Stae ovo brufen
Trenutno su mi tu amerikanke
Moderator: VIP

brufen, protiv bolova sve u jednom

Odlicno, buden

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspem

Dori fakjuDori wrote: 29 Aug 2024, 12:39Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspemMasamune wrote: 29 Aug 2024, 12:06
Još da možeš radnim danima spavati do jedno 9.
Meni bi to bilo najbolje![]()
Sad na godišnjem spavala do 9-10, ali i to ustanem zato sto znam da moji piju već drugu kafu, pa me sramota![]()
Zanki wrote: 29 Aug 2024, 12:51Dori fakjuDori wrote: 29 Aug 2024, 12:39
Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspem![]()
Sad na godišnjem spavala do 9-10, ali i to ustanem zato sto znam da moji piju već drugu kafu, pa me sramota![]()
![]()

I ja mogu spavati..Dori wrote: 29 Aug 2024, 12:39Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspemMasamune wrote: 29 Aug 2024, 12:06

Eto vidiš! Pa što se meni dešava da ne čujem alarme i prespavam na posaoDori wrote: 29 Aug 2024, 12:39Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspemMasamune wrote: 29 Aug 2024, 12:06

Bome svaka cast.Dori wrote: 29 Aug 2024, 12:39Hej kad sam bila u Sarajevu….Znas koliko mi se puta desilo vikendom….ustanem ujutro, doručkujem, gledam TV i opet zaspemMasamune wrote: 29 Aug 2024, 12:06

Ja tad ustao

Ja u dvajs do pet ocam
Bice, bice