Samo da kažem.......

Dio foruma koji se ne cenzuriše

Moderator: VIP

Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma
Status: Offline

Re: Samo da kažem.......

Post by Bambi »

Hoće li mi ko pomoći sutra da napravim ovo: http://tortekolaci.com/kolaci/milk-kocke :bali :bali :bali
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

mirallem wrote:
Dalia wrote:Lubenica, i ja ih jedva pohvatam miraleme, neki dan sam neku Majinu riječ guglala :grana
A dobro to. Vengo jasam, prevrtljiv kaki vec jel, zakljucismo, jesam... nasalijose malo pa kao
- de pricaj bossanski dat svi razumiju a ja onda i ekavicu i ercegovku i engleski, za kraj ono.
Zatose i smijah jel. :rol No naravno opet nesvacen ostah. Takasu vrimena jbg dosla, nedase :cudi
ljudima mozgat, daj pojednostavi jbg, dosadansi ko proljev, svakom Boze pameti, itd, etc,...
Ne, neMoj me poGresno razumjet, sve oke, svej udure svama ono, vec ja... precerujem bas. :ban
Oli prenapredan sam, mozda reklib neki (zli, naravno :dole ) jezici, eh.... :cudi :oo

Mironac jel ti živiš negdje vani pa slabo pišeš naški, ili se zajebavaš sa ovim pisanjem, ja tebe pola riječi neshvatam: nasalijose,zatose,takasu,dosadansi?? se,su,si,sa se piše odvojeno i upotrebljavaj ono ću,ćeš,će,ćemo ćete :cvike :ble
bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 492 times
Been thanked: 1077 times

Post by bagra »

Bambi wrote:Hoće li mi ko pomoći sutra da napravim ovo: http://tortekolaci.com/kolaci/milk-kocke :bali :bali :bali
Jat mogu pomoc da poje*es sve to jedino. :cudi
Ruana wrote:Ja cu puknut od smijeha ovim Rumovim postovima. Stavte mu zabranu do iftara.
A nekad, ne tolko davno jos, sise Mojim prepucavala. :djed Od smiha jel.
Onak.... znal ti cojk, i sta kaze ak zna, da tak.... snečim brzo izvoljis ?? :crv
:roll :pusi
I posavljak je, vidim, samnom ...izvoljio vec. A ne tak davno (prekjucer
cak evo,pamticu za cijeli mi zivot ovaj :srce) mi rece da Bili IDOL sam mu !!! :bali :ples
I dol' i gor, čak !!! Avite sad.... :tuga koji prelazi a ? :-/
Staj sledece, pitamse evo... peticija o uklanjanju mirallema s bossanskog ?
Bez anestezije naravno. :place
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha

Post by POSAVLJAK »

mirallem wrote:
Bambi wrote:Hoće li mi ko pomoći sutra da napravim ovo: http://tortekolaci.com/kolaci/milk-kocke :bali :bali :bali
Jat mogu pomoc da poje*es sve to jedino. :cudi
Ruana wrote:Ja cu puknut od smijeha ovim Rumovim postovima. Stavte mu zabranu do iftara.
A nekad, ne tolko davno jos, sise Mojim prepucavala. Od smiha jel.
Onak... znal ti covjek, i sta kaze ak zna, da tak... snečim brzo izvoljis ?? :crv
:roll :pusi
I posavljak je, vidim, samnom ...izvoljio vec. A ne tak davno (prekjucer
cak evo,pamticu za cijeli mi zivot ovaj :srce) mi rece da Bili IDOL sam mu !!! :bali :ples
I dol' i gor, čak !!! Avite sad.... :tuga koji prelazi a ? :-/
Staj sledece, pitamse evo... peticija o uklanjanju mirallema s foruma bossanskog ?
Bez anestezije naravno. :place

Nisam izvoljio nego te ne razumjem čovječe, mislio sam na početku da se zajebaješ sa ovim pisanjem, zato i jesam rekao da si moj idol :D , al pola te ne kontam što napišeš :tjesi

Elem: Kad je bilo trebalo onda zaista i nije trebalo...a sada kada treba netreba...i opet dođem i kaj vidim...svi ludi svi se nekako razgovjetno opuštaju preko foruma i podjebaju o neshvaćanju tradicionalnih ličnosti ovih novih momaka koji dođu i počmu pisat da napišu ono što pišu... i onda neko dođe kao poput Maje i daje pridjeke o pisanju i kako generalizuje ono što vidi ako pišemo o muškim raspravama koje ionako ženske ne zanimaju... KONTAŠ SAD??
bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra »

POSAVLJAK wrote:blabla... KONTAŠ SAD??
errr..... NE. :sok
Sad, tek, vidim kakoj tebi - samnom ! :grana

:ooo
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

mirallem wrote:
POSAVLJAK wrote:blabla... KONTAŠ SAD??
errr..... NE. :sok
Sad, tek, vidim kakoj tebi - samnom ! :grana

:ooo

:ljut :cudi
bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra »

Aj na nas mili chat ! :ideja
Tamosmos uvik ....spoRazumjevali. :ples
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14651 times
Been thanked: 10163 times

Post by Julia-Klara »

dobro vam jutro... bice dobro ako prezivim danas... drzite mi fige
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Ukosnica
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Ukosnica »

držimo. sretno!
od prve zvijezde ravno...čekaj me...tamo
Fatma
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by Fatma »

sto li ljudi upotrebljavaju psovke u svojim postovima...i u svakodnevnom razgovoru...
bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra »

Fatma wrote:sto li ljudi upotrebljavaju psovke u svojim postovima...i u svakodnevnom razgovoru...
Same here. Al fakat... :cudi Valjda sto fali im
normalnih rijeci onih. Nevolin te sto lako puknu.
Zaobilazin u sirokom poluKrugu. :mrgud Jebiga. ups :sram
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

Fatma wrote:sto li ljudi upotrebljavaju psovke u svojim postovima...i u svakodnevnom razgovoru...
Zato što jebeno mrzim turske i španske serije, a na jebenom televizoru nema ništa drugo osim njih. Zato što je i na forumu jebeno vrijeme pa nema nigdje nikog. Zato što me Black jebeno živcira kad mi obara rekorde a ja ga ne mogu stić :puca , zato što me jebeno koljeno boli, zato što me i kladionica jebe u zdrav mozak. Eto, to bi bilo ukratko, ako hoćeš mogu ti nabrojati još 472 razloga.
Blackhawk

Post by Blackhawk »

Saburi Posavljak.. Saburi..

''Pomozite sebi strpljenjem i molitvom, a to je, zaista, teško, osim poslušnima, koji su uvjereni da će pred Gospodara svoga stati i da će se Njemu vratiti.''
( El-Bekare, 45-46)

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, rekao je: "čistota je polovica imana, zahvala Allahu – puni vjerniku mjerilo njegovih djela, veličanje Allaha – puni sve izmeðu nebesa i Zemlje, namaz je svjetlost, sadaka je dokaz, sabur je sjaj, a Kur'an je dokaz za tebe ili protiv tebe. Svaki čovjek, kada osvane, svoju dušu prodaje, pa je otkupi, ili je upropasti." (Muslim)
POSAVLJAK
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by POSAVLJAK »

Blackhawk wrote:Saburi Posavljak.. Saburi..

''Pomozite sebi strpljenjem i molitvom, a to je, zaista, teško, osim poslušnima, koji su uvjereni da će pred Gospodara svoga stati i da će se Njemu vratiti.''
( El-Bekare, 45-46)

Allahov Poslanik, sallallahu alejhi ve selleme, rekao je: "čistota je polovica imana, zahvala Allahu – puni vjerniku mjerilo njegovih djela, veličanje Allaha – puni sve izmeðu nebesa i Zemlje, namaz je svjetlost, sadaka je dokaz, sabur je sjaj, a Kur'an je dokaz za tebe ili protiv tebe. Svaki čovjek, kada osvane, svoju dušu prodaje, pa je otkupi, ili je upropasti." (Muslim)
Ne treba meni ispovjed i molitva, ja se ne bojim stati pred svog gospodara i odgovarati za sve grijehe. Spreman sam, jer znam da mi je duša čista, no ono što jezik proizvede ne ide na dušu, toliko sam dobrih djela učinio da se ne bojim svog gospodara.
bagra
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by bagra »

Nebojise stat pred Gospodrara, mislios ? Image
Veilikim slovom zaboravijosi napissat, cc...
Kjafire jedan.... Image

:DD
gejsha
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 4 times

Post by gejsha »

Zagorka wrote:
gejsha wrote:Ma ispirem sa onom vodicom za usta, ali ne može odjednom proći..a baš je nekako nezgodno

ako je ono sto mislim,bojim se da neće tako lako proći :hm .....imas onaj sprej apiprodent,od propolisa i svacega necega,gorak je i ruzan bas,ali pomogne dobro.....ima ga mislim u svim apotekama i nekih je 11 km otprilike....ali moze ti trajati,isplati se uzeti...
Pa eto soda mi je počela pomagati, a ispirem i sa listerinom..jednom mi ga je doktor preporučio baš za ovo u ustima..ja mislim da je meni ovo sve zbog osmica..od kad mi niču..i s vremena na vrijeme tako nešto izbije i boli.
u svakom slučaju hvala ti :)
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
Bambi
Inventar foruma
Inventar foruma

Post by Bambi »

Dobar daaan svima :oo
Peggy Sue
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Peggy Sue »

Bambi wrote:Dobar daaan svima :oo
Dobar daaaan.. Slutim li ja to osmijeh na tvom licu? :D A razlog???
:cvijece
Image
Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 8109 times
Been thanked: 19117 times

Post by Maja »

Hvala bogu kraj radne sedmice.
Jutros sam kafenisala s gazdama jer ne mogu postiti. Kaže gazda vala da hoće i ovaj ramazan više proći.
Pa što rekoh kad ne postiš. Kaže on ma ne postim al sve se nekako poremeti. Izbjegavam u gradu da jedem, pijem, pa kad idem nešto da obavim odmah se vraćam kući. Eeee rekoh, da ti moj tata nije brat. On isto tako ponavlja svake godine :DD

Ne znam šta bih rekla za te ljude. Fino je što iz poštovanja neće pred drugima da jedu i piju (nije to zato što glume da poste), a opet ako nisi vjernik...ne znam.
Zagorka
Žena, majka, forumašica
Žena, majka, forumašica
Has thanked: 424 times
Been thanked: 626 times

Post by Zagorka »

Donese mi ovaj moj pola (svog) kukuruza,pečenog,zna da volim,bas se zacudila otkud mu,i obradovala....koliko znam nisu još dospjeli,neće da kaze otkud mu,kaze da ce me voditi
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Post Reply

Return to “Pričaona”