Jel vidiš da nema više agresinih nastupa, totalno je umirio retoriku, to je zasluga Paola...ulaže puno novca u kampanju i odabira prave saradnike...drbrk wrote:Ako su ga evangelisti podrzali - pobedice. Oni su jaki i organizovani. Cudi me sto je dobio od njih podrsku, nisu ga voleli do sada.
Republikanci/Donald Trump
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Donald Trump
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9518 times
- Been thanked: 11257 times
- Status: Offline
Pored evangelista, bitni su crnci i hispanoamerikanci. Ipak je njih malo više od bilo koje vjerske sekte.
- Mohr
- Inventar foruma
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
“Smrt i razaranje su ostavština Hillary Clinton. Ali, njezina ostavština ne mora biti i ostavština Amerike.”
http://www.tacno.net/novosti/predsjednik-trump/
http://www.tacno.net/novosti/predsjednik-trump/
- Vladimir RUS
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Banja Luka se uključuje u utrku: Banjalučani prave cipele za Melaniju

Banjalučka fabrika “Bema”, po nalogu svog tehničkog direktora Marinka Umičevića, počela je s proizvodnjom dva para ženskih cipela, koje će poslati Melaniji Trump, supruzi Donalda Trumpa, republikanskog kandidata za predsjednika SAD-a, kao znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima.
Obuća za Bijelu kuću
Umičević je za Faktor kazao da njegovi radnici prave “jedne radne, a jedne paradne cipele” za gospođu Trump, u nadi da će baš u njihovoj obući prvi put zakoračiti u Bijelu kuću.
– Jedne će biti cipele s visokom štiklom, salonke, bijele boje sa roza obrisima, koje ćemo joj vrlo brzo poslati, da u njima kroči u Bijelu kuću i da te cipele, poput grančice masline, budu naznaka jedne nove američke politike. Ona je s naših prostora, iz Slovenije, s Balkana, i nadam se da će doprinijeti da SAD promijeni ulogu svjetskog policajca. Druge su cipele radne i njih može nositi kada bude išla na teren sa suprugom, tokom postizbornih putovanja i slično – objasnio je Umičević.
On je istakao da je na ovu ideju došao izrevoltiran kritikama koju je Hillary Clinton, kandidatkinja demokrata za Bijelu kuću, iznijela na račun Melanije.
Đon od pjene
– Umjesto da je kao žena zaštiti, posebno nakon što su objavljene one posljednje slike nage Melanije, ona je još i napala – kazao je Umičević za naš list.
Iz Fabrike obuće “Bema” saopćili su da će napraviti jedne udobne cipele s đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, “Melanija može špartati Amerikom”, a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.
(B. S./Faktor.ba)
.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Mohr wrote:E sad Trumpet sigurno pobjeđuje----------------------------------------------

- Mutevelija
- Selonačelnik
- Has thanked: 1632 times
- Been thanked: 3038 times
Tramp trba pobijediti, pa da se arapska naftna alijansa prekine.
Muslimani sirom svijeta bi vrsli pritusak na saudijsku arabiju ako bi ona ostsla prijatelj sa amerikom.
Muslimani sirom svijeta bi vrsli pritusak na saudijsku arabiju ako bi ona ostsla prijatelj sa amerikom.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
- Mutevelija
- Selonačelnik
Kao musliman smatram daamerika treba da otkrije se kao kuca rata jer vodi licemjernu politiku sa islamskim svijetom.Mutevelija wrote:Tramp trba pobijediti, pa da se arapska naftna alijansa prekine.
Ako bi postals Dal al kufr grijeh bi muslimanu bilo biraviti tamo.
A sve resurse bi mzslimani bili duzni prekinuti Americi.
Vidili bi sljedeci korak kakav bi bio.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1474 times
- Been thanked: 1389 times
- Mutevelija
- Selonačelnik
SPINERKA wrote:![]()
..djes' MUTE ?

Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Donald Trump na korak do pobjede

Do potvrde je došlo nakon što je Clinton pozlilo uslijed obilježavanja napada 11. rujna na američke "Blizance".
Liječnica Lisa Bardack kazala je kako je Clinton na antibioticima te kako je u New Yorku, u trenutku kada joj je pozlilo, bila dehidrirana.
"Njezini napadaji kašlja vezani su uz alergije. U petak smo nakon detaljnog pregleda ustanovili kako ima upalu pluća", dodala je.
Bardack je naglasila i kako se Clinton brzo oporavlja, no, jedan službenih izborne kampanje Hillary Clinton objavio je kako je kandidatkinja bila primorana otkazati put u Californiju.
Trump mjesecima napada Clinton zbog zdravlja
Jučer su mediji zabilježili kako pomoćnici pridržavaju Clinton na putu do vozila.
Republikanski predsjednički kandidat Donald Trump već mjesecima dovodi u pitanje zdravstveno stanje Hillary Clinton, navodeći kako ona "zdravstveno i fizički nije podobna biti predsjednica SAD-a".
Trump je u kolovozu svojim pristašama kazao kao Clinton više nema fizičke i mentalne izdržljivosti koja je potrebna da bi se borilo protiv terorista ISIS-a.
Dodatno, Trumpov tabor i republikanski dio javnosti napao je stožer Hillary Clinton za lažiranje njezinog stvarnog zdravstvenog stanja.
Ova upala pluća tako bi mogla biti odlučujući faktor u kampanji, jer se očekuje da će je republikanci iskoristiti kao potvrdu svojih teza.
Clinton ima 68, a Trump 70 godina.
(Vijesti.ba)
- Tokmak
- Vucin apostol
- Has thanked: 1474 times
- Been thanked: 1389 times
Re: Donald Trump na korak do pobjede
cuj upala pluca 
a pala u nesvijest,jedva ju trojica ugurala u kombi
treba primjetiti kako Clinton News Network (CNN) bezobrazno navlace za Hillary,i Goebbels bi im pozavidio...
Vote for Trump!!! :respect

treba primjetiti kako Clinton News Network (CNN) bezobrazno navlace za Hillary,i Goebbels bi im pozavidio...
Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3879 times
- Been thanked: 2918 times
Doktor koji je objavio njen zurnal,nalaze...zloćko_tokmak wrote:cuj upala pluca
...pojede ga mis....
Ono,sto se vidi....asocira najblize na kravlje ludilo.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Čitam na mozgu nije dobro...ma što to značilo 

Habibti, ya nour el - ain...