Zelim ti lijep vikend, odo se smrzavat van.

Moderator: VIP
Mogu ali ne moze mozak mrsko muKonsultant wrote: 21 Sep 2019, 06:50Ma ima pleca, mogu to to podnijeti. Nikad 'ljeba od omladine.
Kontrice, se naspavala?
Cim se pocnu duge gace nosatVanilla wrote: 21 Sep 2019, 11:22 Kad unosite cvijece sa balkona, terasa u stan/kucu? Mislim, koji je zadnji limit niske temperature pa da je vakat za unijeti ga? Na proljece svo sobno cvijece iznesem vani, na balkon i prija mu tu biti, udupla sei gledam da ga sto kasnije unesem u stan.
Eno Mute se tamo na drugoj temi raspituje jeli pravo muško ako obuče duge gaće. Pita valjda zbog unošenja cvijeća.ElTriconi wrote: 21 Sep 2019, 11:37Cim se pocnu duge gace nosatVanilla wrote: 21 Sep 2019, 11:22 Kad unosite cvijece sa balkona, terasa u stan/kucu? Mislim, koji je zadnji limit niske temperature pa da je vakat za unijeti ga? Na proljece svo sobno cvijece iznesem vani, na balkon i prija mu tu biti, udupla sei gledam da ga sto kasnije unesem u stan.
![]()
Pa i kontala sam da onu liniju na dnu zanemaridamir5 wrote: 21 Sep 2019, 09:10 kako da nacrta piiis?
tako ce je podijeliti na cetiri nejednaka dijela, ovdje Mercedes Benz radi posao![]()
Ja unesem kad jutarnja spadne oko 5-6.Vanilla wrote: 21 Sep 2019, 11:22 Kad unosite cvijece sa balkona, terasa u stan/kucu? Mislim, koji je zadnji limit niske temperature pa da je vakat za unijeti ga? Na proljece svo sobno cvijece iznesem vani, na balkon i prija mu tu biti, udupla sei gledam da ga sto kasnije unesem u stan.