Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
ironman wrote: 04 Jul 2021, 17:42
TR Rise of Tomb Rider je poslastica...
TR Shadow of Tomb Rider ujedno i zadnja u serijalu za sad je vrh vrhova,mada mnogi po netu pisu da je TROTR bolja meni nije ,SOTR je nivo iznad.
Uzivaces Behko.
TR Shadow of Tomb Rider ujedno i zadnja u serijalu za sad je vrh vrhova,mada mnogi po netu pisu da je TROTR bolja meni nije ,SOTR je nivo iznad.
Uzivaces Behko.
Morel disketa od trojke - u četvorku?
Nisam probao jer mi je trojka chipovana( igre dosle na disku kad sam kupio)..
Vjerujem da original moze.
Nisam probao jer mi je trojka chipovana..
Vjerujem da original moze.
Riječ je o Tomb Raider triology. To su igre za dvojku, ali je izdanje za trojku. Nikad nije htjela krenuti u trici. Zanimljivo, imao sam je i u digitalnoj formi, kad sam čipovao aparat i ni tad nije htjela krenuti. Neko adaptiranje možda, jer su izvorno igre za dvicu.
ElTriconi wrote: 04 Jul 2021, 17:43
Nesta ja kontam da jamijem oti komp neki ali me hastra da ne zglajzam u ote igre
Realno...
Vidi njiha..
Po 40godina u guzici, i igra igrice...jos samo nargilu da ufate
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
I meni treba novi laptop..ovaj mi je 10+ godina star
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 04 Jul 2021, 18:45
I meni treba novi laptop..ovaj mi je 10+ godina star
Nea te nidje bez tisuce
Uzecu ga vani svakako...do kraja godine nekad..nije hitno
Uzecu ga vani svakako...do kraja godine nekad..nije hitno
Ne znam da ima neke razlike u cijeni
Ili ima
Moze biti samo jeftiniji...
Al sto se tice kvalitete sigurno je bolji...
vrhbosnica wrote: 04 Jul 2021, 18:52
Moze biti samo jeftiniji...
Al sto se tice kvalitete sigurno je bolji...
Jasta ovdje deru
Vani laptop..i 17% poreza nazad..i zdravo
Uzivaces Behko.