pa naravnoNora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:45 A jarane, et sad nominovat momka jer nije pisao nista na igrici![]()
to znaci da mu mafijasi objasnjavaju kako se igra

pa naravnoNora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:45 A jarane, et sad nominovat momka jer nije pisao nista na igrici![]()

znate vi mafijasi svastaNora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:47 Pa sad se vrlo malo toga može znat.
Sem što mafija zna ko je doktor![]()

Drzi cas

Nije to "neka ti bude".. I ona nagadja kosto i svi ostali u prvom krugu. Znas kako ide, nemoj zajebavat. I ako se promaši u prvom krugu, ne treba odmah upirati prstom "eh ti si nominovo civila"..

Dobro je pa imaju mišljenje, znači strah ih jeNora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:51
Samo se ti priklanjaj ovima što se trpaju uz tebe jer misle da si civil![]()

Sad se ograđuješ jer si nominovao civila? Pa dobro, tako i trebaDuminjo wrote: 14 Apr 2020, 15:53Nije to "neka ti bude".. I ona nagadja kosto i svi ostali u prvom krugu. Znas kako ide, nemoj zajebavat. I ako se promaši u prvom krugu, ne treba odmah upirati prstom "eh ti si nominovo civila"..
Ja sam tebe nominovo samo jer si Mi sumnjiva, daleko od toga da sam siguran. A npr Dr. W mi je sumnjiviji od tebe. Nisam ga jos ni spomenuo jer, uglavnom, suti.. Nemam ga za sta ufatit, da prostis![]()

Ma ja..Nora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:54Sad se ograđuješ jer si nominovao civila? Pa dobro, tako i trebaDuminjo wrote: 14 Apr 2020, 15:53
Nije to "neka ti bude".. I ona nagadja kosto i svi ostali u prvom krugu. Znas kako ide, nemoj zajebavat. I ako se promaši u prvom krugu, ne treba odmah upirati prstom "eh ti si nominovo civila"..
Ja sam tebe nominovo samo jer si Mi sumnjiva, daleko od toga da sam siguran. A npr Dr. W mi je sumnjiviji od tebe. Nisam ga jos ni spomenuo jer, uglavnom, suti.. Nemam ga za sta ufatit, da prostis![]()
![]()

Prvi krug je ionako baškaDuminjo wrote: 14 Apr 2020, 15:55Ma ja..Nora Ibsenova wrote: 14 Apr 2020, 15:54
Sad se ograđuješ jer si nominovao civila? Pa dobro, tako i treba![]()
Hajd pravi se budala jos Malo![]()

Idi brani almira. Ubi vas smajli laktom

sad sam mu citala postoveDuminjo wrote: 14 Apr 2020, 15:53Nije to "neka ti bude".. I ona nagadja kosto i svi ostali u prvom krugu. Znas kako ide, nemoj zajebavat. I ako se promaši u prvom krugu, ne treba odmah upirati prstom "eh ti si nominovo civila"..