Ne treba ti si već citirala, u potisu.Lavlje_srce wrote:Haj' sad citiraj neki Kur'an-ski ajet svega ti.![]()
Nafurale se da je biti kučka nešto dobro.
Moderator: spacebound

Ne treba ti si već citirala, u potisu.Lavlje_srce wrote:Haj' sad citiraj neki Kur'an-ski ajet svega ti.![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ili ti želiš da one tako misle.Hannibal Lecter wrote:. Zene su upravu

Reci da blage veze nemas je understatement. Samo se guras gdje ti nije mjesto.Mutevelija wrote:
Eto vidi da sam u pravu.
Jesam, i da mi nije Islama bila bih milion puta gora.Mutevelija wrote:Ne treba ti si već citirala, u potisu.

Pa to ti je isto kao kad ona majka savjetuje sina .Lavlje_srce wrote:Reci da blage veze nemas je understatement. Samo se guras gdje ti nije mjesto.Mutevelija wrote:
Eto vidi da sam u pravu.
Nešto kao predrasuda prejudice.Jesam, i da mi nije Islama bila bih milion puta gora.Mutevelija wrote:Ne treba ti si već citirala, u potisu.
Iskljucivo zato sto to zasluzujete.

Bogu hvala.Hannibal Lecter wrote:joj i mene je to dosta puta zakocilo. rado bi nesto uradio, al se onda sjetim Allaha

Smaras me. Idi prebrojavati grijehove nekom kod svoje kuce. Naporan si, drzak i bezobrazan. Za tebe se cak ni ne mora biti bitch, jednostavno si beskrajno nezanimljiv (ali se i dalje guras gdje te niko nije zvao).Mutevelija wrote:Jesil kad čula za poslanike ženskog rodaSvjedočenje žene vijedi pola svjedočenju muškarca.
Ili da je ženama se grijeh sređivati kako bi privukle pažnju na sebe.
Očito da ne znaš Islam dobro.

Jesam, jer na jednoj temi patroniziras forumase citiranjem Kur'anskih ajeta gdje tome apsolutno nije mjesto, a tu si meni konkretno prisao provokatorski i vrijedjalacki a ne kao sestri sto bih ti po Islamu trebala biti. A nije da te nisam pokusala zaustaviti. Da sad izjavis da si hafiz, za mene si nista nego najobicniji licemjer.Mutevelija wrote:Ti si prva počela o "časnom Islamu".
Nisam primijetio da neko ima zabranu na određene teme i da treba pozivnica.

Da se zabilježi.Lavlje_srce wrote:Jesam, jer na jednoj temi patroniziras forumase citiranjem Kur'anskih ajeta gdje tome apsolutno nije mjesto, a tu si meni konkretno prisao provokatorski i vrijedjalacki a ne kao sestri sto bih ti po Islamu trebala biti. A nije da te nisam pokusala zaustaviti. Da sad izjavis da si hafiz, za mene si nista nego obicni licemjer.Mutevelija wrote:Ti si prva počela o "časnom Islamu".
Nisam primijetio da neko ima zabranu na određene teme i da treba pozivnica.

Pa nisam se ni dosla svadjati s njim, ali covjek upro k'o sivonja.Hannibal Lecter wrote:mislim da je dosta bilo vas dvoje

S tobom i Hanijem vazda u zivotu. Mutevelija ne moRe ni pod razno.greeneyes wrote:Hajmo na limunaTu nas troje. MoRemo i ovo dijete povesti s nama(). Šta ka'ete?

Haj čovječeta vamo.greeneyes wrote:Hajmo na limunaTu nas troje. MoRemo i ovo dijete povesti s nama(). Šta ka'ete?
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests