Moderator: VIP

mirallem wrote:A dobro to. Vengo jasam, prevrtljiv kaki vec jel, zakljucismo, jesam... nasalijose malo pa kaoDalia wrote:Lubenica, i ja ih jedva pohvatam miraleme, neki dan sam neku Majinu riječ guglala
- de pricaj bossanski dat svi razumiju a ja onda i ekavicu i ercegovku i engleski, za kraj ono.
Zatose i smijah jel.No naravno opet nesvacen ostah. Takasu vrimena jbg dosla, nedase
ljudima mozgat, daj pojednostavi jbg, dosadansi ko proljev, svakom Boze pameti, itd, etc,...
Ne, neMoj me poGresno razumjet, sve oke, svej udure svama ono, vec ja... precerujem bas.![]()
Oli prenapredan sam, mozda reklib neki (zli, naravno) jezici, eh....
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Jat mogu pomoc da poje*es sve to jedino.
A nekad, ne tolko davno jos, sise Mojim prepucavala.Ruana wrote:Ja cu puknut od smijeha ovim Rumovim postovima. Stavte mu zabranu do iftara.

mirallem wrote:Jat mogu pomoc da poje*es sve to jedino.
A nekad, ne tolko davno jos, sise Mojim prepucavala. Od smiha jel.Ruana wrote:Ja cu puknut od smijeha ovim Rumovim postovima. Stavte mu zabranu do iftara.
Onak... znal ti covjek, i sta kaze ak zna, da tak... snečim brzo izvoljis ?? :crv
![]()
![]()
I posavljak je, vidim, samnom ...izvoljio vec. A ne tak davno (prekjucer
cak evo,pamticu za cijeli mi zivot ovaj) mi rece da Bili IDOL sam mu !!!
![]()
![]()
I dol' i gor, čak !!! Avite sad....koji prelazi a ? :-/
Staj sledece, pitamse evo... peticija o uklanjanju mirallema s foruma bossanskog ?
Bez anestezije naravno.
errr..... NE.POSAVLJAK wrote:blabla... KONTAŠ SAD??

mirallem wrote:errr..... NE.POSAVLJAK wrote:blabla... KONTAŠ SAD??![]()
Sad, tek, vidim kakoj tebi - samnom !![]()
Same here. Al fakat...Fatma wrote:sto li ljudi upotrebljavaju psovke u svojim postovima...i u svakodnevnom razgovoru...

Zato što jebeno mrzim turske i španske serije, a na jebenom televizoru nema ništa drugo osim njih. Zato što je i na forumu jebeno vrijeme pa nema nigdje nikog. Zato što me Black jebeno živcira kad mi obara rekorde a ja ga ne mogu stićFatma wrote:sto li ljudi upotrebljavaju psovke u svojim postovima...i u svakodnevnom razgovoru...

Ne treba meni ispovjed i molitva, ja se ne bojim stati pred svog gospodara i odgovarati za sve grijehe. Spreman sam, jer znam da mi je duša čista, no ono što jezik proizvede ne ide na dušu, toliko sam dobrih djela učinio da se ne bojim svog gospodara.Blackhawk wrote:Saburi Posavljak.. Saburi..
''Pomozite sebi strpljenjem i molitvom, a to je, zaista, teško, osim poslušnima, koji su uvjereni da će pred Gospodara svoga stati i da će se Njemu vratiti.''
( El-Bekare, 45-46)
Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, rekao je: "čistota je polovica imana, zahvala Allahu – puni vjerniku mjerilo njegovih djela, veličanje Allaha – puni sve izmeðu nebesa i Zemlje, namaz je svjetlost, sadaka je dokaz, sabur je sjaj, a Kur'an je dokaz za tebe ili protiv tebe. Svaki čovjek, kada osvane, svoju dušu prodaje, pa je otkupi, ili je upropasti." (Muslim)

Pa eto soda mi je počela pomagati, a ispirem i sa listerinom..jednom mi ga je doktor preporučio baš za ovo u ustima..ja mislim da je meni ovo sve zbog osmica..od kad mi niču..i s vremena na vrijeme tako nešto izbije i boli.Zagorka wrote:gejsha wrote:Ma ispirem sa onom vodicom za usta, ali ne može odjednom proći..a baš je nekako nezgodno
ako je ono sto mislim,bojim se da neće tako lako proći.....imas onaj sprej apiprodent,od propolisa i svacega necega,gorak je i ruzan bas,ali pomogne dobro.....ima ga mislim u svim apotekama i nekih je 11 km otprilike....ali moze ti trajati,isplati se uzeti...

Dobar daaaan.. Slutim li ja to osmijeh na tvom licu?Bambi wrote:Dobar daaan svima