Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Peggy Sue
- Aktivni forumaš

- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Je li sve OK? Šta je bilo?Fatma wrote:Samo da vas pozdravim...od silnog posla koji sam imala oko rođendanskog slavlja,sjenu je bacila poplava,koju sam imala,sve je bilo pod vodom...
U Banjaluci je danas jedan od najtoplijih dana ovog ljeta. Na snazi je crveni meteo alarm, jer će temperature prelaziti 40-ti podiok termometra.
Ekipa ATV zabilježila je temperaturu na Trgu Krajine u Banjaluci - termometar je pokazao da je temperatura premašila 50 stepeni Celziujusovih.
Nesto nižu temperaturu ATV termometar zabilježio je u Parku Patar Kočić, gdje su izmjerena 43 stepena Celzijusova.
Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/drustvo/ba ... masila-50c.........
sta dodati

Ekipa ATV zabilježila je temperaturu na Trgu Krajine u Banjaluci - termometar je pokazao da je temperatura premašila 50 stepeni Celziujusovih.
Nesto nižu temperaturu ATV termometar zabilježio je u Parku Patar Kočić, gdje su izmjerena 43 stepena Celzijusova.
Log: Tekst kopiran sa BanjalukaLive portala: http://www.banjalukalive.com/drustvo/ba ... masila-50c.........
sta dodati
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
Peggy Sue wrote:Je li sve OK? Šta je bilo?Fatma wrote:Samo da vas pozdravim...od silnog posla koji sam imala oko rođendanskog slavlja,sjenu je bacila poplava,koju sam imala,sve je bilo pod vodom...
Preživjela...
Odvod mi se začepio pa smo popravljajući ga imali punu kuhinju u kupatilo pod vodom...koja se u kratko vrijeme razlila i po dnevnoj...ali sada je sve to iza nas....
-
Bambi
- Inventar foruma

sann wrote:U Banjaluci je danas jedan od najtoplijih dana ovog ljeta. Na snazi je crveni meteo alarm, jer će temperature prelaziti 40-ti podiok termometra.
sta dodati![]()
![]()
Ja sam čitala prije par dana da će kad bude toplotni udar temperatura doći i do 50 stepeni,nisam mogla vjerovati a eto
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41266 times
- Been thanked: 27976 times
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- POSAVLJAK
- Aktivni forumaš

- Location: Wligorski okrug zapadno europskog centra na planini Arhipelagovog vrha
Da je danas u debeloj hladovini temperatura 42 stupnja celzijusa. Jako je teško udisati zrak, a evo i kliko je temperatura na suncu. Slikano u 15:08, ponedjeljak 29.07.2013. Nisam mogao vjerovati.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 14643 times
- Been thanked: 10153 times
eh, POSAVLJAK... dzaba ja njima objasnjavam ovdje neke stvari... niko ne zna kako je kad se ravnica zagrije
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija 
-
Bambi
- Inventar foruma

Posavljak,

A ja stalno mislim nešto oko 35 stepeni,uh,pa stvarno nije ni čudo što je ovako teško disati
Ovo će biti jedno od najvrućih ljeta,sigurno

A ja stalno mislim nešto oko 35 stepeni,uh,pa stvarno nije ni čudo što je ovako teško disati
- Julia-Klara
- Forum [Bot]
- Has thanked: 14643 times
- Been thanked: 10153 times
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9897 times
- Been thanked: 11718 times
-
Bambi
- Inventar foruma

Svaka čast Klarči,nisam ni sumnjala u tebeJulia-Klara wrote:da mi je ovo 9000 post ...
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Zahladnilo brate
Mailed, si to izgorila? Meci obloge
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9073 times
- Been thanked: 5801 times
Ako ti je tesko samoj da ti mi...Heidi wrote:Zahladnilo brate![]()
The Dark Side Of The Forum...
Heidiiiiii
izgorila kad sam luda, bila malo predvece, sve mislim nije jako sunce
sad mazi i meci obloge
izgorila kad sam luda, bila malo predvece, sve mislim nije jako sunce
sad mazi i meci obloge
- Heidi
- Forum [Bot]
- Been thanked: 7 times
Pa stalno vam govorim da navijete sat... 
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.
Vec mi je lakse, ohladila sam seMister No wrote:Ako ti je tesko samoj da ti mi...Heidi wrote:Zahladnilo brate![]()
Ma bila samo 2 sata i to predvece, sunce nije ni bilo jako, i opet sam pocrvenila, dzaba se mrljala kremomHeidi wrote:Pa stalno vam govorim da navijete sat...