hvala juliaJulia-Klara wrote:sretnofrance wrote:nadam se da jeste

Moderator: spacebound
hvala juliaJulia-Klara wrote:sretnofrance wrote:nadam se da jeste
najlakse se sad saliti sa mnomHeidi wrote:salimo se malo, franceneka ti je sa srecom.....
samo furaj sredinom....pa sta bude
dacu ja njemu i zvijezde sa neba,samo da nam dobro krenezagor wrote:Heidi wrote:salimo se malo, franceneka ti je sa srecom.....
samo furaj sredinom....pa sta bude
A i njemu ne daj sa strane (mislim ono sa "B" strane, ili mu ipak daj)
bas znas utjesitibubica wrote:Uzelo se dvoje mladih, pa su posli u setnju, idu oni pa na sred puta barica, stane muz uzme svoju novoozenjenu mladu u narucje i prenese preko barice.
Proslo je par godina opet oni idu a na sred puta barica, kaze muz zeni, draga pazi bara.
Proslo jos par godina, idu muz i zena a on nju gurne na stranu, a ona ga gleda, a on samo rece::bara::.
Nakon nekih godina idu njih dvoje a bara na sred puta i kako idu ona stade u sred bare, kaze muz njoj: e jesi glupa , pa kako da toliku baru ne vidis.
ahhfrance wrote: dacu ja njemu i zvijezde sa neba,samo da nam dobro krene
U što gledaš?bubica wrote:Uzelo se dvoje mladih, pa su posli u setnju, idu oni pa na sred puta barica, stane muz uzme svoju novoozenjenu mladu u narucje i prenese preko barice.
Proslo je par godina opet oni idu a na sred puta barica, kaze muz zeni, draga pazi bara.
Proslo jos par godina, idu muz i zena a on nju gurne na stranu, a ona ga gleda, a on samo rece::bara::.
Nakon nekih godina idu njih dvoje a bara na sred puta i kako idu ona stade u sred bare, kaze muz njoj: e jesi glupa , pa kako da toliku baru ne vidis.
Heidi wrote:ahhfrance wrote: dacu ja njemu i zvijezde sa neba,samo da nam dobro krene![]()
![]()
hahahha da da: U sta gledas , jesi glupa. O majko moja glupace.zagor wrote:U što gledaš?bubica wrote:Uzelo se dvoje mladih, pa su posli u setnju, idu oni pa na sred puta barica, stane muz uzme svoju novoozenjenu mladu u narucje i prenese preko barice.
Nakon nekih godina idu njih dvoje a bara na sred puta i kako idu ona stade u sred bare, kaze muz njoj: e jesi glupa , pa kako da toliku baru ne vidis.![]()
Koga sam ja ozenio u p.m.bubica wrote:hahahha da da: U sta gledas , jesi glupa. O majko moja glupace.zagor wrote:U što gledaš?bubica wrote:Uzelo se dvoje mladih, pa su posli u setnju, idu oni pa na sred puta barica, stane muz uzme svoju novoozenjenu mladu u narucje i prenese preko barice.
Nakon nekih godina idu njih dvoje a bara na sred puta i kako idu ona stade u sred bare, kaze muz njoj: e jesi glupa , pa kako da toliku baru ne vidis.![]()
Pozdrav
od danas sam postala nova forumašica. Kako je ova tema zatvorena ,otvaram novu jer me zanimaju mišljenja i savjeti dobro namjernih forumaša.Kao što samo pitanje glasi u braku sam već dugi niz godina i imam dvoje odrasle djece. Brak je vrlo skladan pun uzajamnog poštovanja i tolerancije. No desilo se ono što sam najmanje očekivala, zavoljela sam drugog.Dogodilo se sasvim slučajno ali je obostrano i vrlo jako. Što me dovelo u takovu situaciju? Moj suprug je doživio prometnu nesreću i od tada je postao inpotentan. To traje već nekoliko godina, on ne želi nikakvu strunu pomoć. To me najprije iznenadilo, onda rastužilo a sada i razočaralo. Nisam stara i potrebna mi je ljubav koju više od mog supruga neću dobiti. Lijep pozdrav.
zato sto ga ne volikomsija wrote:Ljubav? Tesko da je samo to dovoljno
Evo nesto sto sam nasao na jednom forumu pa prosudite samiPozdrav
od danas sam postala nova forumašica. Kako je ova tema zatvorena ,otvaram novu jer me zanimaju mišljenja i savjeti dobro namjernih forumaša.Kao što samo pitanje glasi u braku sam već dugi niz godina i imam dvoje odrasle djece. Brak je vrlo skladan pun uzajamnog poštovanja i tolerancije. No desilo se ono što sam najmanje očekivala, zavoljela sam drugog.Dogodilo se sasvim slučajno ali je obostrano i vrlo jako. Što me dovelo u takovu situaciju? Moj suprug je doživio prometnu nesreću i od tada je postao inpotentan. To traje već nekoliko godina, on ne želi nikakvu strunu pomoć. To me najprije iznenadilo, onda rastužilo a sada i razočaralo. Nisam stara i potrebna mi je ljubav koju više od mog supruga neću dobiti. Lijep pozdrav.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests