Ko laze naraste mu nos

Moderator: VIP
Ko laze naraste mu nos
Jos ce neko pomislit da mi se sviđas.
To samo coravom nije jasno
Samo da ti napomenem aktivirali su temu o kupaćim kostimima.
Tako? E, sad ću ti poslat jednu samo kako bi ti kasnije mogo govorit da ti nikad više neću poslat nijednuspacebound wrote: 26 Aug 2020, 17:18 Pa nije ti ovo tema kome nikad niste, vec kome vise nikad necete poslat pp.
Behko, govoriFufe wrote: 26 Aug 2020, 19:01Tako? E, sad ću ti poslat jednu samo kako bi ti kasnije mogo govorit da ti nikad više neću poslat nijednuspacebound wrote: 26 Aug 2020, 17:18 Pa nije ti ovo tema kome nikad niste, vec kome vise nikad necete poslat pp.
A možda ju je presreo onaj nesretni behko
Ono, presreo u putu pa nije htio proslijedit.
Ovo zvuči realno. Zato on mene sad samo gleda onim okicama i trepće![]()
Bolje nek ti ne govori
Auf, pa kud me baci u nezgodnu situacijuFufe wrote: 26 Aug 2020, 19:40Bolje nek ti ne govori
Bilo je tu svašta nešzavođenje, izjave ljubavi, slike...
Imo sam momenat slabosti, jelte
Bolje nek ti ne pokazuje![]()
Jesi li to i ti primjetila da te u zadnje vrijeme gleda drugim očima?
Fufe wrote: 26 Aug 2020, 19:52Jesi li to i ti primjetila da te u zadnje vrijeme gleda drugim očima?
spacebound wrote: 26 Aug 2020, 19:34Behko, govoriFufe wrote: 26 Aug 2020, 19:01
Tako? E, sad ću ti poslat jednu samo kako bi ti kasnije mogo govorit da ti nikad više neću poslat nijednu
A možda ju je presreo onaj nesretni behko
Ono, presreo u putu pa nije htio proslijedit.
Ovo zvuči realno. Zato on mene sad samo gleda onim okicama i trepće![]()
![]()
+ MajaMarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 13:49 Mislim da samo samo dobio 2 PPa ukupno. Snowie i teta Rainwolf![]()
MarlboroGold wrote: 26 Sep 2020, 07:41+ MajaMarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 13:49 Mislim da samo samo dobio 2 PPa ukupno. Snowie i teta Rainwolf![]()
![]()
+ Snowbound![]()
Ko je ova poluplagijatorkaMarlboroGold wrote: 26 Sep 2020, 07:41+ MajaMarlboroGold wrote: 22 Aug 2020, 13:49 Mislim da samo samo dobio 2 PPa ukupno. Snowie i teta Rainwolf![]()
![]()
+ Snowbound![]()
Tek sad pijem kafu
Users browsing this forum: Mister No and 6 guests