Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Pa onaj ko nece da zivi u neredu sam bi..
Vala ja ne znam kakve su vaše hanume i kakvi ste vi ako mozete da budete u neredu i cekate da zena ocisti
Nema se tu sta cekat ona to svjetlosnom brzinom i svojim voljom ocisti i pita ima li jos
pa normalno kad ne foruma, ima i kad
nego feministkinje... uzme usisivac i hajd da vidi sta ima na sta kaze, pa krene spremati gulas ode da vidi kako je koga zamislio, udje kupatilo da cisti sa ful opremom sjedne na solju da vidi ko se cemu ibreti
ode dan pola sobe usisano, gulas zagorio, a halu ce za sutra ostaviti, naradile se
MarlboroGold wrote: 04 Feb 2021, 14:28
Ko ne čisti, ne pere i ne vodi računa o higijeni je, što bi stari ljudi rekli, gotovan i to samo takav. Nismo sigurno svi u vezama ili brakovima ovdje. Ko živi sam ima opciju da angažuje neku osobu da to odradi i to je ok u skladu sa mogućnostima.
Ne radi se o tome da je to nauka, već o htijenju da se nešto u vezi toga poduzme, a kome je svejedno što boravi u prljavštini i smradu i to smatra ok taj jednostavno nije baš dobar u glavi.
To rekoh i ja gore kad beniju pisah al ti si lijepo sročio sve.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
to je idealna zena, jos ako uz to razvije pitu ovo ono
Znas sta je tu mala zackoljica..
Sto zene koje su sposobne za apsolutno sve od muskih do zenskih poslova nece muskarace koji to isto nisu. Tak da djaba sto je ideapna nece nekog gotovana
Nema se tu sta cekat ona to svjetlosnom brzinom i svojim voljom ocisti i pita ima li jos
nego feministkinje... uzme usisivac i hajd da vidi sta ima na sta kaze, pa krene spremati gulas ode da vidi kako je koga zamislio, udje kupatilo da cisti sa ful opremom sjedne na solju da vidi ko se cemu ibreti
ode dan pola sobe usisano, gulas zagorio, a halu ce za sutra ostaviti, naradile se
Jes a zato vi mozete forumati i nista ne radit..
I zalit se sto je gulas zagorio ako ti se ne svida ustani napravi sam sebi makar i jaja
MarlboroGold wrote: 04 Feb 2021, 14:28
Ko ne čisti, ne pere i ne vodi računa o higijeni je, što bi stari ljudi rekli, gotovan i to samo takav. Nismo sigurno svi u vezama ili brakovima ovdje. Ko živi sam ima opciju da angažuje neku osobu da to odradi i to je ok u skladu sa mogućnostima.
Ne radi se o tome da je to nauka, već o htijenju da se nešto u vezi toga poduzme, a kome je svejedno što boravi u prljavštini i smradu i to smatra ok taj jednostavno nije baš dobar u glavi.
To je on pod pritiskom morao napisati
Morao ne morao covjek je dobro rekao
I zalit se sto je gulas zagorio ako ti se ne svida ustani napravi sam sebi makar i jaja
MarlboroGold wrote: 04 Feb 2021, 14:39
Ma nije ba, već kako neki kažu ja samo pišem ono što forumašice vole čuti bez obzira što je riječ o nečemu najnormalnijem
pa to je vas fah
mi kad nesto popravimo onda i popravimo i radi, nema sta da gori, ne gori, curi...
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
Šta mislis sta bi se desilo, poremetilo ako bi ja zamjenila gume na autu a ti oprao prozore ??
Sto se mene tice bujrum.Nek radi sto ja radim, ja cu sve to...Pa da vidimo dokle cemo.
Uskociti gdje je potrebno dok smo sposobni jedni pored drugih za ne daj boze da se jedno razboli umre tek Onda nastaje osvjestenost, kod mene mati ostala sama sad posle oceve smrti naravno cjela kuca I okuciste ceka na nju, koja kuknjava majko mila, nema vozacku, mora u kupovinu sama , mora pokositi dvoriste, curi joj oluk, odnio vjetar crijep sve to nesto joj postalo preetesskooo smatram da trebamo podjednako se rasporediti u svim obavezama domacinstva da se ne gubimo kada izgubimo onu drugu polovicu
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Ovo je primjer normalnog muškarca.
Pa joj zajedno živite i normalno da će te djelit poslove i obaveze kućne..ja gledam sve śto mogu sama al kad imam više posla boga mi uvijek on pomogne i pita trebal pomoci i kako drugačije može. Naravno i on kad radi nešto iako je fizički teško gledam uvijek da pripomogem koliko mogu ne mogu kao on al mogu u pola makar..
Tako da svaka čast.
Jeste primjer za vas zene, boga mi u muskom krugu zovemo to papucarom
Znaci samo na forumu se ispovidis da ribas kupatilo
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Da se sepuris oko zenke, da dobije utisak da je ona tvoja kraljica noci, ako ili kada izlazite zajedno da joj otvaras vrata od auta od ulaznih vrata dok ulazi zatvoris da je upitas koju muziku voli I dopustis da odabere ona, kada udete u elegantni Klub restoran priskoci joj u pomoc kaput skinuti okaciti, stolicu pridrzati dok sjedne, razgovor naviti u pravcu kako lijepo mirise, sacekati da odabere pice koje voli ti joj se pridruzis kazes dobar izbor koonobar I meni isto dok plamen svjeca oko vas siri toplu atmosferu Ajd znam da ti ovako sve I radis Al da ponovimo gradivo
I poslije svega toga valja suha kurca kući otić.
Zajebi ti to, ovo je šupljak sve.
Pitao si sta je romantika, Happy End e to je vec sasvim drugi par opanaka, sve zavisi od tebe licno kako si se prodao ovo do happy end
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)