Bice tu jos frke.

Moderator: VIP
..i bez teme...Socrates wrote:statebriga za forumasicu mjeseca oktobra zbog ove teme.![]()
Bice tu jos frke.
Socrates wrote:Pa hajde, objasni nam, sta tacno "individualnost ne vazi" znaci?![]()
1) Da nijedan tvoj komentar uopste ne vazi? ili 2) Da se prije pisanja komentara, konsultiras sa radnicima, seljacima i postenom inteligencijom (kako je ono islo) citavog svijeta i Vasione?
Ono sto je karakteristicno kod tebe da si apsolutno operisan od svake samokritike sebe i svojih uvjerenja.To sam ti i prije rekao. A da ne govorim o nekoj realnoj kritici svega ostalog sto se usudjujes da kritikujes.
Kritikujes religiju, a ja, iskreno receno, uopste ne vidim razliku izmedju religiozne dogme i onoga kako ti vidis svijet. Razlika je, kao sto slucaj i jeste kod religija, u tome kako se Bogu molis i na koji nacin pokusavas da izbjegnes realnost.
dr laganini wrote:....drug ti je soc a ne ja...ti bas znas uvredit covika..Mohr wrote:Jutros vidim tvoju točnu primjedbu drugu @dr-u glede nasumičnog rasipanja riječima koje, eto, igrom slučajaznade napisati ali baš i ne konta njino značenje i stavlja ih u pogrešan kontext, pa se, evo, ne mogu načuditi
da i sam istu pogrešku činiš
Sad trucas, brateMohr wrote:Socrates wrote:Pa hajde, objasni nam, sta tacno "individualnost ne vazi" znaci?![]()
1) Da nijedan tvoj komentar uopste ne vazi? ili 2) Da se prije pisanja komentara, konsultiras sa radnicima, seljacima i postenom inteligencijom (kako je ono islo) citavog svijeta i Vasione?
Ono sto je karakteristicno kod tebe da si apsolutno operisan od svake samokritike sebe i svojih uvjerenja.To sam ti i prije rekao. A da ne govorim o nekoj realnoj kritici svega ostalog sto se usudjujes da kritikujes.
Kritikujes religiju, a ja, iskreno receno, uopste ne vidim razliku izmedju religiozne dogme i onoga kako ti vidis svijet. Razlika je, kao sto slucaj i jeste kod religija, u tome kako se Bogu molis i na koji nacin pokusavas da izbjegnes realnost.
Vrlo sam jasno, plastičnou konkretnom slučaju, pojasnio šta za nekog individualno ne važi (a što mu se kao takvo, sasvim neosnovano tj. proizvoljno pripisuje, što je i sama drugarica Heidi, naposljetku priznala odnosno argumentovala time da "ona to tako vidi"
) a ne da individualnost (kao pojam) ne važi ili ne postoji. Zašto tako naivno i plitko podmećeš, ne'am pojma, tvoja je stvar.
Ovo ostalo trućanje, oko mog viđenja svijeta, šta je karakteristično za me i ostale Azirine kašikemo'š mirne duše okačit mačku o rep
..sad me poadsjeti :kad ga sperac vlajinini zazeze vlajina se mota ko siljeze.Sheval wrote:Dasta spercinodr laganini wrote:..moracemo nesto smislit ero
dobre.vibracije wrote:moje je misljenje da se na ovom forumu mijesaju tj. brkaju pristojnost, kultura dijaloga s uvlacenjem nekome u supak i, s druge strane, arogancija, nepristojnost i sve suprotno bontonu s hrabrosti da se izrazi svoje misljenje. tocnije, ovo drugo se pravda s tim da ta osoba nema dlake na jeziku, da se ona ne uvlaci nikome.. i tako![]()
Kako se moze pisati o uvredama,ako smo anonimni na forumuvila wrote:Tema je postavljena kao pretpostavka da ne moze biti uvreda na forumu
Naravno da moze....sad ovisi kako to dozivljavamo i od koga to dolazi i u kojem obliku
Ako smo s neki "dobri" nesto ce nas vise dotaci
To se odnosi samo na neke uvrede na osobnoj razini
Ovo sto je sokrates napisao o kaladontasima ili spinerka o outfitasicama..to mi nije nesto sto bi nazvala uvredom
I ja znam napisati da mi idu na zivce s kavicama i beskonacnim dobrim jutrima
Kako bi to bila uvreda?
Ajd eto mozda bi bilo korektno presutiti ali ni ja nikom ne branim da mi kaze da mu idem na zivce
Ja sam svjesno i namjerno izvrijedala samo dvi osobe..alphu i satnika i opet bi
Ko mene kamenom ja njega isto kamenom al vecim
Ja sma iskljucila karmu jer mi ide na zivce,ima pp,ako se zeli poslati karmicko misljenjemailed wrote:Ma koji uspjeh u pm, koja hrabrost vrijedjati na forumu skriven iza ekrana, pretvarajuci se da si neko ko nisi,
pa to svaki idiot moze, ali tesko je ostati dosljedan sebi. Hvala bogu vecina nas je normalna.
Pitam se koliko bijedan zivot moras imati da bi ti cilj bio samo da uvrijedis ili omalozavas nekog, zar bas nista zanimljivije nemaju
familiju, prijatelje? ili su ih i oni odbacili pa im forum dodje kao terapija.
Zamislite na sta bi forum licio da su svi kao statebriga, spinerka i njima slicni?
I kao ne doticu ih uvrede a obje su iskljucile karmu.
I nije drage moje da se neko trese i hvata za zeludac zbog vasih komentara, previse ste se umislile, ljudi jednostavno
ne dozvoljavaju ih neko pljuje, posebno neko ko je gori od njih
dr laganini wrote:..i dajem podrsku spin i brigi za pravo na misljenje..
meni uopste nije jasno ,zasto su osobe toliko osjetljive na komentare na outfitimaSheval wrote:Ovisi sta netko smatra uvredom.Chloe svako malo poteze sjekiru na mene,meni izuzetno draga Bramsica se naljutila na mene zbog bezazlenog komentara na outfitu...
Mene nitko nije nikad uvrijedio.
joj,ja tebe volim ,i kad te naljutim,pa napises nesto ,a volim te procitatiSocrates wrote:statebriga za forumasicu mjeseca oktobra zbog ove teme.![]()
Bice tu jos frke.
uvijekSheval wrote:Brigo...jesi za ljubav?
odrasla uz bonton i zlatnu kasiku,a a ko neko misli ili osejca da sma ga uvrijedla,sad,ima priiku na temi,da mi lijepo,direktno kazeMaja wrote:dobre.vibracije wrote:moje je misljenje da se na ovom forumu mijesaju tj. brkaju pristojnost, kultura dijaloga s uvlacenjem nekome u supak i, s druge strane, arogancija, nepristojnost i sve suprotno bontonu s hrabrosti da se izrazi svoje misljenje. tocnije, ovo drugo se pravda s tim da ta osoba nema dlake na jeziku, da se ona ne uvlaci nikome.. i tako![]()
![]()
To najviše potenciraju oni koji se lijepo osjećaju samo dok čine da se drugi osjećaju loše (laganini, podrinjac i ostali).
Uvreda na forumu
statebriga wrote:Meni je nelogicno da se mozes osajecait povriedjenom na forumu
Pa to je svrha teme,da skuzim kako postoji uvreda i uvrijedjenosti i urvidjeni/ne na forumu , naravno,ako postoji uvreda na forumuČupava wrote:Pokreneš temuUvreda na forumu
statebriga wrote:Meni je nelogicno da se mozes osajecait povriedjenom na forumu