tako jeBla wrote:ma hajde
pisati nesto danas sto ce se desiti za 100 godina je presmijesno ,jer inako nece niko biti vise ziv
isti probem je bio i sa interpretacijom kremanskog prorocanstva
terminoligija i koncept pricanja je nedorecen
Moderator: Krokodil Behko

tako jeBla wrote:ma hajde

ja sad procitah da je predividio Klintoninu pobjeduKrokodil Behko wrote:Sad čitam, Nostradamus predvidio Trumpovu pobjedu
Naravno, poslije nje dolazi svjetski rat.

Pa kad je pisao simbolično, a izgleda i da je pušio vutrustatebriga wrote:ja sad procitah da je predividio Klintoninu pobjeduKrokodil Behko wrote:Sad čitam, Nostradamus predvidio Trumpovu pobjedu
Naravno, poslije nje dolazi svjetski rat.![]()
ja jednsotavno primejtim da se svi igraju sa intrpetacijom Naostradamusovog teskta![]()

Zagorka wrote:Blaovski objasni da si bio sarkastican

..jel' od njega potiče...ono kad si baksuzNebeska provokacija
Šansa da vas pogodi meteor je zaista mala, a vjerojatno nikome se to nije dogodilo više puta osim Radivoju Lajiću iz Bosne. Njega su meteori navodno pogodili nevjerovatnih šest puta. Radivoje je sačuvao svih šest kamenčića i za svaki kamenčić je dobio potvrdu da ne potiču sa Zemlje. Čak je i PopSci posvetio jedan članak Radivoju s naslovom – "Zašto vanzemaljci mrze Radivoja?".
Ovo je dobroSavršene proporcije svemira
Sunce je 400 puta veće od Mjeseca i uz to je tačno 400 puta udaljenije od Zemlje. Zbog toga se prilikom pomračenja Sunce i Mjesec savršeno preklapaju što je nevjerovatna slučajnost.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

sta je tu misteriozno? ljudi na sve moguce nacine pocine samoubistvo,iznenadio bi se.Kod nas ovdje skoro jedan officer svedske vojske(turskog porijekla) izasao na jogging turu ,sutradan trebao s poslom da putuje..sve u najboljem redu.Nije se pojavio vise ,,nasli ga 3 mjeseca kasnije u sumi ,u nekoj pecinici,eksplozija oko njega itd....ko bi se nadao da ce se mlad covjek velike buducnosti ubiti tek takoRemzudin wrote: 15 Nov 2021, 20:10 Pravim jedan Update jednog fenomena kojeg ja
Godinama istragujem i do dan danas nisam dosao do resultata razloga
Radi se o spontanic selfburn - spontano zapaljenje
Prije 3 Godine se desilo u Londonu da se jedan Covjek bez ikakvog razloga zapalio.
Desilo se jednostalno,ode covjek sa pasom setati u park i od jednom poceo goriti
https://www.newsweek.com/john-nolan-bur ... ned-749341
dali je ikad tako nesto bilo i u Balkanu ?

bosnjakinja wrote: 16 Nov 2021, 11:00sta je tu misteriozno? ljudi na sve moguce nacine pocine samoubistvo,iznenadio bi se.Kod nas ovdje skoro jedan officer svedske vojske(turskog porijekla) izasao na jogging turu ,sutradan trebao s poslom da putuje..sve u najboljem redu.Nije se pojavio vise ,,nasli ga 3 mjeseca kasnije u sumi ,u nekoj pecinici,eksplozija oko njega itd....ko bi se nadao da ce se mlad covjek velike buducnosti ubiti tek takoRemzudin wrote: 15 Nov 2021, 20:10 Pravim jedan Update jednog fenomena kojeg ja
Godinama istragujem i do dan danas nisam dosao do resultata razloga
Radi se o spontanic selfburn - spontano zapaljenje
Prije 3 Godine se desilo u Londonu da se jedan Covjek bez ikakvog razloga zapalio.
Desilo se jednostalno,ode covjek sa pasom setati u park i od jednom poceo goriti
https://www.newsweek.com/john-nolan-bur ... ned-749341
dali je ikad tako nesto bilo i u Balkanu ?
mislim da se radi o takvom slucaju i kod tzv self burn situacija...jer samoubistvo je i dalje taboo,pomalo sramotno prljavo...i oni koji zele sami sebi skratit muke obicno zele ako je moguce da to izgleda kao nesretan slucaj(posebno ako si bio usavrsen u zivotu i ne zelis da ostane iza tebe to da si se sam ubio)

Po mom misljenju znaju svi ono sve najbolje,koje su tamo nestali i nikad se vratiti nece.Hurija wrote: 16 Nov 2021, 21:17 Pisao je o gornjem detaljno Artur Clark u svojoj knjizi Sve misterije svijeta .
Tu je detaljno obuhvatio i fenomen Bermudskog Trokuta .
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest