Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by POSAVLJAK »

Jah, kako slatko zgrči onih sto eura i turi ih u džep, samo me upitah za ime i ode.
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 4 times

Post by gejsha »

POSAVLJAK wrote:Jah, kako slatko zgrči onih sto eura i turi ih u džep, samo me upitah za ime i ode.
I tako to ide, znači direktno? :rol
Mislila sam da moraš imati bar nekog posrednika, a ne uvaliti mu lovu u ruke.
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

Ima i posrednika, samo onda moraš i njemu dat nešto, znači odmah računaš i na pedeset eura koje nisi planirao dati. Ali zašto bi komplicirao kad može jednostavnije..
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha »

POSAVLJAK wrote:Ima i posrednika, samo onda moraš i njemu dat nešto, znači odmah računaš i na pedeset eura koje nisi planirao dati. Ali zašto bi komplicirao kad može jednostavnije..
I to pali kod svakoga ili samo kod pojedinaca?
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha »

POSAVLJAK wrote:Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
Ne znam..ja sam još uvijek naivna i sve mislim da toga nema kod nas.
I sve mislim da naši profesori nisu takvi..
Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Fatma »

POSAVLJAK wrote:Kod onih koji te ruše iako znaš za prolaznu ocjenu, zar to nije očito. Ne mogu padati tri puta ispit zbog jebenih pola poena, zar ne??
Ova naša država je u svemu,baš u svemu dno dna....na svakom fakultetu ima po neki idiot koji maltretira djecu,a onda,k'o biva on digne nos kao neki svetac,a sve čeka ko će mu šta strpati u džep.

Ja nisam za to da se daju pare profesorima,mi smo ih i navikli na to....svako pomalo.
Treba tu korupciju redovno prijavljivati(ako imaš kome.. :hm )
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

Hahaha. Pa živimo u zemlji koja je puna mita i korupcije. Elem.

Dva brata se prijavila za vojsku. Kad su obavili liječnički pregled i sve ono što treba, znači uplatili su negdje preko 150-200 Km svaki, otišli su na fizičke pripreme, i sada ti gledaj čuda. Jedan od braće, bude prvi od svih onih koji su se prijavili, a ovaj drugi brat bude peti. E sad, na našem kantonu se prima njih 20. I gledaj ti sad ovo. Ovaj jedan prođe a ovaj drugi otpadne. Kao, ima visok šećer. Dečko ode kod doktora i ovaj mu veli da to nije istina. Povuci potegni, na kraju se saznalo da ne mogu dvojica upast u vojsku iz iste obitelji. Zašto to nije odmah rečeno? Pa naravno, zato da mu se uzme tih 200 maraka za koje je crnčio na baušteli 5 dana. A onda se nova generacija pojavi, njih dvadeset na našem kantonu. Kad vidiš njih 5-6 od po 100 kila smrkne ti se. Zar je to vojnik? Kako je on uopće mogao proći obuku, kako? Na ta pitanja nikada ne dobijaš odgovore, kao što nisam ni ja dobio svoj test kad sam pisao ispite, samo je pisalo da sam pao za pola poena, i to tri puta. Ma zamisli, ili sam ja retardiran dečko ili se to tako potrefilo?
Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Fatma »

I ja dijelim isto mišljenje....ali to mora nekad stati....pomažu li vam na fakultetima,ne znam kako se zovu...nekakva udruženja,unija studenata ili šta već?
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by gejsha »

Ma ništa od njih, barem kod nas..ni za rokove se ne znaju izboriti da valja.
Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Fatma »

gejsha wrote:Ma ništa od njih, barem kod nas..ni za rokove se ne znaju izboriti da valja.
Žalosno...
Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 872 times

Post by Sheval »

Rješen izvanredni odmor.
Montenegroooooo :cool :jupi
sann
Legenda foruma
Legenda foruma
Been thanked: 12 times

Post by sann »

Ne diram te ... ne diraj me ... :ooo :DD
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Dalia
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Dalia »

Fatma wrote:I ja dijelim isto mišljenje....ali to mora nekad stati....pomažu li vam na fakultetima,ne znam kako se zovu...nekakva udruženja,unija studenata ili šta već?
Eh moja Fatma pa i jesu u toj uniji studenata baš zato jer se znaju fino poturit profesorima i ulizivat se...

Inače čestitam kćerki, ako Bog da da joj studij protekne bez problema i da sve položi u roku. :)
Fine djevojke su u krevetu u 9, da bi mogle kući doći do 11. :zubi
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7994 times
Been thanked: 18925 times

Post by Maja »

Predveče otišli brat i tata da beru breskve a ja na balkonu sastavila dvije stolice, fino se ispružila i uzela knjigu da čitam.
Krajičkom oka spazim onog mog rođaka pokeraša kako ide niz ulicu i govorim u sebi ooo ne.. neće valjda ovamo.
Kad zaista! Uđe u avliju i sjede kraj mene. Pita gdje je brat, kažem mu tako i tako i time dajem do znanja da je kuća prazna.
Sjedio je nekih 10min kad kaže odoh ja malo na facebook (s facebooka će na poker naravno).
Hajde...rekoh mračnog izraza lica. I uđe sam u kuću, upali komp i poče igrati :lupa
Nakon toga došla mi je rodica i sjedile smo možda sat vremena a rođak cijelo to vrijeme sam u kući pokerao.
Kad poče propadati kiša, rodica ode, ja uđoh u kući. Naiđe pravi ljetni pljusak, padala je ko luda, sijevalo, grmilo, vjetar odnese.
U takvim situacijama isključim iz zida sve i komp i tv i sve to, jer mi je jednom istovremeno crkao telefon i monitor na kompu.
A rođak i dalje igra..ništa.. Nakon 15 minuta nestade struje i njemu se ugasi komp pa je tek tad ustao i to nije htio otići već je šetkao okolo.. Dođe struja, on opet pali komp, sjeda :lupa
U tom momentu dolaze tata i brat i ja počnem slagati breskve, kažem bratu eno ga tamo, ispušio ti je pola drine.
A bratu krivoooo... Kad ustade tata, ode u kuću a ja i brat potrčasmo da čujemo šta će reći rođaku..
Bio je blag... Normalnim tonom mu je rekao e sad kad si se izigro pomoćeš Maji slagat breskve.
Tako se odvojio od kompa. I to je bila četvrta veče zaredom da je tako igrao. Prije 5 dana je pauzirao jedan dan.
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Hahahah , dobar ti taj rođak pokeraš , baš sam se ismijala :plavi :plavi
Trebala si kad si vidjela da dolazi brzo zaključat kuću pogasit svjetla,pa bi on kucao i kucao dok mu ne dosadi i vratio se svojoj kući pa da tamo igra pokera :haha :oo
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7994 times
Been thanked: 18925 times

Post by Maja »

Ma nema on kompjuter, zato i dolazi kod nas. A jednom sam zaključala kuću i vidim ide prema prozoru da vidi ima li iko unutra, kad brat zalegnu ispod kauča, a ja skočih u hodnik... skontam da se opet vraća pred ulazna vrata pa sam stala na prag između hodnika i dnevnog, nisam znala kud ću. Bilo je ko uvodna špica serije svi vole Raymonda.

[ytube][/ytube]

A opet jednom smo zaključali kapiju a on se popeo na nju i preskočio :plavi

Ma ja se samo malo ovako jadam na forumu :D
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Hahahah,čudi me da nije pokušao ući kroz prozor :plavi

:plavi Pametan taj baš izgleda :plavi

Ma neka,nisam se odavno ismijala kao danas ovome ;) Samo ti pričaj :)
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14548 times
Been thanked: 10052 times
Status: Online

Post by Julia-Klara »

juce dozivjeh jos jedan "naguz" od menadzmenta ovdje... zanimljivo kako covjek uvijek ponovo misli da su se promijenili, da ce napokon poceti vrijednovati tvoj rad i ponasati se prema tebi kao zivom bicu, ali se razocarase... ja se svoje naivnosti nikad necu rijesiti :cudi
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
lila
Na probnom
Na probnom

Post by lila »

da me opet boli glava.
Post Reply

Return to “Pričaona”