karadžićev zahtjev da bude pušten na privremenu slobodu kazavši da za to nisu ispunjeni uslovi.
Meron je u odluci naveo da je Karadžić za zahtjevu izrazio namjeru da živi na području Republike Srpske, a da garancije da optuženi neće pobjeći je poslala samo Srbija, a ne Republika Srpska ili BiH.
"Rizik odobravanja privremene slobode je veći u slučajevima kada je donesena prvostepena presuda, u odnosu na period kada je suđenje tek u toku.
Karadžić je već osuđen na 40 godina i ostaje mu još dugo vremena da odsluži kaznu, ukoliko presuda bude potvrđena. Takva situacija predstavlja veliki poticaj za bjekstvo“, naveo je Meron u odluci.
Uz to, kako je naveo Meron, činjenica da je Karadžić bio u bjekstvu preko deset godina također je uzeta u obzir pri donošenju odluke.
Karadžić je također 22. aprila zatražio od Suda u Haagu da bude pušten na privremenu slobodu, sve dok se ne odluči o žalbi koju će on uložiti na presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora.
Sudija Meron je odbio ovaj zahtjev iz istih razloga.
Haški tribunal je 24. marta osudio Karadžića za genocid u Srebrenici, progon Bošnjaka i Hrvata, terorisanje stanovništva Sarajeva dugotrajnim granatiranjem i snajperisanjem, i uzimanje pripadnika UNPROFOR-a za taoce.
Autor: Onasa
Sud u Haagu odbio je zahtjev bivšeg predsjednika Republike Srpske (RS) Radovana Karadžića da bude pušten na privremenu slobodu kako bi prisustvovao četrdesetodnevnom pomenu njegovom mlađem bratu, javila je Balkanska istraživačka mreža (BIRN).
Theodor Meron, predsjednik Mehanizima za međunarodne tribunale – instutucije osnovane da završi rad Haškog tribunala – odbio je Karadžićev zahtjev da bude pušten na privremenu slobodu kazavši da za to nisu ispunjeni uslovi.
Meron je u odluci naveo da je Karadžić za zahtjevu izrazio namjeru da živi na području Republike Srpske, a da garancije da optuženi neće pobjeći je poslala samo Srbija, a ne Republika Srpska ili BiH.
"Rizik odobravanja privremene slobode je veći u slučajevima kada je donesena prvostepena presuda, u odnosu na period kada je suđenje tek u toku.
Karadžić je već osuđen na 40 godina i ostaje mu još dugo vremena da odsluži kaznu, ukoliko presuda bude potvrđena. Takva situacija predstavlja veliki poticaj za bjekstvo“, naveo je Meron u odluci.
Uz to, kako je naveo Meron, činjenica da je Karadžić bio u bjekstvu preko deset godina također je uzeta u obzir pri donošenju odluke.
Karadžić je također 22. aprila zatražio od Suda u Haagu da bude pušten na privremenu slobodu, sve dok se ne odluči o žalbi koju će on uložiti na presudu kojom je osuđen na 40 godina zatvora.
Sudija Meron je odbio ovaj zahtjev iz istih razloga.
Haški tribunal je 24. marta osudio Karadžića za genocid u Srebrenici, progon Bošnjaka i Hrvata, terorisanje stanovništva Sarajeva dugotrajnim granatiranjem i snajperisanjem, i uzimanje pripadnika UNPROFOR-a za taoce.
Autor: Onasa
Re: Radovan Karadžić osuđen na 40 godina zatvora
Zaslužio je...ako neko želi biti predsednik neke , uslovno recćeno republike , onda mora biti i diplomata , a ne lopov...njegov brat rođeni Luka je POŠTAR al ga Radovan napravi milionerom. Srebrenica, ovde saznajem, je genocid....Radovane.....gori u paklu!!!;