nije das trudim...al takoj valjda grah mi pao. teško...na želudacmirallem wrote: ukosnice - dobroj, jelti os das omrazenija odmenem ovde oli sta ? :

tribalob izluftat prostoriju. aj mili, podigni windowse
Moderator: VIP
nije das trudim...al takoj valjda grah mi pao. teško...na želudacmirallem wrote: ukosnice - dobroj, jelti os das omrazenija odmenem ovde oli sta ? :
Ukosnica wrote:ne znam što bih rekla. ova bossanska alternativna medicina, ispada ljekovitija od alopatske![]()
mi ne znamo tako. dobroj meni mirallem govorio, truhli je to zapad odakle ja dolazim, niječući sve što otadžbina njegova, praktično, ne koristi
Spik fo yoself. :crvDust wrote: Malo ko od nas na forumu zivi u Bosni
Jel ti možeš poljubit sopstveni lakat??Ukosnica wrote:da vežštbaš yohogu...mogob...svašta, i niže od lakta dosegnitPOSAVLJAK wrote:Zašto ne možemo poljubiti svoj lakat?
Aham, more. Nabavis Cool edit Pro.Blackhawk wrote:Pitanje za pparadiso™, posto skontah da se razumije u muziku... ali i ako neko drugi zna
Da li je moguce pojacati snimljeni zvuk i ocistiti od nepotrebnih sumova ?
Nesto sam snimao, ali je onako potiho, posto snimano mobitelom (audio), i ima onaj sum u pozadini pogotovo kad pojacam na compu da bolje cujem..
Uovo doista neb ulazijo.POSAVLJAK wrote:Jel ti možeš poljubit sopstveni lakat??
jel mora bit bas krekovan il moze i original da se kupimirallem wrote: Aham, more. Nabavis Cool edit Pro.![]()
Krekovan, naravno, ja sta si mislio.![]()
Zašto tvoji i postovi od ukosnice ponekad izgledaju isto? Da ti nemaš dva profila, a vidim i da skačeš svaki puta kad neko komentira njezine postove. Al opet, ponekad se vidi doktorski rukopis a ponekad kao da je sa ulice došla. Nešto mi smrdi tu....mirallem wrote:Aham, more. Nabavis Cool edit Pro.Blackhawk wrote:Pitanje za pparadiso™, posto skontah da se razumije u muziku... ali i ako neko drugi zna
Nesto sam snimao, ali je onako potiho, posto snimano mobitelom (audio), i ima onaj sum u pozadini pogotovo kad pojacam na compu da bolje cujem..![]()
Krekovan, naravno, ja sta si mislio.
Zatvoje dobro mislim jel.
HvalaaBlackhawk wrote:Nije pokvaren post ako rezes nokte..
Sto se tice klanjanja, nije preporucljivo da se klanja u mraku, a nije zabranjeno.
Dobro jutro KolumboPOSAVLJAK wrote:Zašto tvoji i postovi od ukosnice ponekad izgledaju isto? Da ti nemaš dva profila, a vidim i da skačeš svaki puta kad neko komentira njezine postove. Al opet, ponekad se vidi doktorski rukopis a ponekad kao da je sa ulice došla. Nešto mi smrdi tu....mirallem wrote:Aham, more. Nabavis Cool edit Pro.Blackhawk wrote:Pitanje za pparadiso™, posto skontah da se razumije u muziku... ali i ako neko drugi zna
Nesto sam snimao, ali je onako potiho, posto snimano mobitelom (audio), i ima onaj sum u pozadini pogotovo kad pojacam na compu da bolje cujem..![]()
Krekovan, naravno, ja sta si mislio.
Zatvoje dobro mislim jel.
Da misteriju razrijesimo...klonovi nismo, al mos posmatrat nas ko jedno...ustvari, najprecizno bilob rec...ko dvije polovice. On...ona je bolja(bar tako, umisljen, tvrdi)polovina, a ja...jPOSAVLJAK wrote:
Zašto tvoji i postovi od ukosnice ponekad izgledaju isto? Da ti nemaš dva profila, a vidim i da skačeš svaki puta kad neko komentira njezine postove. Al opet, ponekad se vidi doktorski rukopis a ponekad kao da je sa ulice došla. Nešto mi smrdi tu....