Krokodil Behko wrote:Pretpostavljam da će sada slučajno da naiđe neko ko zna gdje ima takva škola pa će te jadnu i neupućenu uputiti a ti ćeš napokon naučiti engleski. Možda bi prvo, trebala naučiti bosanski/srpski/hrvatski? :perezube kad se kaže da imamo podforum za oglase, onda to i mislimo!!!
Naši najbolji, najsmješniji i najoriginalniji postovi
Moderator: Krokodil Behko
Re: Naši najbolji, najsmješniji i najoriginalniji postovi
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8423 times
- Been thanked: 19920 times
- Status: Offline
Izbor forumaša 2013. godine

Pasaga wrote:3
Konsult.-3
Nela -3
Posavljak-3
RockFelll-3
Jonas -3
Pegyyyy-3
Fatka -3
Frutko -3
Alexsa -3
Dalia -3
Rum -3
2
Zagorka -2
Trepuska -2
Tempy -2
Callla -2
Dacova curicica -2
Luna -2,5
Lanci,Lane -2
IM-EX -2
Bahra -2
Maleid -2
Black-havack -2
J.Klara -2
1
Morena -1
Seval -1
Katja -1
Greneves -1
Bambi -1
Hojla -1
Pasaga -1
Mrki -0,5
Pokusao sam,nemojte haturit ako sam koga izostavio ili bio nepravedan....
....sve vas volem.....
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41851 times
- Been thanked: 28663 times
Pojedino kamenje je mekše od vaših srca.
- niska grana
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 2 times
Stomak mi ne prestaje podrhtavati....kralj 
Gratias ago Tibi, Domine, quia fui in hoc mundo.
mrki62 wrote:Nisam ja dosadio Bogu , ja sam Mejsija
Ostavljam profil na forumu u amanet dobrim ljudima
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
USERNAME: Lebowski
PASSWORD: 123456
Dobri ljudi, uđite i promijenite šifru i riješite se kjafira.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41851 times
- Been thanked: 28663 times
Re: Post i tema godine
Tema: di su nestali hrvati iz bih..
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php ... &start=160
Ruana wrote:Kod nas uvjek isto, suti, trpi, zbog ovog ili onog, kurtoazije, merhameta, mira u kuci u ovom slucaju pravila.
Neko spomenu demokratiju i slobodu govora, naravno da provokatori imaju pravo na slobodu govora, a ti ”Bosnjo” suti i trpi, to ne vazi za tebe, ti si vecina u svojoj "kuci".
Jer ce te onda pitati, sto to govoris, a ti ces morati pricati o: silovanoj sestri, mrtvom bratu, zaklanim roditeljima, a sramota je pricati lose o komsijama, ko ti je kriv sto si im vjerovao.
Kad te pitaju sta si, nemoj slucajno reci da si Bosnjak, jer to je sramota, gdje ces se ti pisati velikim slovom, ti si “mali musliman” tako se ti pises.
Nemoj slucajno da bi pisao sta lose o komsijama, pogotovo ne na facebook-u ili kakvim forumima, sramota je to naljuti ce ti se neki fb prijatelj ili kakav drugi forumas, znas nije on kriv, on samo pita, nije on ni u ratu ucestvovao, on je samo gulio krompir u kasarni.
Ne zna on nista o Dretelju, Keratermu, Gabeli, Foci, Stocu, Omarskoj, Visegradu, Srebrenici itd.. A genocid ne pominji, to je sramota, nisu oni krivi za to.
Krivi ste vi, sto vam hodza sa minareta svako jutro uci ezan, pa je Gertruda Munitic morala seliti, smetalo joj ujtru da spava, zamisli tolike godine moj dobri ”Bosnjo” Nedi Ukraden, nisi nista dao, pa je morala ici u drugu drzavu da pjeva.
Ne spominji da si zrtva, da su ti dosli na vrata da te kolju i progone, kad te budu pitali ”sto si u Danskoj, Svedskoj, Njemackoj, Americi itd".. reci im Bosnjo da si otisao malo svijeta da vidis, kazi “’nako ja malo otisao, nije me niko etnicki ocistio”, to si ti izmislio tu rijec.
Kad te budu pitali, gdje je na hiljade tvojih komsija otislo poslje rata, nemoj nikome reci da oni imaju rezervnu drzavu, a i dalje u tvojoj nered prave, jer ko je tebi kriv sto je nemas.
Oni to imaju pravo, demokratija je naravno, a ti suti ti si vecina u svojoj kuci, sramota je da se branite. Imajte merhameta, nisi se ni onda trebao braniti, trebao si ti komsije pustiti da ti uzmu i to sto ti je ostalo, pravo na istinu.
Nemoj ti da bi sta djeci o ovome pricao, ne treba oni to da znaju, jer svi smo isti. Tako bar kaze komsija, koji se odselio u rezervnu drzavu, nije mogao slusati ezan sa minareta, nije mogao gledati kako se zivotinje kolju i to jos za Kurbana.
Suti Bosnjo, ovo je “zemlja” Bosanska, nema tu Bosnjaka, to su ti oni sto se pisu malim slovom i njih treba provocirati jer moraju sutiti, zbog te zemlje bosanske.
Velikosrpska i velikohrvatska dusmanska nastojanja koja traju i dan danas i trajat ce do sudnjega dana, ne govori Bosnjo nista o tome, pusti ih neka rade i pricaju sta hoce. Jer ti cim progovoris iz usta ti mrznja i ratna retorika sijeva. Pisi se i dalje malim slovom i suti.
http://bosanski-forum.com/viewtopic.php ... &start=160
- Maja
- Administrator

Rum wrote:Ja sa 18 igrao klikerarodila kad mi je bilo 18 godina
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6711 times
Pašaga, sram te bilo! Kako si mi samo oskrnavio ime, neću ti ovo nikad zaborav't' 
Samo sabura
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3957 times
- Been thanked: 2978 times
...kako....dje.....greeneyes wrote:Pašaga, sram te bilo! Kako si mi samo oskrnavio ime, neću ti ovo nikad zaborav't'
morbit nehatom....soryyyy...puno....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Nela wrote:Znas sta cu ti reci, ovi savremeni pedagozi mogu da seru k'o grlice. Da je on nju tukao na vrijeme ne bi ona sad trcala za nekim ko je mogao napraviti da mu je prvi seks uspio.
Nas su roditelji tukli, bar moju generaciju i starije od mene, znalo se ko je autoritet, sta se moze, dokle se moze i kad. Danas sve neki pedagozi, psiholozi, klinci i palci, djecija prava i ostale gluposti. E zato imamo ovo sto imamo, ja sam u njenim godinama gume igrala, za godinu ce ona biti "raspustenica" s trbuhom do zuba, znas, a ja sam recimo, u tim godinama isla na takmicenja, setala sa drugaricama i stidila se same sebe kad shvatim da mi je neko simpatija.
I onda imamo masu djece razvedenih roditelja, napustene djece (eto sinoc je bila negdje tema kako je mama pobjegla svaleru, a mama kad je trebala igrati gume, jebavala se po kaficima) itd. itb.
Ova tema otvara masu drugih, ali seze u sfere zivota, daje socijalnu sliku drustva itd. Sad ja poceh srati, ali ljutim se kad ovako neko sebi upropastava zivot.
-
Spanac_113
- Inventar foruma

danas na chatu 
Luna. « 29 Jan 2014, 16:52 » mogu mislit kad on hoce sta jebat, prvo govor odrzi
storm « 29 Jan 2014, 16:52 » http://hercegovina.info/vijesti/vijesti ... eura-69085
Luna. « 29 Jan 2014, 16:51 » da makar pasuse malo odvoji
storm « 29 Jan 2014, 16:50 » dobar je
storm « 29 Jan 2014, 16:50 »
ahhhhh nema upisa ispod 2 stranice a4
Luna. « 29 Jan 2014, 16:49 » ahhhhhh je uspio sjebat i sado mazo temu

Luna beg
Luna. « 29 Jan 2014, 16:52 » mogu mislit kad on hoce sta jebat, prvo govor odrzi
storm « 29 Jan 2014, 16:52 » http://hercegovina.info/vijesti/vijesti ... eura-69085
Luna. « 29 Jan 2014, 16:51 » da makar pasuse malo odvoji
storm « 29 Jan 2014, 16:50 » dobar je
storm « 29 Jan 2014, 16:50 »
ahhhhh nema upisa ispod 2 stranice a4Luna. « 29 Jan 2014, 16:49 » ahhhhhh je uspio sjebat i sado mazo temu
Luna beg
-
Trepavica
Danas u temi
Ovo je tajna savršene pizze

Ovo je tajna savršene pizze
Lebowski wrote:A gdje su sastojci što idu na tijesto, kao da to nije podjednako bitno. Ili je ovo za vegetarijance nešto?
Krokodil Behko wrote:Pa ide brašno, voda i sol
- Maja
- Administrator

Naslov: pitanje za one koji ponekad idu mimo zakona
kim jong un wrote:nisam kiler,nasilnik,manijak da se odmah razumijemo,ali po prijašnjim temama se da zaključit
da nisam ni miran dođe mi mojih pet minuta.
ovako ide bit teme...dosta sam iskusan u kriminalnim djelima,naučio sam provalit auto,
doduše nisam ni jednog otuđio,svoje znanje sam prakticiro na svom autu i voila.
znam provaljivat u stanove ali samo preko prozora i staklenih krovova,isprobao znanje na
napuštenim zgradama bez buke.
nisam tip koji razbija ja sam uvjek proračunat,tražim jednostavnije rješenje.
koliko puta sam napravio kopiju nečijeg ključa auta ili stana imam ih 100 komada doma.
znam se spuštat po špagi ako ulazim na krov uvjek sam poput duha,efikasan i neprimjetan.
auto provalim željeznom šipkom i uz pomoć komada drveta,ako imam kopiju ključa onda puno
jednostavnije,pajser ne koristim,a žice nije problem spojit.
pomoću pile rezač stakla mogu savladat prozore ili stakleni krov.
ili sa malom bušilicom koja nema jak zvuk,ali to je opasno može prsnut staklo.
došao sam na ideju da sa bušilicom provaljivam ulazna vrata,ali to je ipak provala![]()
moje pitanje:znate li kako provalit bravu ulaznih vrata bez tragova nasilne provale,koji
alat da koristim?
e da imam doma periku,lažnu bradu,masku ko onaj kolekcionar iz filma,klaun odjelo,
u garaži imam sav alat koji more postojat,nisam nagal a imam muda,imam saznanja
možda počnem koristit to znanje kao posao,bizmis.
presretat poštare kad nose penzije,pljačkat mjenjačnice,kioske i markete,benzinske to
je vrlo lako.
a kladionice,banke,pošte ne bi jer nisam spreman za to,a radim sam tako da radije biram
lakše ciljeve.
možda ako okupim vjernu bandu mogao bi i krenut na rizik ali nemam povjerenja u ljude
mogu me izdat,najviše vjerujem sebi.
ja nebi pljačko jer mi treba novac već tako iz hobija jer to volim radit,nasljedio sam taj
mafiaški instikt od djeda on je radio ilegalne poslove,djed sa majčine strane.
kako da izbijem bravu bez nasilja?
- Maja
- Administrator

Naslov: Dijabetis
Ahhhhhhh wrote:Uopšte nije bitno šta ja ili bilo ko drugi preporučuje - bitno je šta je ono što podaci sugerišu, a to je trening pod opterećenjem, koji adekvatno aktivira sve velike mišićne grupe, uz progresivni overload, volumen, frekvenciju i intenzitet (a o svemu tome imaš na temi o teretani i više nego što ti treba), uz nekakav oblik cardio vježbe, preferabilno intervalnog tipa i dovoljno "obične nesjedeće i neležeće aktivnosti" (npr. hodanje). Trening pod opterećenjem može biti rad u teretani, ali može biti i cijepanje drva, nosanje kutija u hangaru ili zidanje kuće. Ili izrada luka i strijele, ubijanje gazele, njeno dovlačenje kući i deranje kože. Poenta je u tome da smo mi evoluirali tako da je fizička aktivnost integralni dio nas kao bića. Šta se, međutim, desilo u međuvremenu? Pa, to da se većina radnih aktivnosti preselila u kancelarije, a većina slobodnog vremena na kauč ispred TV-a. I onda kada hiljadama godina radimo jedno i organizam se na to adaptira, a sad odjednom NE RADIMO NIŠTA, a hrane imamo na pretek, dešava se problem. Teretana nije ništa drugo nego način da obavljamo u kondenzovanoj i struktuiranoj formi aktivnosti koje su esencijalne za našu dobrobit, koje smo praktično svakodnevno obavljali sve svoje dosadašnje postojanje kao vrste, ali zbog socio-kulturnih razloga ih većina nas više ne obavlja. Ako više voliš da cijepaš drva, nosiš kutije i slično - radi to, ali to moraš raditi dovoljno često, dovoljno dugo i uz dovoljan intenzitet. Ili lovi gazele. Poenta je u tome što ne možemo svi biti drvosječe, zidari i slično, niti ima toliko gazela da ih lovimo. U izostanku toga, jeste, teretana je najbolja sljedeća stvar. Ne znam odakle tolika averzija i dezinformisanost o tome, jer teretana nije ništa drugo do "sljedeći evolutivni korak" kada je o fitzičkoj aktivnosti riječ i sad aktivnost tog tipa mahom obavljamo (ili bio bar trebali) u njoj, isto kao što ne idemo više u šumu da lovimo zečeve ili jarebice, već odemo u prodavnicu i kupimo hranu. Fundamentalno, teretana je jednako "normalna" kao i prodavnice. Zašto mnogi ljudi imaju averziju prema teretani, a ne prodavnici? Pa, zato što iz generacije u generaciju postajemo sve razmaženiji i (gotovo) niko ne voli da radi teške stvari ako ne mora, a trenutno društvo je udešeno tako da je to slučaj. I ako u obzir uzmemo bazičnu evolutivnu biologiju, čovjek koji ne vježba, po definiciji nije ni običan, ni zdrav (ili bar neće biti dugo), već je samo trenutno uobičajen, što nije ista stvar, niti je na bilo koji način optimalno. Sa evolutivne tačke gledišta, ekstremi su svi oni koji ne vježbaju. Rant over!Blackhawk wrote:Pa Ahhhhhh sta ti preporucujes pod fizickom aktivnoscu..
Nije valjda sve u tom dizanju tegova i slicnom.. Sta je normalna fizicka aktivnost, zdravog i obicnog covjeka ?
Šta to u praksi znači? Diži masivne stvari s poda 2-4 puta sedmično, diži ih dovoljno dugo i dovoljan broj puta "po seansi dizanja", opali nekoliko sprintova do gubitka daha nekoliko puta sedmično i hodaj bar pola sata do sat svaki dan. Sjedi manje, leži manje. Jedi koliko ti treba, a ne kad god ti se hoće. Stvari koje dižeš, treba da budu progresivno masivnije i masivnije tokom vremena i/ili treba da ih dižeš više puta, a sprintovi treba da budu duži i/ili da ih radiš više puta po seansi (opet treba da bude postepeno povećanje, tokom vremena). Ako nemaš drva, kutije, mješalice za malter, cigle ili gazele na raspolaganju dovoljno često i dovoljno dugo, a ti onda zapali u teretanu, pa diži masivne stvari sa poda, jer stvari tamo su za to predviđene i ima masa za svačiji nivo. Yup, tako je jednostavno, nema tu nikakve mistike, niti je ovo moje mišljenje - to je realnost situacije. Rant 2 over!![]()
P.S. Nije ovo ništa lično tebi ili bilo kome, ali dosadi objašnjavati istu stvar hiljadu puta, naročito zbog toga što je ovo toliko dobro istražena, da nema više nikakve sumnje da je tako, niti je tehnički ikada i bilo sumnje i sve ovo bi zapravo trebalo da se uči u školama, ali izgleda da je važnije znati koje je boje bio cvijet na haljini Ane Karenjine.
- Maja
- Administrator

Naslov: Tuzla: Besplatna svaka treća nevinost za žene
Sheval wrote:Ovo je nešto kao vraćanje kilometara na automobilu,ili prekucavanje šasije.
Nešto fake.Nešto kao kad krokodila zalijepiš na majicu koja košta 2KM.
- Maja
- Administrator

laganini wrote:realno blizu sam idealnog muškarca...i prostata mi je čak ok..
-
Trepavica
Spanac_113 wrote:i 'banana' je 'sataras'!!!Trepavica wrote:Ja mislim na bananu - za razliku od vas ...
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14804 times
- Been thanked: 10304 times
na chatu maloprije
Veca « 27 May 2014, 18:34 »
Veca « 27 May 2014, 18:33 » da mi je kakog rotvajlera da napuckam na rankovica
Veca « 27 May 2014, 18:34 »
Veca « 27 May 2014, 18:33 » da mi je kakog rotvajlera da napuckam na rankovica
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 7704 times
- Been thanked: 6918 times
Tema: Kako se nosite sa godinama?

dacina_curica wrote:Lako mi je za godine ali sto me ove tablete nosaju, alaselamet.
Svako sebe laze kako mu odgovara.