Elmedin Konaković
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1532 times
- Status: Offline
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 8957 times
- Been thanked: 10622 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2504 times
- Been thanked: 7673 times
Re: Elmedin Konaković
Kaže da je Konaković postao megafon ljudi koji se kriju iza njega.
"Isturili su njega da priča za njih. Jedan od njih je Aljoša Čampara. Konaković je samo kotačić u toj priči. Konaković nema nikakve veze sa nabavkom uniformi, ima Aljoša Čampara. Pokušavajući da brani kuma Memiju, Konaković ulazi iz greške u grešku. Da se vratim na priču oko uniforme. Čampara je primio uniforme, protiv njega su svjedočili pripadnici FUP-a. Meni nije čudno da Konaković brani sebe. Ali on brani Čamparu i braneći Čamparu uvaljuje sebe", kazao je.

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2036 times
- Been thanked: 3679 times
Bilo je nekih 12 postova na stranici etika.ba sa nazivom "Pravosudni kriminal" dokumentovano i objasnjeno kako su sudije opcinskog suda u Mostaru na racun privatne gradjevinske firme ostetile njemacku banku za milione euraNaseef Mushroom wrote: 26 Feb 2023, 16:32To je se nekada za vrijeme Bakira zvalo “Nabacuje Dodiku i Čoviću na volej” i “Dok se narod pati i napušta državu oni glume da se ne vole”.Krokodil Behko wrote: 24 Feb 2023, 19:18
Kako ne možeš da razumiješ?
On je i na ovaj način pomogao i Dodiku i Čoviću.
Jer jedno je prditi po loklanim medijima i veličati Putina, a drugo je u UN glasati u rusku korist.
Ovo je sjajno za njih, ispali su ipak ispravno orjentisani, a Dodik smišljeno kobajagi napada taj potez, pred svojim glasačima koji su rusofili, kako bi ih zadržao i uvjerio da on s tim nema nikakve veze
Naravno da će Dinine apolegete tvrditi suprotno iako je 100% isto vođenje politike.
Sama činjenica da Osmorka/Trojka sa Dinom na čelu vodi politiku protiv otkrivanja neregularnosti kod Sebije, Osmice i drugih u Sarajevu (sa pravom) a ne uzima dešavanja po klinikama i ostalim institucijama u Banjaluci i Mostaru, govori da itekako nastavlja torovsku politiku i “svaki vođa ima svoju državicu u Bosni i Hercegovini”.
Nigdje drugo ne mogu naci rijec o tome, a sad su i postovi pobrisani
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma
Ambasada SAD-a u BiH osvrnula se na videosnimak koji je objavio ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković, a u kojem se govori o novinaru Avdi Avdiću.
"Sloboda izražavanja i pristup objektivnim i tačnim informacijama koje pružaju nezavisni mediji temelj su prosperitetnih i sigurnih demokratskih društava, baš kao što je i nezavisan pravosudni sistem temelj svake demokratije. Pozivamo sve predstavnike bh. vlasti da stvore okuženje koje osigurava da novinari i pravosudni službenici mogu obavljati svoj posao bez uznemiravanja, straha ili prijetnji", naveli su.
klix
"Sloboda izražavanja i pristup objektivnim i tačnim informacijama koje pružaju nezavisni mediji temelj su prosperitetnih i sigurnih demokratskih društava, baš kao što je i nezavisan pravosudni sistem temelj svake demokratije. Pozivamo sve predstavnike bh. vlasti da stvore okuženje koje osigurava da novinari i pravosudni službenici mogu obavljati svoj posao bez uznemiravanja, straha ili prijetnji", naveli su.
klix
- Duminjo
- Urednik foruma
- Duminjo
- Urednik foruma
A zanimljivo je kako mediji slabo prate ovaj citav slucaj U vezi narko kartela koji je ocigledno povezan sa pojedincima u vlasti.
Bukvalno se objavljuje ono sto se mora, što je ocigledno i ne moze se sakriti, umjesto da se dan i noc bruji o preuzimanju drzave od strane mafije pa makar to bilo i nepotvrdjeno 100%.
Slobodan novinar rovi i kopa za ovakvim vijestima. Ove vijesti su debeka ekskluziva i o svim ovim dogadjanjima se bukvalno moze 24h dnevno škrabati i pretresati sve dok prljavstina ne ostane na povrsini. Al jok, sve je nekako šturo i skriveno.. jedva se o svemu prica.
I jedan od rijetkih koji grebe ispod povrsine je Avdo.
Da li je vecina medina kupljena ili vecina novinara ne smije da se bavi svojim poslom, nekad cemo valjda saznati.
Bukvalno se objavljuje ono sto se mora, što je ocigledno i ne moze se sakriti, umjesto da se dan i noc bruji o preuzimanju drzave od strane mafije pa makar to bilo i nepotvrdjeno 100%.
Slobodan novinar rovi i kopa za ovakvim vijestima. Ove vijesti su debeka ekskluziva i o svim ovim dogadjanjima se bukvalno moze 24h dnevno škrabati i pretresati sve dok prljavstina ne ostane na povrsini. Al jok, sve je nekako šturo i skriveno.. jedva se o svemu prica.
I jedan od rijetkih koji grebe ispod povrsine je Avdo.
Da li je vecina medina kupljena ili vecina novinara ne smije da se bavi svojim poslom, nekad cemo valjda saznati.
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3786 times
- Been thanked: 2850 times
Jbga,on se fatio Avde,najmanja karika u cjeloj prici
Njega provaljuju Francuzi,Belgijanci,al hajde
Ima moc kontrole medija donekle
Njemu nije dugo do Vojkovica ,a ni Rami,kako mi se cini
Njega provaljuju Francuzi,Belgijanci,al hajde
Ima moc kontrole medija donekle
Njemu nije dugo do Vojkovica ,a ni Rami,kako mi se cini
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20486 times
- Been thanked: 18505 times
Mogao bi Avdo na kraju završiti kao onaj Slobodan Vasković koji uglavnom raskrinkava RS mafiju zadnje 2 i kusur decenije.
Ne bi me čudilo da će se morati početi kriti kao on, jer Dinu više ništa ne može oprati.
Previše je tu informacija da po defaultu sumnjaš u njegovu povezanost sa tim ljudima iz narko kartela. Ima tu nešto 100%.
Ne bi me čudilo da će se morati početi kriti kao on, jer Dinu više ništa ne može oprati.
Previše je tu informacija da po defaultu sumnjaš u njegovu povezanost sa tim ljudima iz narko kartela. Ima tu nešto 100%.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 13740 times
- Been thanked: 9502 times
- Status: Online
haman mi je rodjak (ne moj nego rodjakov rodjak, inace sportski novinar) isao u skolu s Avdom...Ako je na ovog Avdu mislio u jednom od svojih upisa na FB
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 

- SociologBosmal
- Poneki mu pročitamo
- Has thanked: 36 times
- Been thanked: 92 times
sujetan, egoističan narcisoid..ja, pa ja ...
KK Bosnu je uništio do temelja, preko noci zavrsio DIF..
ima samo verbalne sposobnosti
KK Bosnu je uništio do temelja, preko noci zavrsio DIF..
ima samo verbalne sposobnosti
- Kai
- Inventar foruma
- Mood:
- Has thanked: 784 times
- Been thanked: 1741 times
- Sioux
- Inventar foruma
- Has thanked: 1290 times
- Been thanked: 1532 times
- Duminjo
- Urednik foruma
- Duminjo
- Urednik foruma
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 3980 times
- Been thanked: 1956 times
Avdo je baš prizeman ko suteren
Ono moze se zivit ali ni je ni za kakvog zivota
za male pare radi sjedi na dvi stolce
Ono moze se zivit ali ni je ni za kakvog zivota
za male pare radi sjedi na dvi stolce
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.
- Duminjo
- Urednik foruma
- amidza idriz
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 1737 times
- Been thanked: 924 times
- Status: Online
Isti su bili.
Skretali sa tema, ponavljali se, bjezali od sustine tako niti je Avdo sta dokazao niti je ovaj sta demantovao osim sto je vikao ''nisam Boga mi''.
Skretali sa tema, ponavljali se, bjezali od sustine tako niti je Avdo sta dokazao niti je ovaj sta demantovao osim sto je vikao ''nisam Boga mi''.
#Jaki ljudi ne spustaju druge dole, oni ih podizu.#
- Duminjo
- Urednik foruma
Pa dobro,
Avdino je bilo da dokaze ono sto je mjesecima prico a slabo je sta dokazo. Uglavnom je to pokusavo napadno i malo seljacki bez nekih argumenata osim rekla kazala.
Konakovic se za neke stvari kolko tolko oprao. Ko je htio realno ili neutralno da sluša, mogo je cuti neka logicna i normalna opravdanja.
Jos ga provali za pismo u ambasadi
Po meni, Konakovic je ovim dolaskom fino profitiro.
Sto se emisije tice, prava mahalska. Ko da su se našli slucajno negdje iza coska pa se poceli prepirati
Avdino je bilo da dokaze ono sto je mjesecima prico a slabo je sta dokazo. Uglavnom je to pokusavo napadno i malo seljacki bez nekih argumenata osim rekla kazala.
Konakovic se za neke stvari kolko tolko oprao. Ko je htio realno ili neutralno da sluša, mogo je cuti neka logicna i normalna opravdanja.
Jos ga provali za pismo u ambasadi
Po meni, Konakovic je ovim dolaskom fino profitiro.
Sto se emisije tice, prava mahalska. Ko da su se našli slucajno negdje iza coska pa se poceli prepirati
- Anestzijaaa
- Inventar foruma
- Has thanked: 6136 times
- Been thanked: 4193 times