Mami.
Logisch.
Moderator: VIP

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ja bih burekom, al' svakom svoje.Heidi wrote:Dosla sa punim koferom, sad prazan. Kad se budem vracala u Dojcland, napunit cu ga sirnicom

I to sam ponesto davalaspacebound wrote:Dobro je dok ti namještaj ne počnu iznosit

Ja sam tako prošle godine čitavu jednu sobu ispraznio. I najavili se neki gosti na konak. I ja majmun ne razmišljajući kažem, može, bujrum.Zagorka wrote:ali ne prije nego sto sebi kupim novo

Bla wrote:Ja sam tako prošle godine čitavu jednu sobu ispraznio. I najavili se neki gosti na konak. I ja majmun ne razmišljajući kažem, može, bujrum.Zagorka wrote:ali ne prije nego sto sebi kupim novo
I kad su došli, skontam da nemaju gdje spavati.

A kaže nema osjećaja, empatije, odgoja...kaže da nista ne valjaBla wrote:Bolje reći gdje sam sebe strpao

Pocekaj minut. Sad ce sta slagatispacebound wrote:A kaže nema osjećaja, empatije, odgoja...kaže da nista ne valjaBla wrote:Bolje reći gdje sam sebe strpaoZačas mu pazljivo stvarani imidž propade.

Pa dobro,nisi ispao loš domačinBla wrote:Bolje reći gdje sam sebe strpao

Malac zna sta valjastorm wrote:Malome... Prije nego stigne božićna narudžba... Ko da ga je greeneyes pravio
Al podupirem ga.. Iako ne ebe dinamo dva posto