Gotovo je sad, nema povratka, uklesano je u kamen foruma.MarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:43 Šta je Havana priznao? Da su između ostalog i Bošnjaci njegov narod?
Ne može to više ni advokat OJ Simpsona spasiti a kamoli Omar Mjesečar.
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Gotovo je sad, nema povratka, uklesano je u kamen foruma.MarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:43 Šta je Havana priznao? Da su između ostalog i Bošnjaci njegov narod?
I na foru se kupe procenti , skupljaj gdje stignes da je vise nasije BosnjakaMarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:43 Šta je Havana priznao? Da su između ostalog i Bošnjaci njegov narod?
Pojasniće on to vama sasvim sigurno. Takve reakcije su upravo dokaz koliko ste time opterećeniNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2021, 10:55Gotovo je sad, nema povratka, uklesano je u kamen foruma.MarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:43 Šta je Havana priznao? Da su između ostalog i Bošnjaci njegov narod?
Ne može to više ni advokat OJ Simpsona spasiti a kamoli Omar Mjesečar.
Mi 1% prijetimo kao Pablo Escobar nekadMorningStar wrote: 29 Nov 2021, 10:56I na foru se kupe procenti , skupljaj gdje stignes da je vise nasije BosnjakaMarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:43 Šta je Havana priznao? Da su između ostalog i Bošnjaci njegov narod?![]()
Samo se ti sali , prvi smo na meti - veci neprijatelji pravim Bosnjacima nego cetniciMarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:58Mi 1% prijetimo kao Pablo Escobar nekadMorningStar wrote: 29 Nov 2021, 10:56
I na foru se kupe procenti , skupljaj gdje stignes da je vise nasije Bosnjaka![]()
![]()
Samo vi objašnjavajte. Dovoljno ste objasnili gdje sami sebe demantujete u istoj rečenici.MarlboroGold wrote: 29 Nov 2021, 10:57Pojasniće on to vama sasvim sigurno. Takve reakcije su upravo dokaz koliko ste time opterećeniNaseef Mushroom wrote: 29 Nov 2021, 10:55
Gotovo je sad, nema povratka, uklesano je u kamen foruma.
Ne može to više ni advokat OJ Simpsona spasiti a kamoli Omar Mjesečar.![]()
Jok. Sad sam Hrvat.
I ja se pitamHannibal wrote: 29 Nov 2021, 11:53 sto se ne bi nase bosnakine malo potrudile da prevedu hrvate na nasu stranu
jeli bre
Bizi goni, otic' ce nam i oneHannibal wrote: 29 Nov 2021, 11:53 sto se ne bi nase bosnakine malo potrudile da prevedu hrvate na nasu stranu
jeli bre
Ma možda nema Bosnjak ali oni Ostali u kafani mogu najebat.
Users browsing this forum: baton and 5 guests