predlazem Fudu..
Ne moze smrzoMatan wrote: 28 Dec 2022, 17:53 Mozes staviti kojg forumasa pa u njega zabadati cackalice..
predlazem Fudu..
Hej, nije ti to lošeMaja wrote: 28 Dec 2022, 17:23 Probaj stiropor ili one spuzve za aranziranje cvijeca. Ako ti se gadi, prekrij jednim slojem folije. Onda u to mozes zabadati cackalice i slagati krug po krug odozdo do vrha.
Nikad! Prije bi sebe ubolaMatan wrote: 28 Dec 2022, 17:53 Mozes staviti kojg forumasa pa u njega zabadati cackalice..
predlazem Fudu..
Izaberi sebi forumasa..
Eno spominjete moj dragi….Napolju snijeg, minus 10, ja ga poslala u supu da traži stiropor
Imam nekoliko recepta za hurmasice al sa pekmezom nisam nikad pravilaspacebound wrote: 04 Jan 2023, 15:03 Zene, ja bih pravila hurmasice s pekmezom, imam volju, imam pekmez, znanje nemamI znate da to bude fijasko, de pomozite mi
Receptom i savjetom
![]()
A ja se obradovala kad sam vidjela da si me ti citiralaimmuno wrote: 04 Jan 2023, 15:06Imam nekoliko recepta za hurmasice al sa pekmezom nisam nikad pravilaspacebound wrote: 04 Jan 2023, 15:03 Zene, ja bih pravila hurmasice s pekmezom, imam volju, imam pekmez, znanje nemamI znate da to bude fijasko, de pomozite mi
Receptom i savjetom
![]()
![]()
Maja wrote: 03 Jan 2023, 00:11 Imate li vi ili vase majke recepte za lutmu/nutmu i gurabije. Starinske, iz starih rokovnika ili iz glava, nista internet, novotarije i to.
Jesi ti pravio po ovom receptu?
Evo malo sam prelistala, meni se cini ovaj recept pravi jer se sjecam da je tetka uvijek kuhala tijesto I bili su joj super, naravno ja glupaca nisam uzela recept dok je bila zivaspacebound wrote: 04 Jan 2023, 15:07A ja se obradovala kad sam vidjela da si me ti citiralaimmuno wrote: 04 Jan 2023, 15:06
Imam nekoliko recepta za hurmasice al sa pekmezom nisam nikad pravila![]()
![]()
A moja mama nikad ne kuha tijesto, evo i rum je pravio bez kuhanjaimmuno wrote: 04 Jan 2023, 15:42Evo malo sam prelistala, meni se cini ovaj recept pravi jer se sjecam da je tetka uvijek kuhala tijesto I bili su joj super, naravno ja glupaca nisam uzela recept dok je bila ziva![]()