Ciklama wrote:Da Trepo, zaista odmor imam, zato je i napravljena na tom mejestu. Divlji zečevi guzaju putem dok mi pijemo kahvicu na balkonu,
zaluta i poneki srndač, tete lije su domaće životinje, ježevi naveče sa sovama remete mir,
rode u blizini imaju gnijezdo ... a u centru čaršije sam za par minuta.
Posjeti me kad budeš dolazila u BiH.Trepavica wrote:Ciklama wrote:Da Trepo, zaista odmor imam, zato je i napravljena na tom mejestu. Divlji zečevi guzaju putem dok mi pijemo kahvicu na balkonu,
zaluta i poneki srndač, tete lije su domaće životinje, ježevi naveče sa sovama remete mir,
rode u blizini imaju gnijezdo ... a u centru čaršije sam za par minuta.Idealno mjesto za mene, odmah sam to primjetila...
Volim ja tako kuce koje su udaljene i a blizu svega..
Hvala ti , ako me put ponese u taj kraj.. hocu, posjetit cu te...Cokolade i keks, necu zaboraviti ponijeti..Ciklama wrote:Posjeti me kad budeš dolazila u BiH.Trepavica wrote:Ciklama wrote:Da Trepo, zaista odmor imam, zato je i napravljena na tom mejestu. Divlji zečevi guzaju putem dok mi pijemo kahvicu na balkonu,
rode u blizini imaju gnijezdo ... a u centru čaršije sam za par minuta.Idealno mjesto za mene, odmah sam to primjetila...
Volim ja tako kuce koje su udaljene i a blizu svega..

De ovdje, ljepse ce ti bit;))))))Trepavica wrote:Mozeli se kako na ovo leci..Moze se ovo i okrenuti na drugu stranu...

jok... rijeka je Sanapaparaci wrote:jel to Sana?

Trepavica wrote:Uz i niz kanal ...moje trkaliste...