Trenutno me boli...
Moderator: Krokodil Behko
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 20961 times
- Been thanked: 18916 times
- Status: Offline
Re: Trenutno me boli...
Ma kakav porodicni... ovaj moj zna to bolje od njih.
I ev dobar sam sad cim sam popio. Vidjecemo dalje. Sljedece swdmice radim EKG i holter cu nosati preventivno nek sve snimi ova jedna doktorica privatno sto me vodi da i to provjerimo.
Onda vratne zile, zacepljenja wcentualna i ostalo.
Zadnje stitna... to je u planu da odradim naredne 2 sedmice.
I ev dobar sam sad cim sam popio. Vidjecemo dalje. Sljedece swdmice radim EKG i holter cu nosati preventivno nek sve snimi ova jedna doktorica privatno sto me vodi da i to provjerimo.
Onda vratne zile, zacepljenja wcentualna i ostalo.
Zadnje stitna... to je u planu da odradim naredne 2 sedmice.
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23592 times
- Been thanked: 24091 times
Ja sam uradio jel kolor dopler vratnih zila,morao sad zbog kontrole.
Zvao 3x gore nista..odem kod Rize u Gr i zavrsim.
Radio ct mozga i magnetnu vratne kicme..
U ponedjeljak mi snimali nesto oko centra za ravnotezu.
Ko Jeremija
Ko Jeremija

dream of spring...
- Lavlje_srce
- Alienka
- Has thanked: 4055 times
- Been thanked: 3064 times
Shadow wrote: 28 May 2025, 12:09 Bar je samo vrtoglavica. Mene na to i glava. Al meni je anemija. Doduse i pala sam neki dan opet na glavu.
Mozda si samo premoren.

Još nisi riješila tu anemiju. U čemu je problem? Ne pijes neke tablete koje je posredno izazivaju?
Ontopic: I mene trenutno bolucka glava, a inače bas glavoboljama nisam sklona.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Jbg tako i trebamo na kraju. Hama ću i ja na kraju CT, a za magnetnu ako oni kažu da trebam. Ne da mi se zajebavati u Domu zdravlja ili na UKC-uironman wrote: 28 May 2025, 14:06 Ja sam uradio jel kolor dopler vratnih zila,morao sad zbog kontrole.
Ko Jeremija![]()
da taj dopler ja ću to raditi u Bayeru gore... prvo privatno kod Selvete Avdić ovo EKG, ultrazvuk i holter ona i cijeli abdomen provjerava
Nekad u julu ako Zeus da ide i gastroskopija jer imam genetske predispozicije za rak debelog crijeva... čisto preventivno da polipe pregledaju
- Shadow
- Svemirka
- Has thanked: 24170 times
- Been thanked: 26248 times
Ne znam. Znas kad si zensko cemu to pripisuju.Lavlje_srce wrote: 28 May 2025, 14:13Shadow wrote: 28 May 2025, 12:09 Bar je samo vrtoglavica. Mene na to i glava. Al meni je anemija. Doduse i pala sam neki dan opet na glavu.
Mozda si samo premoren.
Još nisi riješila tu anemiju. U čemu je problem? Ne pijes neke tablete koje je posredno izazivaju?
Ontopic: I mene trenutno bolucka glava, a inače bas glavoboljama nisam sklona.
U februaru mi se bas mantalo i znala sam sta je. Izvadim krv sve ok, Fe 3. Pila tothemu i neke tablete kasnije. Al sve tesko podnosim pa sam obustavila. Bude li povuci potegni, na transfuziju jer ja tablete ne mogu pit.
Glava me dobrim djelom i boli zbog manjka zeljeza, manjak zeljeza kazu moze bit i dobrim djelim zbog krvne grupe.
Ne pijem nista sem za glavu.
A kolko sam se huda puta zviznula u istu i ne bolila.

Acta non Verba
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2626 times
- Been thanked: 21890 times
Jesi radio testove kod neurologa?Mozes li stajati na jednoj nozi ispruzenih ruku,manta li ti se kad dignes glavu i gledas gore…? Moze biti i vratna kicma…Moze biti i suzenje krvnih zila onih vratnih…Ja sam sto cuda radio a bilo mi i da slabije vidim na jedno oko.Pa mi na ct rekli da mi je osto komadic gelera u glavi iza uha,da nisu sve odstranili…Ja se usro,reko gotovo,ostacu nasmijesen…Na kraju balade i jedno 3000 datih za sve moguce,vratna kicma.Ja konto bogzna sta je.Vjezbe,skidanje kila i sve proslo,nema nosanja…Uradi sve moguce nalaze,to treba svakako povremeno radit.Masamune wrote: 28 May 2025, 13:45 fala vam
može biti da je i kod mene ta poziciona... javi se kad sjedim ili ležim, a rijetko kad hodam. Samo me zanese u stranu i ne bude mi dobro. I to je počelo baš intenzivno zadnjih par dana.
Odoh ja na preglede od glave do pete sljedeće sedmice... svakako trebam.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39918 times
- Been thanked: 25944 times
- Status: Online
Sve su to vakcine sve
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 39918 times
- Been thanked: 25944 times
Ako ti ko spomene neku osobu po lošem, ti reci: “Allah da oprosti i nama, i njemu”…i ne dodaji ništa na to.
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 356 times
- Been thanked: 90 times
jesi probala Floradix tonik sa željezom? ja sam pila mjesec dana zbog štitne bili loši nalazi jer tablete nisam podnosilaShadow wrote: 28 May 2025, 12:09 Bar je samo vrtoglavica. Mene na to i glava. Al meni je anemija. Doduse i pala sam neki dan opet na glavu.
Mozda si samo premoren.
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 46151 times
- Been thanked: 8257 times
Zignu me sad u ledjima, u cenifi kad sam htio vodu pustat 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Beni
- Fuck you
- Mood:
- Has thanked: 2208 times
- Been thanked: 5163 times
Sretno s pregledima od testa ravnoteze do rtg-a i dopplera vratnih zila.....Masamune wrote: 28 May 2025, 13:45 fala vam
može biti da je i kod mene ta poziciona... javi se kad sjedim ili ležim, a rijetko kad hodam. Samo me zanese u stranu i ne bude mi dobro. I to je počelo baš intenzivno zadnjih par dana.
Fuck you a friendly note to start the day
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 560 times
- Been thanked: 813 times
Jel Jahic jos u Bayeru i jel se uvijek njemu ode il moze bolo kome iz odjeljenja?Masamune wrote: 28 May 2025, 14:22Jbg tako i trebamo na kraju. Hama ću i ja na kraju CT, a za magnetnu ako oni kažu da trebam. Ne da mi se zajebavati u Domu zdravlja ili na UKC-uironman wrote: 28 May 2025, 14:06 Ja sam uradio jel kolor dopler vratnih zila,morao sad zbog kontrole.
Ko Jeremija![]()
da taj dopler ja ću to raditi u Bayeru gore... prvo privatno kod Selvete Avdić ovo EKG, ultrazvuk i holter ona i cijeli abdomen provjerava
Nekad u julu ako Zeus da ide i gastroskopija jer imam genetske predispozicije za rak debelog crijeva... čisto preventivno da polipe pregledaju
Ja sto znam ljude kad im dosade losa mislienja, odu Terzicu i budu sretni s njegovom i dijagnozom i terapijom. Nisam par godina cuo da se ide u Bayer, bas me zanima sta je bolje
- ironman
- sirius
- Has thanked: 23592 times
- Been thanked: 24091 times
Mene su sa Ukc poslali da uradim ct mozga u Bayer..valjda imaju ugovor sa zavodom ili kako to vec ide.
dream of spring...
- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 560 times
- Been thanked: 813 times
Drugo je to, to je samo posidjivanje opreme, i ja sam preko zavoda CT gore u Bayeru radio
Ja vise mislim po pitanju doktora i strucnosti
Ja vise mislim po pitanju doktora i strucnosti
- Shadow
- Svemirka
Nisam. Je li ti pomogao?Firlefanz wrote: 28 May 2025, 17:43jesi probala Floradix tonik sa željezom? ja sam pila mjesec dana zbog štitne bili loši nalazi jer tablete nisam podnosilaShadow wrote: 28 May 2025, 12:09 Bar je samo vrtoglavica. Mene na to i glava. Al meni je anemija. Doduse i pala sam neki dan opet na glavu.
Mozda si samo premoren.
Acta non Verba
-
- Sitna buranija
- Has thanked: 356 times
- Been thanked: 90 times
- Shadow
- Svemirka
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Mislim da je Jahic jos gore.tuzlak1212 wrote: 28 May 2025, 18:50Jel Jahic jos u Bayeru i jel se uvijek njemu ode il moze bolo kome iz odjeljenja?Masamune wrote: 28 May 2025, 14:22
Jbg tako i trebamo na kraju. Hama ću i ja na kraju CT, a za magnetnu ako oni kažu da trebam. Ne da mi se zajebavati u Domu zdravlja ili na UKC-u
Ja sto znam ljude kad im dosade losa mislienja, odu Terzicu i budu sretni s njegovom i dijagnozom i terapijom. Nisam par godina cuo da se ide u Bayer, bas me zanima sta je bolje
Izmedju tih par doktora nema neke aman razlike... cesto proradi sujeta samih doktora, pa se to prenosi na ljude. Ja opet znam jednu osobu koju je Terzic upropastio.
Last edited by Masamune on 29 May 2025, 06:26, edited 1 time in total.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Mogu to sve raditi i nema problema. To dodje odjednom i traje malo pa prodje i onda me opet uhvati. Zakazao sam sljedece sedmice preglede pa cu vidjeti.HAVANA wrote: 28 May 2025, 16:10Jesi radio testove kod neurologa?Mozes li stajati na jednoj nozi ispruzenih ruku,manta li ti se kad dignes glavu i gledas gore…? Moze biti i vratna kicma…Moze biti i suzenje krvnih zila onih vratnih…Ja sam sto cuda radio a bilo mi i da slabije vidim na jedno oko.Pa mi na ct rekli da mi je osto komadic gelera u glavi iza uha,da nisu sve odstranili…Ja se usro,reko gotovo,ostacu nasmijesen…Na kraju balade i jedno 3000 datih za sve moguce,vratna kicma.Ja konto bogzna sta je.Vjezbe,skidanje kila i sve proslo,nema nosanja…Uradi sve moguce nalaze,to treba svakako povremeno radit.Masamune wrote: 28 May 2025, 13:45 fala vam