Jeste, ali razlika je između 1988. i 2023. gdje možeš iz zayebancije sa autobusom u grupi otići čak do Beča u kupovinu.Matan wrote: 04 Jun 2023, 00:57Ma kakve ima veze politika sa ljetovanjem..seln wrote: 04 Jun 2023, 00:26
Ako je to nesto za moj hastal, mogu ti samo reci, raduje me to sto imas pozitivna iskustva.
Raduje me i to sto placas tako fin apartman samo 68 eura ili koliko vec.
Ali ti ne mozes mjeriti iskustva svih ostalih na osnovu vlastitog.
I ako si procitao moj post, govorio sam o hrvatskoj politici prema BiH, ne o tome jesam li nesto ruzno ili lijepo dozivio (a jesam i jedno i drugo).
Bosanci su navikli ici Hrvatsku, jos od Jugoslavije jer je to bilo prirodno..
radnicka odmaralista..
i nek ljetuje ko gdje hoce..
Jedno je ako možeš birati između više opcija a ti svaki put biraš jednu lokaciju godinama ili decenijama jer ti je tu najfinije pa neka svako ljetuje gdje hoće, a drugo je da ne znaš za drugačije jer nećeš, pa makar ni 5 minuta odvojiti za internet i pogledati fotografije drugih lokacija, i ostao si mentalno još u SFRJ.
To su ti isti što pljuju aktuelnu muziku jer sebe zovu rockerima a samo im se vrte 10 istih grupa koje su bile popularne prije 40 godina a ne znaju niti jednu rock pjesmu ili grupu koja je se pojavila u zadnjih 20 godina.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)