Strinumu, ja sve kontam odnekle me kamere snimaju dok šetam s Norom, pa sam sav ozbiljan i ukočen... Odsad ću se i ja opustit, čuj "nije ozbiljno" ...
Vazda zadnji čujem...
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Strinumu, ja sve kontam odnekle me kamere snimaju dok šetam s Norom, pa sam sav ozbiljan i ukočen... Odsad ću se i ja opustit, čuj "nije ozbiljno" ...
A vala znaš se i ti opustiti sa Maxuzijom
Primjenit ćemo taktiku...Salko_dvominutaš wrote: 10 Dec 2019, 09:24 Ma ja shvatam ozbiljno
al niko da mene shvati kada me čupa spari sa nekim
![]()
Pa sad ću morat više zapet...Čupava wrote: 10 Dec 2019, 09:24A vala znaš se i ti opustiti sa Maxuzijomarzuhal wrote: 10 Dec 2019, 09:22
Vazda zadnji čujem...
Kako će tek sad biti, kad znaš da nije ozbiljno...![]()
da pregledam kasete?Čupava wrote: 10 Dec 2019, 09:25Primjenit ćemo taktiku...Salko_dvominutaš wrote: 10 Dec 2019, 09:24 Ma ja shvatam ozbiljno
al niko da mene shvati kada me čupa spari sa nekim
![]()
![]()

Pa uzmu ako smatraš da će biti od koristi...

Ne bih crkla i da nisam saznala. Budu mi drage konverzacije s tobom inace, samo to.Čupava wrote: 10 Dec 2019, 09:11Pa evo da znaš..ina wrote: 09 Dec 2019, 23:54
Ne znam o cemu govoris, ali evidentno im nije sala, ako je tako.![]()
Lahke snove ljudi![]()
Kad neki temu Sparmo forumase shvate ozbiljno, onda je to slučaj za klinike...
Jel ti sad lakše, jer znaš o čemu govorim.?
Dobro jutro /dan...![]()
![]()
Pa dobro bona.. razumijem te...ina wrote: 10 Dec 2019, 09:52Ne bih crkla i da nisam saznala. Budu mi drage konverzacije s tobom inace, samo to.Čupava wrote: 10 Dec 2019, 09:11
Pa evo da znaš..
Kad neki temu Sparmo forumase shvate ozbiljno, onda je to slučaj za klinike...
Jel ti sad lakše, jer znaš o čemu govorim.?
Dobro jutro /dan...![]()
![]()
![]()
![]()
Nisam se naspavala. Bjez' te ljudi....![]()
ZnO.gif

Kad budes spreman da cujes tobejarabi najgori ezan javi mi.carobnjak N wrote: 10 Dec 2019, 06:43 jutro![]()
niko ne zna mueziniti kao muezin u Carevoj džamiji. Ja sam ga čak i snimao na mobitel .
kad ga čuješ, čini ti se da je to glas od nekih max 30 godina, a kad ga vidiš, vidiš da ima oko 60
potpuno savršenstvo boje glasa i stila učenja, niti pretjeruje s otezanjem vokala , niti ostaneš uskraćen za doživljaj

O da, lovila sam i biljezila tragom crne olovke, nocna cudesaČupava wrote: 10 Dec 2019, 09:54Pa dobro bona.. razumijem te...ina wrote: 10 Dec 2019, 09:52
Ne bih crkla i da nisam saznala. Budu mi drage konverzacije s tobom inace, samo to.![]()
![]()
Nisam se naspavala. Bjez' te ljudi....![]()
ZnO.gif
Dodi da te zagrlim...
sigurno si gledala mjesec dokasno i on je razlog tvo nespavanja...ili nesto drugo .
![]()
![]()