Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Mutevelija wrote: 15 Sep 2022, 22:44
Muškarci su bolji prema ženama a žene prema muškarcima.
Samo muškarci ne znaju lagati muškarce kao što žene to znaju i pričati jedna drugoj iza ledja
Kod muškaraca je to sve otvoreno
U tom prvom slučaju inače je prisutno driblanje obstranog ega. Muškarac "guguće", ženi godi. Ili obratno.
U drugom..
Muškarci znaju lagati druge muškarce.
A i biti prave tračibabe.
Žena ženi (ili muškarac muskarcu) neće titrati i uljepšavati.. pa može rezultirati manje spektakularno. A u slučaju zlonamjera i destruktivno. Obostrano. Što je i infantilno.
Mutevelija wrote: 15 Sep 2022, 22:44
Muškarci su bolji prema ženama a žene prema muškarcima.
Samo muškarci ne znaju lagati muškarce kao što žene to znaju i pričati jedna drugoj iza ledja
Kod muškaraca je to sve otvoreno
U tom prvom slučaju inače je prisutno driblanje obstranog ega. Muškarac "guguće", ženi godi. Ili obratno.
U drugom..
Muškarci znaju lagati druge muškarce.
A i biti prave tračibabe.
Žena ženi (ili muškarac muskarcu) neće titrati i uljepšavati.. pa može rezultirati manje spektakularno. A u slučaju zlonamjera i destruktivno. Obostrano. Što je i infantilno.
A za ono gore..
E neću ti otkriti tajnu
Ja bio svjedok ženskom titranju Djesi mi srce koje dušo.
Kad ova zamakne neki trač nabaci odmah.
Ili najsmijesniej nisi ti debela tamam si.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Nisam mislio da će se ikad pojaviti ženska verza Mutevelije
aferim
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Mutevelija wrote: 15 Sep 2022, 23:33
Ček ništa ne privrjedjuju samaraju žene idu u kafane, a majke jadne odvajaju od usta da im djeca ne idu u pekare jesti.
Cast izuzetcima ali vecina muskaraca je takva.Prosipaju komplekse nad zenama bas kao ti sto radis u ovoj temi.
Ako sma te razumio muškarci su samo dobri za fizičkog posla a žene trebaju lakirati nokte i puxketati prstima da im to muški obavljaju jer nisu emqncipovane sa to rade same .
Koje ostalo sve žene.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Cast izuzetcima ali vecina muskaraca je takva.Prosipaju komplekse nad zenama bas kao ti sto radis u ovoj temi.
Ako sma te razumio muškarci su samo dobri za fizičkog posla a žene trebaju lakirati nokte i puxketati prstima da im to muški obavljaju jer nisu emqncipovane sa to rade same .
Koje ostalo sve žene.
Nisi dobro razumio.
Haj womensplainig mi, sa ne bude da ti ja mensplejningujem
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Ne znam što će autorici teme uopšte pitanje u naslovu teme kad je već ubijeđena da žene jesu bolje