Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
To je tako cesto bezbroj puta se desilo dovedu zenu modru, krvari iz nosa ,usne isjecene ,lomovi , ovdje je zakon da ako nije dosla sa policijom odmah je pozivaju zbog prijave i podizanja optuznice ..u 80 % slucajeva ne zele cak sta vise brane ga .....
Nek me osudi ko hoce, al te zene treba tuci kad su kobile.
Cuj branit ga, pa sta je to u mozgu
Dalje ruke od mene
Nisu iste sve zene
Nisam ja za tvoje snove
Dobro znamo oboje
Dalje ruke od mene
Nisu iste sve zene
Nisam ja za tvoje snove
Dobro znamo oboje
Tebi treba robinja
Da je vidi rodbina
Da ti decu izrodi
Beli dan da ne vidi
Zar ja da ti budem ta
Tako da mi sudis
Na to ne bih pristala
Stope da mi ljubis
Dalje ruke od mene
Zar kraj tebe da venem
Da ti mladost kao mnoge
Bacim pod noge
Zar ja da ti budem ta
Tako da mi sudis
Na to ne bih pristala
Stope da mi ljubis
Zar ja da ti budem ta
Tako da mi sudis
Na to ne bih pristala
Stope da mi ljubis
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
koliko je uznemiravajuci ovaj snimak...kakva zivotinja. muska stoko! da ti zivis u strahu da ce te ovako neko fiizckom snagom nadvladati, ubiti... da je ovo realno da se desi, da je to moguce? ovo nije prvi put da joj ugrozava zivot, vidi se po tome kako se ona odmakla i ustuknula u strahu da ce je napasti, i po tome sto ne pruza nikakav otpor. jadna zena. izmaltretirana, ubijena u pojam. devet krugova pakla za ovakve slabice i nasilnike.
Skin wrote: 13 Oct 2024, 12:19
koliko je uznemiravajuci ovaj snimak...kakva zivotinja. muska stoko! da ti zivis u strahu da ce te ovako neko fiizckom snagom nadvladati, ubiti... da je ovo realno da se desi, da je to moguce? ovo nije prvi put da joj ugrozava zivot, vidi se po tome kako se ona odmakla i ustuknula u strahu da ce je napasti, i po tome sto ne pruza nikakav otpor. jadna zena. izmaltretirana, ubijena u pojam. devet krugova pakla za ovakve slabice i nasilnike.
nisam gledao snimak, ne zelim, i ne znam je li vise korisno kad se objavi snimak da svi vide kakvo je zlo u pitanju, ili snimkom se zena jos vise ponizi.
isto, ne znam da li trebamo ovo da vidimo ili ovo stvara jos bolesnika. mislim da normalna osoba ne moze ovo gledati kao njeno ponizenje, nego suosjecati kroz sta je morala proci, i da je ovo prezivjela uopste. ali onda pogledam komentare ovdje na ovom forumu i bas zanijemim. bukvalno mi je drago sto vas ne poznajem.
ovaj nasilnik je i pustio snimak, navodno.
za pocetak, kad bi bar na forumu (kad se vec otvaraju nekakve senzacionalisticke teme na osnovu svake informacije koja se pojavi na portalima) stavili upozorenje na uznemiravajuci sadrzaj i ne dijeliti dalje. time se doprinosi necemu drugacijem, a ne kosta nista.
Nema se tu sta raspravljati..
covjek koji pretuce zenu i objavi jos snimku na drustvenim.mrezama treba na robiju najmanje godinu dana..
ili vise..bolesnik i nasilnik..
i tu ga treba pretuci par puta da osjeti bol i patnju..jer ne mozes drugacije sa takvima..
Skin wrote: 13 Oct 2024, 12:19
kkkoji snimak
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav
Na stranu to jel ona zensko ili musko, meni je pickasto da neko te udara tako kad sjedis, a on stoji, to jos sa ledja je napade
Tako je mene jedan htio da mu pisem dnevnik rada na praksi on staji a ja sjedim i necu, udario me dva puta treci put zavrsio na zidu kad sam ga odgurnuo, uleti profesor kao da nista nije bilo.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav