Čuj drž jeHeidi wrote:Joj Trepka, vrijeme je da pocnes pisati sa obje ruke...
Ruzni, drz je!
Džulija-Tempy
Behko-Vila
Luna-Drug Ranković
Jagoda-Balibeg
Imam oko za sastavljanje

Moderator: Krokodil Behko
Čuj drž jeHeidi wrote:Joj Trepka, vrijeme je da pocnes pisati sa obje ruke...
Ruzni, drz je!

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Zašto mislim da si između njih dvije nekog prešutio?Spanac_113 wrote:Luna i Morena
Julia-Klara wrote: bolje ti je suti ruzni

neko mora uzimat podatke Ciklama. pa ako se moram zrtvovati...Ciklama wrote:Zašto mislim da si između njih dvije nekog prešutio?Spanac_113 wrote:Luna i Morena

Imali ko drugi meni osim njih dvojce , bas nazor hoćete da mi ih utrpate... Pitam se valjda i ja za nesto ...Rum wrote: Trepka i TEmpy i Ruzni

Nema drugi to su tvoji svaleriTrepavica wrote:Imali ko drugi meni osim njih dvojce , bas nazor hoćete da mi ih utrpate... Pitam se valjda i ja za nesto ...Rum wrote: Trepka i TEmpy i Ruzni
Veca wrote:...veca je hadum,njoj ne trazte!
Rum wrote:Nema drugi to su tvoji svaleriTrepavica wrote:Imali ko drugi meni osim njih dvojce , bas nazor hoćete da mi ih utrpate... Pitam se valjda i ja za nesto ...Rum wrote: Trepka i TEmpy i Ruzni
Ne boj se, smatraj da sam se maknuo, ne volim da se trpam i utrpavamTrepavica wrote:Imali ko drugi meni osim njih dvojce , bas nazor hoćete da mi ih utrpate... Pitam se valjda i ja za nesto ...Rum wrote: Trepka i TEmpy i Ruzni
primakni der se bližeružni wrote:Ne boj se, smatraj da sam se maknuo, ne volim da se trpam i utrpavamTrepavica wrote:Imali ko drugi meni osim njih dvojce , bas nazor hoćete da mi ih utrpate... Pitam se valjda i ja za nesto ...Rum wrote: Trepka i TEmpy i Ruzni

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests