Ontopic: Ženski orgazam je dobra stvar i ne vidim baš, da bi se ga moglo vjerodostojno odglumiti...

Moderators: spacebound, Duminjo
Oprosti.... nisam gledao sve postove...ko i gde pominje silovanje? Imam i ženu i ćerku i manijaka bih ubio momentalno , bez trunke kajanja...ubiti čoveka nije lako, i....treba živeti sa tim posle...manijaka, ma ne bih se okrenuo!gospođa Brams wrote:Ne znam kako možete uopće tako nonšalantno spomenuti silovanje
Dobrovljan seksualni odnos žene s nekim kog ona želi i želi da u njoj stvori osjećaj bespomoćnosti nema nikakve, ama baš nikakve veze sa silovanjem.
Ajde da ste klinci od 15 godina, još bih razumjela, ali ovako
Ma pusti, bitno je pljucnuti po forumašimavila wrote: A kakvu sliku mozes atvoriti o nekom tko pise na ovoj temi?
Ja vas ne razumin
Nitko ovdje nije iznio neku svoju eksplicitnu privatnu pricu nego pricamo o jednoj posve normalnoj i prirodnoj stvari kao sto je sex
Da ja napisem nesto ovakvo
"Eee mene je jednom sime simic u ulici dalmatinskih brigada br.6 pogodio direktno u g tocku i onda su se orgazmicno pomaknule avnojevske granice"
To bi bilo iznosenje intime pred forumski auditorij
Ili ne bi?
Ne razumin ni ovo o mom vokabularu
Cisto za informaciju...moj vokabular je odlican
Ali ja nemam traume od toga da budem "dama" (ma sto to znacilo) u virtualnom svijetu jer je to vrlo jednostavno postici....
A za informaciju:cak i dame se seksaju
Oprosti.... nisam gledao sve postove...ko i gde pominje silovanje? Imam i ženu i ćerku i manijaka bih ubio momentalno , bez trunke kajanja...ubiti čoveka nije lako, i....treba živeti sa tim posle...manijaka, ma ne bih se okrenuo!gospođa Brams wrote:Ne znam kako možete uopće tako nonšalantno spomenuti silovanje
Dobrovljan seksualni odnos žene s nekim kog ona želi i želi da u njoj stvori osjećaj bespomoćnosti nema nikakve, ama baš nikakve veze sa silovanjem.
nisam ja, Krleža je ...i ne slažem se sa tim. Naravno da je razlika.gospođa Brams wrote:Ne znam kako možete uopće tako nonšalantno spomenuti silovanje
Silovanje nije akt sexa nego je akt nasilja...gospođa Brams wrote:Ne znam kako možete uopće tako nonšalantno spomenuti silovanje
Nole wrote:
Probaj sa tuđim ženama....ma glume bre
nisam ti ja kriv što ti se ne diže...jbmt stipsu slovenačku kupi viagrumehaning wrote:
![]()
![]()
![]()
Probao sam dovolno kad je bilo vrijeme za to...![]()
Neču valjda u zrelim godinama vrduriti ko teenager po bivšoj jugi za izgubljenim vremenom...
Bezobraznost je baš uvijek posljedica pomanjkanja inteligencije...Nole wrote:nisam ti ja kriv što ti se ne diže...jbmt stipsu slovenačku kupi viagrumehaning wrote:
![]()
![]()
![]()
Neču valjda u zrelim godinama vrduriti ko teenager po bivšoj jugi za izgubljenim vremenom...
zezamo se ...šta ti je? koji bezobrazluk? ti mene zajebavaš i ja ti vraćam i di je problem???mehaning wrote:Bezobraznost je baš uvijek posljedica pomanjkanja inteligencije...Nole wrote:nisam ti ja kriv što ti se ne diže...jbmt stipsu slovenačku kupi viagrumehaning wrote:
![]()
![]()
![]()
Neču valjda u zrelim godinama vrduriti ko teenager po bivšoj jugi za izgubljenim vremenom...![]()
Ali zamisli, meni se čak i na vlastitu ženu digne, iako je to tebi neshvatljivo...
pometi jbt ...šteta temestorm wrote:Nole... Moraš li ti bas svaku temu zatrolati i spustiti na svoj nivo?
Još samo jedan offtopic zini pa ćeš upoznati moje kompetencije... Imaš pricaonu pa se ganjajte do mile volje.... Tvoje gluposti oko rata neće nitko još i tu citati nakon što drugo pivo otvoriš...Nole wrote:Nisi kompetentan da se mešaš u polemiku Mehaninga i mene!!! Sorystorm wrote:Nole... Moraš li ti bas svaku temu zatrolati i spustiti na svoj nivo?
Nole, začepi kad ti čovjek lijepo kaže.Nole wrote:OFFTOPIC!storm wrote:Još samo jedan offtopic zini pa ćeš upoznati moje kompetencije... Imaš pricaonu pa se ganjajte do mile volje.... Tvoje gluposti oko rata neće nitko još i tu citati nakon što drugo pivo otvoriš...Nole wrote:Nisi kompetentan da se mešaš u polemiku Mehaninga i mene!!! Sorystorm wrote:Nole... Moraš li ti bas svaku temu zatrolati i spustiti na svoj nivo?
Ni jedne više... Ok?
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests