Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vrag wrote: 13 Jan 2020, 12:49
Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.
Ma gore je da ljubavnici / i ljubavnice vide outfit... veći belaj bi napravili...
Samo se vi zajebajite, ali dovedite svog covjeka pa da vidimo njegovu reakciju na vas outfit. Jos kad procita komentare.
Ma gore je da ljubavnici / i ljubavnice vide outfit... veći belaj bi napravili...
Ma znas ti sa cupe, ne dao Bog da mi mati za ovo sazna, pa krene citat Za sve ostale je lako
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
jes vala koliko sam to puta isprobao i doživio jebali mene za ništa jebali druge zbog mene
ma isto centrifuga, vrtiš se a ništa se ne dešava, nikad iskočiti iz petlje
Neki dan si kukala nesto na njega i oko auta. Rekao bi da ti ne da voziti, ali bi se mogao zajebati
Zato se i svadjamo, ja vozim on diktira kako Al odoh neki dan u Tuzlu i vratih se, pisnuo nije, osim par pametnih savjeta i kad ne obratim paznju na saobracajni znak
Mene je preksinoc ova moja izludila. Jos joj kazem kako ce u rikverc, ma jok ona je nanijetila u auto i gotovo. Kaze ima senzor, cujem
spacebound wrote: 13 Jan 2020, 13:16
Zato se i svadjamo, ja vozim on diktira kako Al odoh neki dan u Tuzlu i vratih se, pisnuo nije, osim par pametnih savjeta i kad ne obratim paznju na saobracajni znak
Mene je preksinoc ova moja izludila. Jos joj kazem kako ce u rikverc, ma jok ona je nanijetila u auto i gotovo. Kaze ima senzor, cujem
Oho, koja tvoja Novi momenti
Lako njoj kad ima senzore, kod mene oldschool Naucila sam kako motat kad skrecem u rikverc, dugo sam motala suprotno
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.