..to je muška spikaSPINERKA wrote:
dio takmičenja

Moderators: spacebound, Duminjo
To je on gledao onaj film, nezz stvarno naslov, da li je De Niro ili Al Pacino ni to se vise ne sjećam i ono kao dijalog između njega i nje u kontekstu "Ali ti tim ustima ljubiš moju djecu"Julia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 16:12 Jednom mi prijatelj rece da nema teorije da pita zenu da mu pop***si, jer zaboga, ona je majka njegove djece.
A dok su hodali i nisu imali djecu, nije mu smetalo?
Ne kontam
Normalamad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 16:28 Moram Vam reć
Ja i draga koristimo znakovni jezik za ove stvari
![]()
![]()
to toNice try wrote: 30 Oct 2018, 16:41Normalamad_max_ba wrote: 30 Oct 2018, 16:28 Moram Vam reć
Ja i draga koristimo znakovni jezik za ove stvari
![]()
![]()
![]()
Muž i ja najviše popričamo očima, namigivanjem, štipkanjem, grimasama i sve dogovorimo![]()
Julia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 16:12 Jednom mi prijatelj rece da nema teorije da pita zenu da mu pop***si, jer zaboga, ona je majka njegove djece.
Ne kontam
Pa znamlejlamo wrote: 30 Oct 2018, 16:59Julia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 16:12 Jednom mi prijatelj rece da nema teorije da pita zenu da mu pop***si, jer zaboga, ona je majka njegove djece.
Ne kontam![]()
a dajjj...pa nigdje veze, svašta.
Njegova je tuga pregolema
Da on nije obitavao na klixuJulia-Klara wrote: 30 Oct 2018, 16:12 Jednom mi prijatelj rece da nema teorije da pita zenu da mu pop***si, jer zaboga, ona je majka njegove djece.
Ne kontam
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest