Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Ovo veliko sa njegove slike je pivara u nastanku, a ja pravim bordel pa da mi da ponudu. Salko ce bit izbacivac.Fuddo je u vlasnickoj strukturi ako nam ne popije sve i ne pojebe djelatnice...
Otava wrote: 21 Feb 2020, 16:51
Meni je smjesan ovaj spisak, jer nema mene
Sanjala sam te. Poslao si nam berace zalfije iz Kanade, Cupa bilježi sta i koliko a Storm smrznut čeka s kamionom a Ina trckara okolo s korpom, pjeva i sve nas nervira. a kao beremo po mraku ti tako naredio, ti znaš o branju sve
Sanjala sam te. Poslao si nam berace zalfije iz Kanade, Cupa bilježi sta i koliko a Storm smrznut čeka s kamionom a Ina trckara okolo s korpom, pjeva i sve nas nervira. a kao beremo po mraku ti tako naredio, ti znaš o branju sve
Koliko berača nas je bilo...? Berači iz Kanade ..
Je li među njima i Soc. bio..?
Otava je vršio selekciju. Kaže samo duhoviti mogu brati.
Sanjala sam te. Poslao si nam berace zalfije iz Kanade, Cupa bilježi sta i koliko a Storm smrznut čeka s kamionom a Ina trckara okolo s korpom, pjeva i sve nas nervira. :haha a kao beremo po mraku ti tako naredio, ti znaš o branju sve
znaci krademo ...ne znam ja nista, to ste vi nesto na svoju odgovrnost,nema veze ,skupa cemo u zatvor
Sanjala sam te. Poslao si nam berace zalfije iz Kanade, Cupa bilježi sta i koliko a Storm smrznut čeka s kamionom a Ina trckara okolo s korpom, pjeva i sve nas nervira. :haha a kao beremo po mraku ti tako naredio, ti znaš o branju sve
znaci krademo ...ne znam ja nista, to ste vi nesto na svoju odgovrnost,nema veze ,skupa cemo u zatvor
Ma htijela je reci u zoru, prije izlaska sunca... Nije krađa ako vršim bilješke i uvozni berači... hej nije sala iz Kanade
Čupava wrote: 21 Feb 2020, 17:33
Ma htijela je reci u zoru, prije izlaska sunca... Nije krađa ako vršim bilješke i uvozni berači... hej nije sala iz Kanade
Tako je Chupa ,u zoru dok nije prigrijalo a ne da sta maznemo dok narod spava
Druga priča bi bila da nas je sanjala maskirane u banci i sa koferima .
Čupava wrote: 21 Feb 2020, 18:03
Ko tna gdje bi nam bio kraj
Uh bolje da ne razmisljam,da mi sta ne doleti u ovu moju ludu glavu
Rijetko zapamti san, ali ovaj sam u detalje.
Ina je bila u haljini boje lavande, mjesec, zvijezde, Ina pjevusi a Cupa je gleda ispod oka, kaze:vidi ove, sve joj do mora A mi crkosmo smo.od posla. a ti si imao kaubojski sesir
Pukla cijev od vode ima vise od dva mjeseca. Zovi, kumi, moli, niko nista. Izvire iz zemlje a ujutro poledi. Nosio felgu i samo proleti, punim na ledja i glavom od beton. A felga na mene. 10 minuta lezo dok sam se dohavizo. Jebo ih otac, zbog te cijevi je i onaj covjek poginuo kad je kopao pa potrefio minu prije 2 mjeseca.
Last edited by HAVANA on 21 Feb 2020, 20:05, edited 1 time in total.