Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Jah, kako slatko zgrči onih sto eura i turi ih u džep, samo me upitah za ime i ode.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
I tako to ide, znači direktno?POSAVLJAK wrote:Jah, kako slatko zgrči onih sto eura i turi ih u džep, samo me upitah za ime i ode.
Mislila sam da moraš imati bar nekog posrednika, a ne uvaliti mu lovu u ruke.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Ima i posrednika, samo onda moraš i njemu dat nešto, znači odmah računaš i na pedeset eura koje nisi planirao dati. Ali zašto bi komplicirao kad može jednostavnije..
- gejsha
- Inventar foruma

I to pali kod svakoga ili samo kod pojedinaca?POSAVLJAK wrote:Ima i posrednika, samo onda moraš i njemu dat nešto, znači odmah računaš i na pedeset eura koje nisi planirao dati. Ali zašto bi komplicirao kad može jednostavnije..
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
- gejsha
- Inventar foruma

Ne znam..ja sam još uvijek naivna i sve mislim da toga nema kod nas.POSAVLJAK wrote:Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
I sve mislim da naši profesori nisu takvi..
Ova naša država je u svemu,baš u svemu dno dna....na svakom fakultetu ima po neki idiot koji maltretira djecu,a onda,k'o biva on digne nos kao neki svetac,a sve čeka ko će mu šta strpati u džep.POSAVLJAK wrote:Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
Ja nisam za to da se daju pare profesorima,mi smo ih i navikli na to....svako pomalo.
Treba tu korupciju redovno prijavljivati(ako imaš kome..
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

Hahaha. Pa živimo u zemlji koja je puna mita i korupcije. Elem.
Dva brata se prijavila za vojsku. Kad su obavili liječnički pregled i sve ono što treba, znači uplatili su negdje preko 150-200 Km svaki, otišli su na fizičke pripreme, i sada ti gledaj čuda. Jedan od braće, bude prvi od svih onih koji su se prijavili, a ovaj drugi brat bude peti. E sad, na našem kantonu se prima njih 20. I gledaj ti sad ovo. Ovaj jedan prođe a ovaj drugi otpadne. Kao, ima visok šećer. Dečko ode kod doktora i ovaj mu veli da to nije istina. Povuci potegni, na kraju se saznalo da ne mogu dvojica upast u vojsku iz iste obitelji. Zašto to nije odmah rečeno? Pa naravno, zato da mu se uzme tih 200 maraka za koje je crnčio na baušteli 5 dana. A onda se nova generacija pojavi, njih dvadeset na našem kantonu. Kad vidiš njih 5-6 od po 100 kila smrkne ti se. Zar je to vojnik? Kako je on uopće mogao proći obuku, kako? Na ta pitanja nikada ne dobijaš odgovore, kao što nisam ni ja dobio svoj test kad sam pisao ispite, samo je pisalo da sam pao za pola poena, i to tri puta. Ma zamisli, ili sam ja retardiran dečko ili se to tako potrefilo?
Dva brata se prijavila za vojsku. Kad su obavili liječnički pregled i sve ono što treba, znači uplatili su negdje preko 150-200 Km svaki, otišli su na fizičke pripreme, i sada ti gledaj čuda. Jedan od braće, bude prvi od svih onih koji su se prijavili, a ovaj drugi brat bude peti. E sad, na našem kantonu se prima njih 20. I gledaj ti sad ovo. Ovaj jedan prođe a ovaj drugi otpadne. Kao, ima visok šećer. Dečko ode kod doktora i ovaj mu veli da to nije istina. Povuci potegni, na kraju se saznalo da ne mogu dvojica upast u vojsku iz iste obitelji. Zašto to nije odmah rečeno? Pa naravno, zato da mu se uzme tih 200 maraka za koje je crnčio na baušteli 5 dana. A onda se nova generacija pojavi, njih dvadeset na našem kantonu. Kad vidiš njih 5-6 od po 100 kila smrkne ti se. Zar je to vojnik? Kako je on uopće mogao proći obuku, kako? Na ta pitanja nikada ne dobijaš odgovore, kao što nisam ni ja dobio svoj test kad sam pisao ispite, samo je pisalo da sam pao za pola poena, i to tri puta. Ma zamisli, ili sam ja retardiran dečko ili se to tako potrefilo?
I ja dijelim isto mišljenje....ali to mora nekad stati....pomažu li vam na fakultetima,ne znam kako se zovu...nekakva udruženja,unija studenata ili šta već?
- gejsha
- Inventar foruma

Ma ništa od njih, barem kod nas..ni za rokove se ne znaju izboriti da valja.
Žalosno...gejsha wrote:Ma ništa od njih, barem kod nas..ni za rokove se ne znaju izboriti da valja.
Ne diram te ... ne diraj me ...

Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Eh moja Fatma pa i jesu u toj uniji studenata baš zato jer se znaju fino poturit profesorima i ulizivat se...Fatma wrote:I ja dijelim isto mišljenje....ali to mora nekad stati....pomažu li vam na fakultetima,ne znam kako se zovu...nekakva udruženja,unija studenata ili šta već?
Inače čestitam kćerki, ako Bog da da joj studij protekne bez problema i da sve položi u roku.
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. 
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 18925 times
Predveče otišli brat i tata da beru breskve a ja na balkonu sastavila dvije stolice, fino se ispružila i uzela knjigu da čitam.
Krajičkom oka spazim onog mog rođaka pokeraša kako ide niz ulicu i govorim u sebi ooo ne.. neće valjda ovamo.
Kad zaista! Uđe u avliju i sjede kraj mene. Pita gdje je brat, kažem mu tako i tako i time dajem do znanja da je kuća prazna.
Sjedio je nekih 10min kad kaže odoh ja malo na facebook (s facebooka će na poker naravno).
Hajde...rekoh mračnog izraza lica. I uđe sam u kuću, upali komp i poče igrati
Nakon toga došla mi je rodica i sjedile smo možda sat vremena a rođak cijelo to vrijeme sam u kući pokerao.
Kad poče propadati kiša, rodica ode, ja uđoh u kući. Naiđe pravi ljetni pljusak, padala je ko luda, sijevalo, grmilo, vjetar odnese.
U takvim situacijama isključim iz zida sve i komp i tv i sve to, jer mi je jednom istovremeno crkao telefon i monitor na kompu.
A rođak i dalje igra..ništa.. Nakon 15 minuta nestade struje i njemu se ugasi komp pa je tek tad ustao i to nije htio otići već je šetkao okolo.. Dođe struja, on opet pali komp, sjeda
U tom momentu dolaze tata i brat i ja počnem slagati breskve, kažem bratu eno ga tamo, ispušio ti je pola drine.
A bratu krivoooo... Kad ustade tata, ode u kuću a ja i brat potrčasmo da čujemo šta će reći rođaku..
Bio je blag... Normalnim tonom mu je rekao e sad kad si se izigro pomoćeš Maji slagat breskve.
Tako se odvojio od kompa. I to je bila četvrta veče zaredom da je tako igrao. Prije 5 dana je pauzirao jedan dan.
Krajičkom oka spazim onog mog rođaka pokeraša kako ide niz ulicu i govorim u sebi ooo ne.. neće valjda ovamo.
Kad zaista! Uđe u avliju i sjede kraj mene. Pita gdje je brat, kažem mu tako i tako i time dajem do znanja da je kuća prazna.
Sjedio je nekih 10min kad kaže odoh ja malo na facebook (s facebooka će na poker naravno).
Hajde...rekoh mračnog izraza lica. I uđe sam u kuću, upali komp i poče igrati
Nakon toga došla mi je rodica i sjedile smo možda sat vremena a rođak cijelo to vrijeme sam u kući pokerao.
Kad poče propadati kiša, rodica ode, ja uđoh u kući. Naiđe pravi ljetni pljusak, padala je ko luda, sijevalo, grmilo, vjetar odnese.
U takvim situacijama isključim iz zida sve i komp i tv i sve to, jer mi je jednom istovremeno crkao telefon i monitor na kompu.
A rođak i dalje igra..ništa.. Nakon 15 minuta nestade struje i njemu se ugasi komp pa je tek tad ustao i to nije htio otići već je šetkao okolo.. Dođe struja, on opet pali komp, sjeda
U tom momentu dolaze tata i brat i ja počnem slagati breskve, kažem bratu eno ga tamo, ispušio ti je pola drine.
A bratu krivoooo... Kad ustade tata, ode u kuću a ja i brat potrčasmo da čujemo šta će reći rođaku..
Bio je blag... Normalnim tonom mu je rekao e sad kad si se izigro pomoćeš Maji slagat breskve.
Tako se odvojio od kompa. I to je bila četvrta veče zaredom da je tako igrao. Prije 5 dana je pauzirao jedan dan.
-
Bambi
- Inventar foruma

Hahahah , dobar ti taj rođak pokeraš , baš sam se ismijala
Trebala si kad si vidjela da dolazi brzo zaključat kuću pogasit svjetla,pa bi on kucao i kucao dok mu ne dosadi i vratio se svojoj kući pa da tamo igra pokera

Trebala si kad si vidjela da dolazi brzo zaključat kuću pogasit svjetla,pa bi on kucao i kucao dok mu ne dosadi i vratio se svojoj kući pa da tamo igra pokera
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 7994 times
- Been thanked: 18925 times
Ma nema on kompjuter, zato i dolazi kod nas. A jednom sam zaključala kuću i vidim ide prema prozoru da vidi ima li iko unutra, kad brat zalegnu ispod kauča, a ja skočih u hodnik... skontam da se opet vraća pred ulazna vrata pa sam stala na prag između hodnika i dnevnog, nisam znala kud ću. Bilo je ko uvodna špica serije svi vole Raymonda.
[ytube][/ytube]
A opet jednom smo zaključali kapiju a on se popeo na nju i preskočio
Ma ja se samo malo ovako jadam na forumu
[ytube][/ytube]
A opet jednom smo zaključali kapiju a on se popeo na nju i preskočio
Ma ja se samo malo ovako jadam na forumu
-
Bambi
- Inventar foruma

Hahahah,čudi me da nije pokušao ući kroz prozor 
Pametan taj baš izgleda 
Ma neka,nisam se odavno ismijala kao danas ovome
Samo ti pričaj 
Ma neka,nisam se odavno ismijala kao danas ovome
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14548 times
- Been thanked: 10052 times
- Status: Online
juce dozivjeh jos jedan "naguz" od menadzmenta ovdje... zanimljivo kako covjek uvijek ponovo misli da su se promijenili, da ce napokon poceti vrijednovati tvoj rad i ponasati se prema tebi kao zivom bicu, ali se razocarase... ja se svoje naivnosti nikad necu rijesiti 
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija