Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
carobnjak N wrote: 10 Dec 2019, 06:43
jutro
niko ne zna mueziniti kao muezin u Carevoj džamiji. Ja sam ga čak i snimao na mobitel .
kad ga čuješ, čini ti se da je to glas od nekih max 30 godina, a kad ga vidiš, vidiš da ima oko 60
potpuno savršenstvo boje glasa i stila učenja, niti pretjeruje s otezanjem vokala , niti ostaneš uskraćen za doživljaj
Kad budes spreman da cujes tobejarabi najgori ezan javi mi.
i ja tu imam svog kandidata , čak sam napisao prije par mjeseci jednu kratku priču u kojoj su oba muezina.
postaviću je negdje , samo ne znam na koju temu
jutro
niko ne zna mueziniti kao muezin u Carevoj džamiji. Ja sam ga čak i snimao na mobitel .
kad ga čuješ, čini ti se da je to glas od nekih max 30 godina, a kad ga vidiš, vidiš da ima oko 60
potpuno savršenstvo boje glasa i stila učenja, niti pretjeruje s otezanjem vokala , niti ostaneš uskraćen za doživljaj
jutro
Selim ef.Hoši
Divan ezan od divnog insana.
Ja sam zaljubljen u njegov glas . Inače ne idem baš često na džumu ali kad sam u Sa , idem da ga čujem i mimo džume
carobnjak N wrote: 10 Dec 2019, 10:37
Eno sam metnuo priču , lajkujte, šerujte subskrajbujte , ostavite komentare , mogu i kritični , namrgođeni svakakvi
Ja sam zaljubljen u njegov glas . Inače ne idem baš često na džumu ali kad sam u Sa , idem da ga čujem i mimo džume
Divan je to džemat svakako.
Nemoj onda nekad fuliti noćni namaz u zadnjoj trećini Ramazana, a imaš i na FB stranici njihov snimke svake hutbe poseban je, slažem se.
I divan prijatan čovjek.