Jest
Dzaba njoj sto je lijepa i sarmantna a male joj sise.
Moderator: Krokodil Behko

Jest

Ma volim ja manje vise od veliki..
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tebe je ocoravila ljubav.Mister No wrote: 25 Apr 2020, 18:2999% ljudi ce se složiti da li je neka osoba lijepa ili nije.Umihana wrote: 25 Apr 2020, 18:18 Ako osoba svjesno koristi svoju ljepotu plus ako ima onu dozu bezobzirnosti, daa, može imati neku korist...
![]()
Samo, ljepota je stvar ukusa, nije svima ista osoba lijepa, a znam i dosta ljudi koji nisu ni svjesni koliko su lijepi...
Za Inu će se složiti svi.![]()

Pape wrote: 25 Apr 2020, 19:26 A da krenemo od one, ... "Ljepota je prolazna, a glupost je vjecna."![]()
Vjerujem, i logicno je da je ljepota prednost. Osvrnut cu se samo na zenski spol, o muskom neka pishu drugi.
Ja evo, dozivljavam na izuzetan nacin ljepotu behara japanske tresnje. Mogao bih je danima gledati sa ushicenjem.
Kako onda ostati ravnodushan prema lijepoj zeni, koja zna da istakne sve ono sto je cini takvom, kad te zaintrigira i probudi mashtu.
Ali, nije mi se jednom desilo da u takvoj situaciji vrlo brzo spadne maska neke ljepotice.
Treba je upoznati, pokusati vidjeti sta ima u glavi, jer, .... jasno ti je sta ima medju nogama.
Ako ima u glavi, veca je vjerovatnoca da cu je upamtiti i zeljeti ponovo sresti, ovo drugo je veoma slicno kod svake.
Naravno, nema pravila. Puno je lijepih i pametnih, ali je isto tako i puno lijepih i glupih.
Dobro, ... ovo je bilo malo seksisticki, neka mi bude oprosteno.
Prirodom moga posla, svakodnevno se susrecem sa jako puno osoba. Komuniciram sa njima, gledam kako se ponashaju.
Uglavnom su to mlade ili sredovjecne, lijepe osobe.
A onda se frapirash, kad na kraju radnog dana udjes u zenski WC, i pogledas na sta to lici.
Sta zeni vrijedi ljepota, ako nema u glavi?

I ovdje je sva sustina..Sta zeni vrijedi ljepota, ako nema u glavi?

hhahha Mister No i Ina, jao vas dvoje ste tako simapticni

I tvoje je dupe

Inice, kako si

Meni se ovo dupe na tvom avataru ne svidja.. premalo nekako ne znam, nesto mu fali, nije eroticno

nije

Merlinka, nije malo, i nije pljostnao, povecaj screen , straznica je okrgula,izbocena
Vero pusti ih ljubomorni su, uvijek kad stanu pred ogledalo razocaraju se

Povecala sam i dobro pogledala
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest